kameni 1 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Da, nosim. Ili bolje receno ne vadim iz kofera ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 25, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Znam, nisi morao da se cimas, imam i ja takav spisak... Ne znam ima li iko bas uputstvo (na sajtu pise spisak i uputstvo), s'obzirom da je izdavac crveni krst moguce je da ima neka varijanta "pp for dummies", kao neki prirucnik prve pomoci (ako je takva situacija uradi to i to, sa slicicama) sto bi opasno koristilo. Pozdrav, Nebojsa Pogledacu u mojim motorima posto u svakom imam domacu pp kupljenu davnih dana, pa bi trebalo da ima i uputstvo i spisak. ako ima - skeniracu , pa cu postaviti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Od prvog dana stoji ispod sedista za nedaj boze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nemam mesta gde da je stavim, vec sam poceo razmisljati kako bi je i gde ugurao, ispod sica mi stane kutija cigara i novcanik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam original koznu torbicu (maleeenu) prvu pomoc i pocinjem da je nosim a imam i zavrsen kurs prve pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Januar 27, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Do sada nisam imao,ali potrudicu se da je nabavim ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Ne nosim iz razloga jer nemam gde da je stavim.. Da imam kupio bih je sigurno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan da kupio sam je kad i motor,onu iz louisa...e sad da li ona odgovara nasim standardima??? nekako je nasla mesto ispod sedista,teoretski znam i da je upotrebim ali nedaj boze da moram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Imam malenu prvu pomoc ali zaista ono najneophodnije.Malo sam nesto dopunio i ne vadim iz motora.Umem i da je koristim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam skoro prvu pomoc za kola ali nemogu da nadjem za motor jos uvek . e sad mozda i ja trazim mnogo ali ove divlje pomoci su preko .... a nivinu za motor nemogu da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boboška 13 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: ČAČAK Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine u decembru sam kupio prvu pomoć i to u Novom Sadu sa deklaraciom za naše tržište i to specijalno za motore. Mislim da sam platio 500 dindji i to šalju sitijem.Evo telefona pa poručite 021-636-74-77 zaboravio sam kako se zove firma. Inače sad ću je nositi i ja kad sam išao za Hrvatsku nosio sam za auto što to nije to. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par dana kupio u Metrou oko 400 dinara. Samo za motore, mala je i stane gde hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam je, a svakako treba svi da imamo pa cu je i ja imati pod obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...