ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 9, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Naleteo sam na internetu na lcd speedometter, marka je koso, to je firma sa Tajvana, sad me interesuje sta mislite o tome, kakav je to kvalitet, ima li sta blize u Evropi, i da li imam negde blize da nabavim lcd brzinomere.. Naravno,i tahomere, pokazivace brzine i pratecu opremu.... Evo i slike jedne kako izlgeda i jedan od modela, ovo je KOSO GP RX2 Ako znate bilo sta o tome , ili ne samo o KOSO, vec i o nekim drugim markama i modelima digitalnih i analognih lcd brzinomera, molio bih vas da mi odgovorite i nesto napisete o tome.Interesuje me naravno kako bih i mogao da ih kupim ?! Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Avgust 9, 2008 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Louisu da se kupi, bas taj Koso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 9, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Louisu da se kupi, bas taj Koso I gomila drugih modela. Idi na www.louis.de, pa onda Anbauteile, pa onda Instrumente & Zubehör. Imaju gomilu analognih i digitalnih satova, samo je pitanje da li ćeš moći to da upasuješ na tvoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 9, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan dada, to si u pravu. Hvala vam ljudi puno, evo bacio sam se na posao sad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 9, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=10034897 Pazi kada je baždarena do 360 km/h ;D ;D ;D digitale Geschwindigkeitsanzeige bis 360 km/h @ZeljaYZF Na koji motor to stavljaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 9, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha YZF-125R ima baš lep displej, a i sve ostalo ;D pa Brembo klešta ;D pa LED štopaljku ;D pa lep izduv ;D i providne migavce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 9, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan haha, ma da.Mogli su i do 400, ovako je malo, hahaa pa hteo sam da uzmem ovu yzf ali je mnogo para,tako da cu ustekati to pa cu uzeti rs125 2001, svidja mi se vise od jamahe 100x, jeste da je ova nova i sve to stoji, ali ne znam,Volim vise stariji izlged motora, i tako.hhe sta mislis, jer moze na rs125 da se stavi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 9, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto se onda pališ na brzinomer? Vozi tu Apriliju i ne ulaži ništa bez potrebe. Uopšte nije važno kakve cajgere imaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 10, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako je sa tvojim cajgerom sve u redu,ne bacaj dzaba pare.... Drugo ako je crko ili ne daj bozhe neki udes pa je nastradao pa onda ok.... Imash u Motoboxu u novom sadu Koso i joh neke svemirske cajgere.... 021/679/10-16 Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 10, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, pozvacu da pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 10, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis, jer moze na rs125 da se stavi ? Mislim da tesko. Kod nje instrumenta (obrtomer i brzinomer) su na sajlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan KOSO satovi mogu da se ugrade na sve tipove motora ! Brzina se skida sa točka pomoću magneta, a obrtaji se skidaju sa kabla za svećicu. Sav potreban materijal za ugradnju se nalazi u pakovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan taj koso sam i ja video na internetu, i hteo sam da pitam ovde. da li pasuje to na SVa. posto je meni pukla obrtaljka na svu. vise mi se isplati, a i lepse mi je da stavim taj koso. a jos u americi kosta komplet sve 120e. ili tako nesto. znaci 100posto pasuje na sve motore, bez ikakvih prepravki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan imaš ih u MOTOBOX-u, drže KOSO satove i ACEWELL satove. tel 021 679 1016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan imaš ih u MOTOBOX-u, drže KOSO satove i ACEWELL satove. tel 021 679 1016 koliko kosta u motoboxu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan povoljniji su nego u louis-u ili polu. nazovi sutra pa pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala nazvacu sutra da pitam. znam da je preko americkog ebaya. 120e. ili tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan aj pa i javi ovde da cujemo cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ok. nema problema. ali mislim da nije ispod jedno 250e. bar duplo skuplje mora biti nego kolko je na ebayu. kad nazovem, cujem, napisacu ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan u motobox-u su 16.300 din. postoje sa belom i sa crnom podlogom (boja table), inače km-sat sa slike gore je model RX1N Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e jedino je problem kad stavis taj sat. da ti pise prava kilometraza, znaci koliko je motor preso. to mora onda da neko odradi, ili kako vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ...lol....kod nas se svi ubise da vrate kilometrazu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 30, 2008 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Na Koso sajtu za SAD model RX2 je oko 260 ili 280 E saboravio sam, znam da je 380 dolara. Inace i meni se svidja pogotovo ovaj RX2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e jedino je problem kad stavis taj sat. da ti pise prava kilometraza, znaci koliko je motor preso. to mora onda da neko odradi, ili kako vec? onom koji kupi motor das stari i neka sabere kolko je ukupno presao jos jednostavnije a ujedno covek ako mu se ne svidja taj novi brzinomer vrati stari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan djusi nije tacno. u americi kosta oko 170$, sto ti dodje oko 120e. http://cgi.ebay.com/KOSO-GP-STYLE-SPEEDOMETER-RX1N_W0QQitemZ230280651486QQcmdZViewItem?hash=item230280651486&_trksid=p3286.m63.l1177 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...