nikajoka 85 Napisano Maj 13, 2023 U prolazu, 67 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 5. 2023. at 13:30, Zlajo91 je napisao: Da, znam da nema ,,fabrički”. Nisam se baš najbolje izrazio mislio sam dal mozda paše sa nekog drugog modela ili neki od onih sa aliexpresa. Našao sam na netu neki argentinci kako su odradili i to mi se baš svidelo edit. Sad sam video klip što si postavio, baš ću kontaktirati momka da ga pitam, hvala Postoji fabrički vizir, ja sam pitao direktno uvoznika za Pedu, TJ Compani iz Novog Sada i imaju ga, ide u kompletu sa nosačima i košta 6500din. Ja planiram da odem do distributera u Nišu da proverim da li ga imaju na stanju ako nemaju verovatno ću naručiti iz Novog Sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 13, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Dejan SD je napisao: Rade vrednost vizira je 3900din postarina ne spada u vrednost. Taj vizir nailazi na aliju i za malo manje samo ako pase jer kao sto rece neko vise je za okrugao far. Kvalitet ,pa za kineski motor........ I meni je tek 250 uzi izbor i verujem da bi za brzine do kojih on stize trebalo bi da je dovoljno ovo s alija. Znam mili moj nisam slep vidim koliko kosta ali sam rekao cenu sa postarinom jer je naznacena ispod na istoj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Maj 13, 2023 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Rade , brate ali si napisao ovako : "Evo ima solidan vizir na Aliju, e sad sa putnim troskovima oko 5500 din, ne znam da li se placa carina na to???" Do vrednosti od 50 evropskih dinara ne naplacuju carinu ,na paketu za vrednost paketa pise tih 3900 dinara. Mada nekad prodju i skuplji paketi bez carine. Ja ne vidim lepo,isto nisam slep ali nosim naocare i ne ljutim se Zlajo91 jesi to sipao modricu MOTOTAKTOL RACING 4T SAE 15W-50? Nisam ni znao da imaju 4T moto ulje. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 13, 2023 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, nikajoka je napisao: Postoji fabrički vizir, ja sam pitao direktno uvoznika za Pedu, TJ Compani iz Novog Sada i imaju ga, ide u kompletu sa nosačima i košta 6500din. Ja planiram da odem do distributera u Nišu da proverim da li ga imaju na stanju ako nemaju verovatno ću naručiti iz Novog Sada. E ovo nisam znao, moraću i ja da ih kontaktiram da vidim izgled, cena je sasvim ok. Toliko izadju i kineski sa poštarinom. Da li možda imaš sliku kako izgleda? Nisam nigde našao da su postavili što me malo čudi. Isto ko što su napisali gore da postoji i centralni štender. Nigde i niko nema u ponudi po oglasima. Pre 2 sati, Dejan SD je napisao: Izvini Rade , brate ali si napisao ovako : "Evo ima solidan vizir na Aliju, e sad sa putnim troskovima oko 5500 din, ne znam da li se placa carina na to???" Do vrednosti od 50 evropskih dinara ne naplacuju carinu ,na paketu za vrednost paketa pise tih 3900 dinara. Mada nekad prodju i skuplji paketi bez carine. Ja ne vidim lepo,isto nisam slep ali nosim naocare i ne ljutim se Zlajo91 jesi to sipao modricu MOTOTAKTOL RACING 4T SAE 15W-50? Nisam ni znao da imaju 4T moto ulje. Pozdrav svima. Jesam, pisao je momak o tome ovde na forumu par stranica ranije. I stvarno je u Bosni smešna cena tog ulja. Menjač mi stvarno bolje radi, mada moram biti iskren dok je hladan ide malo teže zbog gustine ulja, ali stvarno je to kratko vreme, možda dve ulice. https://modricaoil.com/Product/Read/MOTOTAKTOL-RACING-4T-SAE-15W-50-producttype-6 Promenio Maj 13, 2023 član Zlajo91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 13 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Peda TEK 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, planiram da kupim Peda TEK 250 u Banjaluci, da odradimo dostavu brzom postom. Na koje stvari treba obratiti paznju odmah na pocetku, srafove koje treba pricvrstiti i sve ostalo? Da li je uredu odmah promjeniti ulje na Nestro Mototaktol 15W50 (Modrica)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2657 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 4759 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мототактол постоји у варијанту 10 - 40, 15 - 50 и 20 - 50 полусинтетик.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Tebra11 je napisao: Pozdrav ekipa, planiram da kupim Peda TEK 250 u Banjaluci, da odradimo dostavu brzom postom. Na koje stvari treba obratiti paznju odmah na pocetku, srafove koje treba pricvrstiti i sve ostalo? Da li je uredu odmah promjeniti ulje na Nestro Mototaktol 15W50 (Modrica)? Što se ulja tiče ne znam, ja sam prvi servis(ide na 400km) uradio kod ovlaštenog servisera. Drugi servis na 1000km sam urario sam i sipao ulje koje si naveo. Što se šarafa tiče možes maltene sve proveriti, generalno moje iskustvo kaže da je motor sklon vibracijama samim tim i šarafi se popuste. Ja naprimer uzmem kutiju sa alatom sa vremena na vreme i redom dotegnem skoro pa svaki šraf. Pre 1 sat, Krokodilo je napisao: Мототактол постоји у варијанту 10 - 40, 15 - 50 и 20 - 50 полусинтетик. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Mislim da nisi upravu, što se tiče 4t ulja od modriče ima samo varijanta 15w50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Tebra11 je napisao: Pozdrav ekipa, planiram da kupim Peda TEK 250 u Banjaluci, da odradimo dostavu brzom postom. Na koje stvari treba obratiti paznju odmah na pocetku, srafove koje treba pricvrstiti i sve ostalo? Da li je uredu odmah promjeniti ulje na Nestro Mototaktol 15W50 (Modrica)? Što se ulja tiče ne znam, ja sam prvi servis(ide na 400km) uradio kod ovlaštenog servisera. Drugi servis na 1000km sam urario sam i sipao ulje koje si naveo. Što se šarafa tiče možes maltene sve proveriti, generalno moje iskustvo kaže da je motor sklon vibracijama samim tim i šarafi se popuste. Ja naprimer uzmem kutiju sa alatom sa vremena na vreme i redom dotegnem skoro pa svaki šraf. Pre 1 sat, Krokodilo je napisao: Мототактол постоји у варијанту 10 - 40, 15 - 50 и 20 - 50 полусинтетик. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Mislim da nisi upravu, što se tiče 4t ulja od modriče ima samo varijanta 15w50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2657 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 4759 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не бих био тако самоуверенSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Krokodilo je napisao: Не бих био тако самоуверен Sent from my SM-N960F using Tapatalk Interesantno, ni na njihovom sajtu nema ovaj podatak. Baš ću da pogled po radnjama da li ima drugih viskoziteta. Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2657 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 4759 postova Prijavi odgovor kao problematičan Постоји, потражите од достацљача.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2657 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 4759 postova Prijavi odgovor kao problematičan Код нас га има у све три варијанте.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Krokodilo je napisao: Код нас га има у све три варијанте. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Gde ima da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 14, 2023 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Krokodilo je napisao: Код нас га има у све три варијанте. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Baš ću da potražim 10w40, fabrički to ulje i ide u ovaj motor. Ja sam sipao 15w50, ali radi posao. Menjač mi bolje radi, doduše kad sam isipao predjašnje ulje(sipao ovlašteni serviser) izašlo je malo manje od 1.5L. Samim tim cenim da je i to bio jedan od problema zbog čega je teže išao u brzine. Promenio Maj 14, 2023 član Zlajo91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2657 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 4759 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ево илустрацијаSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 15, 2023 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.5.2023. at 16:39, nikajoka je napisao: Postoji fabrički vizir, ja sam pitao direktno uvoznika za Pedu, TJ Compani iz Novog Sada i imaju ga, ide u kompletu sa nosačima i košta 6500din. Ja planiram da odem do distributera u Nišu da proverim da li ga imaju na stanju ako nemaju verovatno ću naručiti iz Novog Sada. Da upravu si, istu cenu su i meni rekli. Ja sam ih kontaktirao preko vibera da bi mi poslali slike da vidim kako izgleda. Još sam tražio da vidim dal imaju sliku kako je na motoru. Za sada su mi ovo poslali. Promenio Maj 15, 2023 član Zlajo91 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Zlajo91 je napisao: Da upravu si, istu cenu su i meni rekli. Ja sam ih kontaktirao preko vibera da bi mi poslali slike da vidim kako izgleda. Još sam tražio da vidim dal imaju sliku kako je na motoru. Za sada su mi ovo poslali. Kapiram da uz vizir dolaze i nosaci, ne samo staklo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Rade koenig je napisao: Kapiram da uz vizir dolaze i nosaci, ne samo staklo... Da i to sam ih pitao, medjutim dosta su škrti sa odgovorima. Videću do sutra dal će mi odgovoriti pa ću ih pozvati. Mada mi lakše ovako zbog slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5855 Napisano Maj 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dosla nova tura u NS. Upravo je ispred mene momak zavrsio kupovine jedne TEK 250. Promenio Maj 15, 2023 član slave74 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, slave74 je napisao: Dosla nova tura u NS. Upravo je ispred mene momak zavrsio kupovine jedne TEK 250. Možda zato oni meni nisu danas odgovarali, ako su sastavljali. Probaću sutra da vidim šta i kako za taj vizir. Teško je oceniti preko slike koje su mi poslali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5855 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Retko kad odgovore na viber, zovi ih, pa insistiraj. Imaju u radnji magacin krcat delovima, a uskoro stize nova tura delova. Tesko da po pozivu odu u magacin da nesto traze. Tek kad kupac dodje u radnju. Takvo je moje iskustvo s njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem, odgovori su takvi kao da nisu ni odgovorili. Na 3 pitanja odgovore maltene jednom rečju. Videću sutra, u krajnem slučaju razmišljam da kontaktiram dilera tu u Su, pa nek on naruči od njih. Tako sam čekao i crash bar. Pa ako mi se ne svidja neću uzeti i ćao. Ne ide mi se baš u Ns zbog vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E bas me zanima taj vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi i mene. Prosto mi je neverovatno da nigde na oglasima nema slika sa vizirom. Realno cena je prihvatljiva i verujem da bi dosta njih možda i stavilo. Sve se nadam da će se neko ovde javiti da je stavio taj fabrički vizir i da će nam poslati sliku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 13 Napisano Maj 18, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Peda TEK 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla vozilica danas Zbog kise nisam uspio ni da provozam. Prvi utisak je da je manji motor dosta nego na slikama polozaj sjedanja malo nabijen naprijed ali vremenom cu se navici. Evo jedna brza slika, prije kise 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...