X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 22, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se oglasim. Juče je bajica na Adi oborio policajca na motoru pri skretanju na samu Adu. Samo želim da kažem da ako obaraju pandure kakve su nama šanse. Drugim rečima, ako obaraju BMW, šta je ostalo za nas sa japancima?!?!?!???!!!! Pandur je možda nebezbedno zaustavio vozilo bez rotacije... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je neki dobar pandur koji će sa prizna krivicu i čoveku plati za pretrpljeni strah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 22, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ima kamera, ima dokaza, sud sudi u skladu sa dokazima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 23, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da se iznenadih danas kad sam prolazio preko ledina, videh scooter teget i lepp pise "Policija", nisam ni znao da ima toga ponegde.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Avgust 24, 2020 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Chika Jimi je napisao: Moram da priznam da se iznenadih danas kad sam prolazio preko ledina, videh scooter teget i lepp pise "Policija", nisam ni znao da ima toga ponegde. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk A ovo im dodje kao kurirsko vozilo!? ...parkiran ispred policije na N.Bgd-u (kod Merkatora)... Kačio ja sliku još pre 3 godine, ali ga nisam nikad video u "akciji"... Ne znam da li ga vozi "čika/teta" u kompletnoj opremi ili samo sa šerpicom na glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15818 Napisano Avgust 24, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uuu kad se setim samo kakva frka je bila pre nekih 7,8 godina u Veranu baš po pitanju te i još jedne Vive.... Inače koristile su se na Adi svojevremeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16569 Napisano Avgust 24, 2020 Integrisan, 4955 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8/22/2020 at 10:57 PM, X8 Vračar said: Ima kamera, ima dokaza, sud sudi u skladu sa dokazima Kojih kamera, onih gde magicno nestane odredjen broj minuta snimka lol 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 24, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je@Satelis, na Adi su se vozali ali nigde po gradu ih nokad video nisam, ovaj na Ledinama je samo bio teget!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15818 Napisano Avgust 24, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jednog dana dođe ta Viva sa još jednom na redovan servis, 5K su imali na satu, dovezli ih lično plavci...ćelavog sam zapamtio. Prošlo je oko 10-ak dana, zvoni telefon, stale obe Vive u vožnji. Jednoj puko kaiš, druga se samo ugasila i neće da upali. Dobacili ih Boxerom, ćelavi je poprilično bučan bio na prijemu kao i u radionici. Kaiš nisam promenio i ako piše da se menja na 5K i ti ja dobijem ribanje od nadređenih. Moja procena je bila da može komotno do 7.5K jer nije klasična gradska vožnja, odlično je izgledao kaiš. Ja tako smoren, prikupim sve parčiće kaiša koji se razleteo u CVT-u i počnem sklapati. Posle nekoliko minuta dođoh do saznanja da kaiš nije u motoru koji treba biti, marka kaiša se ne gađa....kakvo olakšanje u tom trenutku. Odmah sam drugu Vivu rasturio, tu sam našao da je karb čačkan. Auuu kakav obrt situacije, sve prijavio, pokazao nadređenima pa čak i generalnom dir. Sve u svemu, bili su pozvani na razgovor (kako to dobro zvuči), pokušali su da se izvuku sa pričom kako su bili kod nekog majstora kad su im stali...ne znam samo kod kog i gde kad điraju po Adi. Ćelavog galamdžiju sam pozvao kod mene u radionicu, svašta sam mu rekao, đubre jedno pokvareno uhhh sad mi skoči pritisak. Otišli su kao puvonjci pravi a ja sam odbio da im radim motore za svagda po bilo kojoj ceni pa čak i ceni otkaza jer su skidali delove i pravili svoje kombinacije a ovamo kao nije urađeno dobro....mršupizdumaterinu. 8 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Avgust 24, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta nam kamiondzije ostavljaju na poklon na sred puta. Kad nisam poljubio asvalt i to ozbiljno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 24, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Redovno je pesak na uzbrdici, ako ne i beton koji ispadne iz mešalice. Baš sam danas hteo da prijavim komunalcima jednu takvu situaciju ali znam da su se pravili blesavi kada sam prošli put prijavljivao svinjac ispred 2 gradilišta... Bila je jednom četvrtasta daska solidnih dimenzija ukoso preko uzbrdice koja je štitila crevo kojim je gradilište kralo vodu sa javnog hidranta i sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Avgust 25, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema od toga ništa prijatelju. U ovoj situaciji jedino da sam doneseš metlu i lopatu i očistiš, ali još bi bilo kako si ti i prosuo pa bi ti napisali kaznu što prosipaš šljunak sa svog motorcikla. Serem se u državu, kad moram da lajem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16569 Napisano Avgust 25, 2020 Integrisan, 4955 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene neko ostro kamenje na ulazu na popularno kupaliste, stoji vec mesec dana na putu i niko se nije od mestana setio da pocisti. Znaci ja na motoru moram doneti metlu pa pocistiti za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 25, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod metle, dok sam vozila bajs preko novog mosta, bio je neki pesak na biciklistickoj stazi i ljudi su masovno padali. Meni dodijalo da vozim kao baba, donesem metlu, ocistim i...evo vec nekoliko godina je cistije nego tog dana kad sam cistila. Isplati se nekad i metlu u ruke...ali treba Beokomu sve prijavljivati, nekad se i odvaze da nesto uklone i zakrpe. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Avgust 25, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Nolanka said: Kad smo kod metle, dok sam vozila bajs preko novog mosta, bio je neki pesak na biciklistickoj stazi i ljudi su masovno padali. Meni dodijalo da vozim kao baba, donesem metlu, ocistim i...evo vec nekoliko godina je cistije nego tog dana kad sam cistila. Isplati se nekad i metlu u ruke...ali treba Beokomu sve prijavljivati, nekad se i odvaze da nesto uklone i zakrpe. Shto nisi samo sela na metlu i poletela??? (izvini nisam mogo da odolim ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...