mrmiki 431 Napisano Decembar 15, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. negde sam procitao da si sirio retrovizore, da li je nesto pomoglo, kakvi su utisci? Problem sa gabaritim ko ti nista ne vidim u retrovizore, u 1/3 mi je lakat i jedino vidim kotra smer, u svojoj traci bas nista. EDIT: Trebao sam te pitam u toj temi, jbg sad sam se setio Promenio Decembar 15, 2022 član mrmiki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Decembar 15, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Heh, nije problem... Distancere sam pravio za z750 npr. po 30mm je drasticnu razliku napravilo! Evo kako je izgledalo dok sam duzinu trazio, posle sam od aluminijuma odradio ulozak. Prva slika je bez, fabricka pozicija. Kod kawe je zeznuto to sto su srafovi zaliveni u telo retrovizora pa sam morao produzavati, kod suzane samo duzi sraf kupis. Za pocetak caure od po 25mm stavi i duze srafove. Da sam zadrzao gsxf sigurno bih odradio, bukvalno sam morao da pustim levi rukohvat da bih video sta se nazad desava! Informacije radi, sada na Hondi preglednost je perfektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Decembar 15, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan U toj temi sam i procitao Z750 pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Da sam zadrzao gsxf sigurno bih odradio, bukvalno sam morao da pustim levi rukohvat da bih video sta se nazad desava! Informacije radi, sada na Hondi preglednost je perfektna. Isto to i kod mene, mislio sam da treba se naviknem ali izgleda nije do toga :). Znaci ipak sam trebao da pazarim hondu Razmisljam se da odradim na 3D stampacu, ali videcu sta cu i kako cu Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Decembar 15, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odradis slobodno stampu ali kroz rupe provuces celicne caure, distancere. Kapiramo se valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Decembar 15, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kapiramo Ovako nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Decembar 15, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, gde je plastika valja caura, ovako metalni bez... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Februar 1, 2023 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se ovaj cepic moze naci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10088 Napisano Februar 1, 2023 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno može da se nađe na Aliju... Ja sam pre neki dan naručio crne kapice za imbus, verovatno ima i tih sjajnih. Potraži malo... https://www.aliexpress.com/item/1005002541547802.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.6ff51802S0MqK7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6746 Napisano Februar 1, 2023 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Tako nešto se koristi i za šrafove na komadima nameštaja...možda bi moglo u takvim radnjama da se potraži. Pitanje je i ima li ih tako hromiranih. Meni su nakon sklapanja nameštaja uglavnom ostajali beli i u boji drveta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Februar 1, 2023 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za hondu sam narucio sa louis.de... Cek da probam link da iskopam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Februar 1, 2023 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.eu/en/cap-sets-for-metric-screws-10006110?disableRecommendedDomainPanel=true&filter_article_number=10006112 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Mart 10, 2023 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam ako nekom treba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1602 Napisano Mart 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan @Boba1990 ja bih se javio za Bandita na crash bar da stavim. Ako se niko drugi ne javi za 650F zbog natpissa Promenio Mart 10, 2023 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10088 Napisano Mart 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela tebi treba ovakav? Послато са M2004J19C помоћу Тапатока Promenio Mart 10, 2023 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1602 Napisano Mart 10, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i onaj pa cu ga srediti da bude potaman. Ne znaci mi puno natpis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10088 Napisano Mart 10, 2023 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, kako hoćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Mart 10, 2023 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bajker71 je napisao: @Zarkela tebi treba ovakav? Послато са M2004J19C помоћу Тапатока Ha,on će da napiše Hajabusa.Kakvi tvoj Bandit 600. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1602 Napisano Mart 10, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bajker71 je napisao: Ok, kako hoćeš. Ma moze i Bandit 600. Imam roll bar oko celog agregata hepco becer il kako se vec pise. Pa bih stavio na bocnoj strani tog nosaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Mart 10, 2023 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Moze Zarkela posalji mi samo adresu i cim uvatim vremena saljem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1602 Napisano Mart 10, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao, hvala puno Ako te put nanese u ove krajeve, javljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Mart 11, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, čekam još malo da se stabilizuje vreme i krećem u akciju. Za ovu sezonu, pored motornog ulja i filtera, menjam i : antifriz ulje u kočnicma i kvačilu akumulator ugrađujem Kobra podmazivač menjam svećice - iridijum filter vazduha. Imam par pitanja koja me muče. 1. Vezano za ispuštanje antifriza, video sam da ga ispuštaju na donjem crevu pre pumpe i na onom šrafu za ispuštanje na pumpi. Da li tako izađe sva tečnost ili ima neka još caka? Kako najbolje odzračiti sistem na kraju? 2. Imam nove iridijumske CR9E a standardne su CR8E. U servisnoj stoji da su ove moje CR9E ukoliko postoji mogućnost pregrevanja svećice. Ja većinom vozim leti kad je toplo pa pitam da li da stavim ove moje 9, kad ih već imam, da ne bude nekih problema u vožnji. Po meni mogu ali nisam siguran 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Mart 11, 2023 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ZEM! Tecnost ispustas bas tu iz sistema ali iz prelivnog lonceta nece izaci, njega moras zasebno raskaciti (crevce koje ide sa donje strane posude). Onda ide bar jedno ispiranje, ili samo destilovana voda, ili zamuckas blag rastvor. Vozis 15min ili ga pustis u mestu da radi dok se ventilator ne ukljuci. Cekas da se ohladi, ispustis. Nov antifriz u razmeri pola/pola (pusti one price, nije ovde hladno, antifriz ima vise uloga od sprecavanja smrzavanja) sipas polaaaaaako kako bi vazduh imao kuda izlaziti, motor malo pomeras levo/desno kada tecnost dodje do vrha, nalijes i u prelivnu posudu izmedju min -max. Startujes motor, stopli rashladne tecnosti skinut, oko njega uvijes neki peskir. Posle 2-3 minuta rada, isturiras par puta, da izbaci vazduh (koji moze ispred sebe pogurati i tecnost, zato peskir), onda zavijes stopli i pustis da radi jos 5min. Kada se ohladi, odvijes ponovo i dodas do vrha tecnost, u prelivno lonce takodje do max. Ako preteras, suzana ce pljucnuti visak na crevce ispod motora Sto se svecica tice, hladnije valjaju samo ako se motor vozi na dugim relacijama bez gasenja, na kratkim relacijama nece stici da se samoociste posto nece dostizati temperaturu za sagorevanje karbona. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Mart 11, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru. Meni je sad neki zeleni, zaboravio koji je g11 ili g12. Znam da ga je majstor kupio u moto radnji. Menjao sam antifriz na kolima milion puta ali motor sam uvek platio u servisu zbog te komplikovane procedure. Mislio sam da isperem sistem pre sipanja novog. Samo nisam bio siguran kako da ispustim sav stari antifriz. Ja motor i vozim na duže relacije, minimum 300km. po gradu zujim skuterom. Znači mogu da stavim ove CR9E Ovo za prelivnu znam da se neće sama isprazniti već je ja moram isprazniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Mart 11, 2023 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan G12 (plus), ili G13 sipaj (licno, u par motora vec koristim g13)... Svecice moze ali ako vidis da posle nekog perioda teze pali vrati se na osmice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sa običnim svećicama pali na pola ključa što kažu, ako bude zezao skidam i vraćam 8. Promenio Mart 11, 2023 član ZEMZEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...