blackmore 1372 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha drže se, za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, blackmore je napisao: Hahaha drže se, za sada То је битно, је*еш кочнице, може да се тера и без њих, ал' о тракицама води рачуна. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Octobar 5, 2022 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Opšte je poznato da trakice daju bar 5 ks. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan A ja imam po 3 sa obe strane, puta 2 točka Šalu na stranu, zamenjene zadnje pločice (sinter), zamenjeno i kočiono ulje. Za put spreman 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5447 Napisano Octobar 5, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, blackmore je napisao: A ja imam po 3 sa obe strane, puta 2 točka Šalu na stranu, zamenjene zadnje pločice (sinter), zamenjeno i kočiono ulje. Za put spreman Što sinter pozadi? Ne vidim potrebu za sinterom pozadi, više za organske. Jer ti treba malo vremena da ih ugreješ da bi kočile malo bolje. A ako putuješ, pa hladnije, kiša, a zadnu ređe koristiš... Promenio Octobar 5, 2022 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Octobar 5, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto pozadi imam organske, sinter napred. Zadnju jako malo koristim tako da organske po meni sasvim dovoljne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5447 Napisano Octobar 5, 2022 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Njačem zadnju dosta, tj. imam težu desnu nogu, a i ove koje su bile na motoru ili nisu menjane odavno, ili sam ih prebrzo istrošio. Nekako sam hteo da mi traju duže a da mogu agresivnije da kočim, pa uzeh sinter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5447 Napisano Octobar 5, 2022 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, blackmore je napisao: Njačem zadnju dosta, tj. imam težu desnu nogu, a i ove koje su bile na motoru ili nisu menjane odavno, ili sam ih prebrzo istrošio. Nekako sam hteo da mi traju duže a da mogu agresivnije da kočim, pa uzeh sinter. Pazi samo kad zabodeš na hladno, ono ništa, ništa pa tek onda krene da koči. Iskreno, ja i na stazi koristim pozadi organic. Na VTR-u mi je takođe bila organska nazad, dosta sam koristio zadnju, jedva sam je malo potrošio. Čak ni napred nema potreba sa sinterom po ulici. Eventualno semi - sinter. Organic najbolje - ne trošiš disk, a uvek kočiš. Strah da ćeš je pregrejati otpada, osim ako nisi neandertalac. Drugi razlog ako nisi vičan vožnji, a voziš nizbrdicama pa stalno kočiš kočnicama umesto motornim kočenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, znajući da su napred sinter, naručih i zadnje ne razmišljajući puno, a imajući osećaj da su prethodne bile organic i da su se prebrzo potrošile. Ne njačem kočnice baš kao neandertalac, ali javiću utiske svakako kad se malo razrade pločice. Sve u svemu, ne kažem da je bolja odluka staviti sinter, ali kapiram da nije ni ogromna greška. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Octobar 6, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam zapisano, plocice sam zamenio 26-og avgusta 2021, skinuo organske stavio sinter.Nove organske takodje imam EBC, nisu mi se svidele kako koce.Ako zelis daj adresu i saljem ti! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8074 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, ako su FA158 prijavio bih se ja ako Blackmore neće. Kopka me da probam pošto mislim da bi išle uz moj stil vožnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Octobar 6, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kucam u nadi da se neces naljutiti drug, plocice sam na poklon ponudio kolegi, zaduzio me je (poklonio mi guvernal) inace iste te plocice pasuju meni nazad na Hondi koju trenutno vozim. Tako da, poklon je samo za njega ukoliko ga zeli u suprotnom cu ih sacuvati za sebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, N.F.S. je napisao: Kucam u nadi da se neces naljutiti drug, plocice sam na poklon ponudio kolegi, zaduzio me je (poklonio mi guvernal) inace iste te plocice pasuju meni nazad na Hondi koju trenutno vozim. Tako da, poklon je samo za njega ukoliko ga zeli u suprotnom cu ih sacuvati za sebe. Подераће он ове нове сад за викенд до Сарајева. Ипак му сачувај, опет ће да мења следеће недеље. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Octobar 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Imam zapisano, plocice sam zamenio 26-og avgusta 2021, skinuo organske stavio sinter. Nove organske takodje imam EBC, nisu mi se svidele kako koce. Ako zelis daj adresu i saljem ti! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Znači drug ove što su skinute su bile sinter (zadnje)? Meni su odgovarale kako su kočile, sad malo čekam da razradim ove nove, pa ću javiti utiske. Što se EBC pločica tiče, neka za sada stoje kod tebe, pa ako zatreba, na vezi smo, ali hvala ti puno od srca ! @Marko05 A mogao si sa nama lepo do Sarajeva, ali čovek radoholičar pa to ti je! Promenio Octobar 6, 2022 član blackmore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Octobar 6, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da sinter, super su kocile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, blackmore je napisao: @Marko05 A mogao si sa nama lepo do Sarajeva, ali čovek radoholičar pa to ti je! Хвала теби на позиву, уз такву екипу врхунска вожња и провод су загарантовани. Ал' кафана не сме да трпи... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Da sinter, super su kocile Jesu, dok su bile žive Da nisam čuo pre nedelju dana zvuk prilikom naglog kočenja, ne bih se ni setio da proverim. Srećom pa jesam Koliko im km otprilike treba da se "razrade"? Koče one i sada okej, mada kapiram da će biti malo agresivnije kad se razrade. pre 2 minuta, Marko05 je napisao: Хвала теби на позиву, уз такву екипу врхунска вожња и провод су загарантовани. Ал' кафана не сме да трпи... Računamo te za sledeći put Za kafanu se slažem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Octobar 6, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U prvih 50ak km ce se prokociti, ja to ubrzam malo agresivnijim kocenjem u prvih par dana. Kada plocica "primi" reljef diska i naleganje bude potpuno tada je puna snaga kocenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12797 Napisano Octobar 6, 2022 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I treba malo toplote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8074 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, N.F.S. je napisao: Kucam u nadi da se neces naljutiti drug, plocice sam na poklon ponudio kolegi, zaduzio me je (poklonio mi guvernal) inace iste te plocice pasuju meni nazad na Hondi koju trenutno vozim. Tako da, poklon je samo za njega ukoliko ga zeli u suprotnom cu ih sacuvati za sebe. Sve OK Nešo, gde ću se ljutiti... A i nisam muftadžija, mislio sam da i ja bih tebe, zauzvrat, iznenadim malim poklonom samo moram da proverim da ga nisam negde "sklonio na sigurno mesto" . Ako se sećaš, u pitanju je onaj pojačivač sile poluge kvačila što ide na sajlu, a ja nikako nisam mogao (ili nisam znao) da montiram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Octobar 6, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na razumevanju, ovo ce potencijalno zatrebati pa neka stoji (pasuje mi na trenutni motor). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Octobar 6, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prva Suzy... Kako kotrljaju full float diskovi. Vrhunski ucinak ali zvekecuuuuu samo tako. Novi lezajevi i plocice, skoro bez otpora (ko je probao da zavrti tocak na stenderu zna o cemu govorim). Vrtim nogom, da se ne savijam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Novembar 21, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Vrati se sve ti je oprosteno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Novembar 21, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam uzivao na tim motorima, agregat za primer... Svega ima dovoljno, i snage i temperamenta i kvaliteta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...