N.F.S. 22162 Napisano Maj 29, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije tebe nahvatao vec Mikca iz Jagodine (dve sam iste suzane imao ). Vidi da se nije otkacila zica sa prekidaca pod rucicom (zbog sireg guvernala), ako su obe zakacene, raskaci i gurni jednu u drugu, svetlo se mora nazad upaliti a to dalje znaci da se prekidac ili zaprljao (ocistiti kontakt sprejom) ili preminuo (zameniti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Maj 29, 2022 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. Ako n'umes, sredicemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana je proradilo svetlo nakon 5-6 cimanja poluge kočnice, videću sutra o čemu je reč. A svetla svakako ne mogu sam, ne petljam se sa strujom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Jun 3, 2022 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li poznaje neko ovaj motor? Suzuki gsx650f WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki gsx650f, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 45100 km, Zvezdara. Cena 4.200 € - Motori -... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 4, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bilo pisanja o ovom motoru ...cini mi se zbog nedostatka nalepnica na jednoj strani....probaj malo u nazad da pretrazis po forumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan manji jubilej za Suzu, a koincidentalno 1000km od kako je kod mene Promenio Jun 6, 2022 član blackmore 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miodragm87 0 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 3 postova Motocikl: Suzuki gsx-650f Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem da motor nece da prima gas preko 4000,5000 . U leru radi normalno ,uz brdo nikako. Moram da stanem da ga ugasim i kad upalim prihvata pun gas i onda ide neko vreme i opet nikako. Predpostavljam da se nesto zapusilo u dovodu goriva. Da li mi mozete preporuciti nekog majstora u okolini Grocke ili Bg da mi skine rezervar ocisti od prljavstine mozda i rdje, zameni filter i ocisti pumpu. Tj pre toga da utvrdi kvar... Nisam ga vozio skoro dve godine , u vlasnistvu od 2014 pravih 37000 pre tog stajanja motor najnormanije radio i vozen na daleka putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, miodragm87 said: Imam problem da motor nece da prima gas preko 4000,5000 . U leru radi normalno ,uz brdo nikako. Moram da stanem da ga ugasim i kad upalim prihvata pun gas i onda ide neko vreme i opet nikako. Predpostavljam da se nesto zapusilo u dovodu goriva. Da li mi mozete preporuciti nekog majstora u okolini Grocke ili Bg da mi skine rezervar ocisti od prljavstine mozda i rdje, zameni filter i ocisti pumpu. Tj pre toga da utvrdi kvar... Nisam ga vozio skoro dve godine , u vlasnistvu od 2014 pravih 37000 pre tog stajanja motor najnormanije radio i vozen na daleka putovanja. Probaj da zamenis filter goriva zapocetak i sva ta creva ocistis, moguce da se tu krije problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ne rasturaj nista, prvo se TPS proverava dal se nije rastelovao. Kucaj na YouTube TPS GSXF650 pokazuje ti kako se proverava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nego... Pošto sam zvanično u ratu sa komšijama, ima li negde povoljan Mivv Suono, da im pokažem šta su sami tražili da se desi? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22162 Napisano Jun 20, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bio je na njemu! Mnoooogo glasno covece.(ali za komsiluk taman! ) Sent from my EML-L09 using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nekako navikao sa ovim GSXR izduvom, izgleda mi čudno sa Mivvom Mada, propisno se dere, ali mislim da će to biti rešenje za određene stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dok čekam gume ispravnih dimenzija, da se pozabavim prekidačem štop svetla prednje kočnice. Gledam po YouTube, internetu, nisam siguran šta da kupim. Da li bi ovo bilo okej: Prekidač štop svetla u ručici novi tip - Mototehna MOTOTEHNA.COM Ili treba ovo zameniti: http://www.kompp.co.rs/pub/catalog/m-sgr-tt0278011.jpg PREKIDAC STOP SVETLA - Signalizacija - REZERVNI DELOVI - Kompp.Co - Motori, Delovi, Oprema... Beograd, Srbija WWW.KOMPP.CO.RS Promenio Jun 25, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Jun 26, 2022 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Dok čekam gume ispravnih dimenzija, da se pozabavim prekidačem štop svetla prednje kočnice. Gledam po YouTube, internetu, nisam siguran šta da kupim. Da li bi ovo bilo okej: Prekidač štop svetla u ručici novi tip - Mototehna MOTOTEHNA.COM Ili treba ovo zameniti: http://www.kompp.co.rs/pub/catalog/m-sgr-tt0278011.jpg PREKIDAC STOP SVETLA - Signalizacija - REZERVNI DELOVI - Kompp.Co - Motori, Delovi, Oprema... Beograd, Srbija WWW.KOMPP.CO.RS Koji tip tebi odgovara, prvi ili drugi?Ja sam ovaj dole uzeo u kompp-u i platio 263 dinara.. Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22162 Napisano Jun 26, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, blackmore je napisao: nisam siguran šta da kupim. Drug, jedan ga srafic drzi, ispod desne rucice kojom kocis... Odvij i pogledaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Jun 26, 2022 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Po Wemotu je ovaj prvi: https://www.wemoto.com/bikes/suzuki/gsx_650_fk8/08/picture/brake_light_switch_-_front Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, N.F.S. je napisao: Drug, jedan ga srafic drzi, ispod desne rucice kojom kocis... Odvij i pogledaj Džabe da je odšrafljujem kad ne znam u šta gledam Sudeći po internetu, biće da je ovaj drugi tip. Hvala kolegi @Kavke, naručen drugi prekidač Promenio Jun 26, 2022 član blackmore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Rek’o čika Rajko ako ne stavim na forum ide ban! Šalim se malo, eto sredismo, sija Suza punim sjajem 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kaže: "Aaanđeeleeee, anđeeeleeee": I naravno slika "chicken strips"-a nakon povratka kući Inicijalni osećaj je bolji nego što sam očekivao - prvo što sam primetio je koliko motor lakše "pliva", odnosno vozi levo-desno u traci, tačno je postojala ivica na prošlim gumama gde se osetio prelaz (jer se ukockastila), dok je sa ovima to pesma. Prešao sam tek 15ak km sa njima, nisam se previše zaletao niti obarao motor, ali takođe mi se čini (a može biti placebo), da je nekako guma "lepljivija" pri skretanju, što mi se dopalo. Isprva je kočenje prednjom kočnicom bilo slabije (ili sam ja nesvesno u grču kočio postepenije), ali posle 3-4 semafora je ponovo to bilo to, štaviše, mislim da osećam manje vibracije pri kočenju sada nego sa starim gumama (to ćemo videti tek, opet kažem, možda je placebo). Sve u svemu, jedno je sigurno: motor izgleda 5x lepše sa novim pneum... gumama 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3485 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu vise kokoske "in" sada mogu i pare da se zarade 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Yeeeep, samo sam čekao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Jul 25, 2022 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Črk,ček,ti kao Beograđanin,a ovamo registrovan u Paraćin.Opa batooo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7966 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 833 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Vara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, gebee&co je napisao: Črk,ček,ti kao Beograđanin,a ovamo registrovan u Paraćin.Opa batooo. Čista egzotika medju BG tablicama, ne dam se Promenio Jul 25, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Jul 25, 2022 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Onda ne popuštaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...