N.F.S. 22101 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aha! Otkrijem da ne radi svetlo tablice, tu je obicno T10 sijalica, imam ih LED par vrsta, ali usmerene (svetle pravo), nadjem odgovarajucu nekako. Rasturim kad tamo sijalica drugog tipa konekcije, vlakno preminulo! Ko da ceka ponedeljak, prepravicemo! Razbijem staklo, odredim polaritet i..... ...svetli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jul 19, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, stilgar je napisao: Jedini spas za tebe je da otvoriš servis za motocikle tipa "priprema motora za prodaju" ili "prvi detaljan pregled po kupovini sa zamenom svega što je potrebno" u nasiv servisa obavezno da ubaciš i "uz hladno pivce". Verujem da bi dosta kolega sa foruma rado koristile tvoje usluge, a ti da se skrasiš na jednom motoru ja san hteo da mu predlozim da kupi mog shivera, pa da ga otkupim nazad kroz par dana...jednostavno ne stizem vec pola godine da odradim sta sam sve zamislio, a znam da bi NFS to za max 2 dana reshio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo se ja i ti dogovorili! Dodjes, uradimo sta si zamislio.... I rostilj cu da bacim! Cim nesto u komercijalu predje, to nije to! Ja ovo radim iz zadovoljstva ali ne polako i stalozeno vec sve i odmah..... Ako treba bez prekida par dana i noci Nisam takav od skora, dok su drugi sklapali kockice ja sam u sobi imao tomos tori! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zlig0r je napisao: predlozim da kupi mog shivera A ne ne ne, ja prvi pitao majke mi. Samo da se vratim u Srb registrujem VFR-a i ide na neodredjeno kod @N.F.S. i bice kod njega dok mu ne dosadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 19, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Genijalan motor. Okretan, sposoban, lijep a za dvoje... Ja sam na svome napravio svega 3000 kilometara prije prodaje ali ja ga i nisam uzeo da se vjenčamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 20, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sjajno na stapu je ostatak reg.nalepnice :D, jedan od razloga zasto se tu ne lepi! Dok sam stap izvlacio donji trokut je odradio svoje, inace jesam silikonom prsnuo da lakse prodje... Nije ni bitno, prebacujem ga na Kg u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, N.F.S. said: Jel to perwol black magic sipate? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 20, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 20, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos jednog pomagaca od 6 godina! Spusta na rezervoar metalni alat, flasicu od ulja stavio na sediste! https://www.youtube.com/watch?v=ZEeUitEhonQ 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8404 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Нек је жив и здрав, и немој случајно да му псујеш матер дечију . Немаш појма колико ми је мило што си узео тај мотор, живо ме интересују утисци у вожњи. Са срећом те служио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 20, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U sredu idem ranom zorom do Sremske Mitrovice pa odatle pravo u Sokobanju. Trebao sam sutra ali mi u prodavnici nabavise samo prednju gumu, zadnja mi je danas poslata (sa foruma kolega, jos mu je jedna Mitas sportforce ostala )Za sada a kao neko ko je velike kubikaze vozio ( dobro, ne u zadnje vreme) mogu reci da ovome agregatu snage ne fali!Krajnja me brzina ne zanima ali do 130kmh ide i drugom i sestom! Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 20, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto ce me malo zezati to je oslanjanje napred... Drugi put vec viskozitet menjam, sa10W se "spustih" na redje 7,5W koje ce nadam se ubrzati reakciju amortizacije. Mozda ce ipak trebati opruge nove (jace) za kilazu koju ce ovaj motor voziti. Nazad sam stelovanjem i ucinkom zadovoljan P.S. Agregat ultra "smooth" sto bi ameri rekli! Ako zazmurim osecaj je kao da Hondu vozim!!! Potrosnja mi deluje niska, svakako cu imati informacija za 10ak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek provalih da sam zaboravio da te pitam kako to da si kupio Suzanu a ne Hondu. Izdaja.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo se ja i ti dogovorili! Dodjes, uradimo sta si zamislio.... I rostilj cu da bacim! Cim nesto u komercijalu predje, to nije to! Ja ovo radim iz zadovoljstva ali ne polako i stalozeno vec sve i odmah..... Ako treba bez prekida par dana i noci Nisam takav od skora, dok su drugi sklapali kockice ja sam u sobi imao tomos tori! Da ne bude čista komercijala, zato je u naslovu uz hladno pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 20, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ Ehhhh druze moj... Jedem ja i corbu... ..al" rostilj u srcu! Tako i ovo, da bi znao ko je kraljica motora moras sve voziti Voljene Honde, i resto... P.S. Plavu gs1000 suzanu sam vozio pre ravno 20godina! @stilgar Igor i ja se privatno znamo drug, nema novca u nasim radovima (ni piva kada se vozi ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 20, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pored svake Honde stojim, ovo resto samo bleji 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, N.F.S. said: @drmilan_ Ehhhh druze moj... Jedem ja i corbu... ..al" rostilj u srcu! Tako i ovo, da bih znao ko je kraljica motora moras sve voziti Voljene Honde, i resto... P.S. Plavu gs1000 suzanu sam vozio pre ravno 20godina! @stilgar Igor i ja se privatno znamo drug, nema novca u nasim radovima (ni piva kada se vozi ) Na ovoj slici vidim 3 moja motora 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Moras promeniti motor u opisu, krila vise nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, drmilan_ said: @N.F.S. Moras promeniti motor u opisu, krila vise nema Napisi Suzana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 20, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc potrebna, ima li ko gumicu/prasinarku za kocioni cilindar? Na slici skroz desno... Meni je za kvacilo potrebna, cistio sam cilindar i sva je isprskala, ima li se naruciti odnekle? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jul 20, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, N.F.S. said: @drmilan_ Ehhhh druze moj... Jedem ja i corbu... ..al" rostilj u srcu! Tako i ovo, da bih znao ko je kraljica motora moras sve voziti Voljene Honde, i resto... P.S. Plavu gs1000 suzanu sam vozio pre ravno 20godina! @stilgar Igor i ja se privatno znamo drug, nema novca u nasim radovima (ni piva kada se vozi ) Realno Honda sa prve slike pobednik... Voleo bih kad bi pazario neki zzr 1400... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8069 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ovde stvari brzo menjaju, nisam pazio na času dan-dva i već nisam u toku. Neka je sa srećom nova makina, koliko god se zadržala kod tebe Nešo. Evo, da odgovorim Markoneu: Suzana i ja se lepo družimo već petu godinu. Kupio sam je od našeg kolege sa Foruma Tumbeta sa malo više od 8.000 km na satu a sad smo na 35.000. Zašto sam baš izabrao gsx650f? Danima pre kupovine, listao sam forume, recenzije, uporedne testove tražeći motor koji će pokriti većinu mojih očekivanja (redosled nebitan): da bude lep, da bude živahan (ali ne divalj), da može da se putuje njime, da ne bude mali, da bude elastičan jer ne volim mnogo da šaltam (koliko može biti agregat u toj klasi), da bude umerene potrošnje itd. Nekako, što sam više čitao sve sam imao više utisak da gsx650f počinje da se izdvaja od ostalih motora, i da je to ono što tražim. To su bila očekivanja, a šta sam dobio? Dobio sam tačno ono što sam tražio, a to je živahan motor koji itekako zna da potegne kroz ravnomerno (linearno) ubrzanje. Agregat je prilično elastičan, često mi se desi da vozim 50-60 na sat i da ne primetim da mi je motor u 6. brzini. Pošto se razvrstava u sport-touring klasu onda bih dodao da je proporcija 60% sport 40% turing. Motor jeste malo teži i duži, i malo teže se prebacuje težište na kratkim krivinama ali je zato prilično stabilan na pravcu, pogotovo pri većoj brzini. Položaj vozača je nešto između sporta i turinga, ja sam imao osećaj da sam malo na rukama pa sam ubacio podizače od 25mm, i sada je Ok. Btw. to je max što se može podići guvernala bez menjanja sajli. Kočnice su solidne, meni bolje ne trebaju. Vešanje malo mekše napred. Udobnost sedišta na putovanjima bi mogla biti bolja, zna da bulja žulja na dužim rutama. Jedino što mi nije po volji je, kako je to naš kolega Mostarac lepo sročio, pomalo "koščat menjač u prve dve-tri brzine ali tome verovatno kumuje i moja navika da šaltam na manjim obrtajima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5608 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Motor je bas dobar, jos kad prodje Nesove "terapije" nema tu greske. Čak sam i razmišljao gde da utopim moju "frezu" ako Nesa opet poteraju bubice pa i suzana zavrsi na polovnim. Salu na stranu. Jedna stvar me muci, a to su ove "rossi zeleno-zute" trake. Nekako mi nije to to, bar ovako preko slika. Stvar ukusa, ispravite me ako grešim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan moto gp boje su imali te fluo linije, jedino sto je to od novije generacije pa u tom kontketsu odskace malo. Ali svakako manje nego kad se etiketiraju kao rossi-fluo linije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8069 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su različiti, ali meni je ovo moje motorče lepooo: 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...