Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSX650F

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 401 postova
  • Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA

Nakon nekih 300km do sada sa ovim motorom, mogu reći da je @N.F.S.  odradio burtalno dobru korekciju mape za ovaj motor i preporuka svima da isto urade na svojim mašinama. Ne može se rečima opisati kako motor prede, kako prima gas, nema nikakvog trzanja koji god da su obrtaji u pitanju, sve je super glatko, bez vibracija. Nema pucanja nakon puštanja gasa, milina jedna. Da ne znam da ima 650 kubika, mislio bih da je hiljadarka, tako povlači iz malih obrtaja. Do 120-130km/h bih rekao da ide skoro identično kao Bandit 1250 koji sam imao ranije. Znači od 60km/h već može u šestoj da se vozi lagano i za  preticanje samo je potrebno dodati gas. Volim kad obavim dobru kupovinu. 😁

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2115 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

Ovako nešto kod tebe se nebi ni videlo,stopilo bi se sa bojom motora.Ovde baš upadljivo.

Uskoro treba da radim servis pa mi treba savet. Sipaću silikone pro 4. Da li sipati 10w40 ili 10w50? Inače baš uživam u vožnji, mnogo mi se sviđa. Danas sam napravio 200km, nisam ništa osetio, sedište je urađeno vrhunski. Baš je pojava svuda, mami uzdahe. 😁

Možda ovaj fabrički vizir i nije toliko loš kao što se prvobitno činilo, verovatno zbog vetra koji je baš jako duvao prvih dana nakon kupovine. Do 130 km/h mogu lagano da vozim bez ikakvih smetnji, preko toga glava počinje da me baš udara u vrh kacige i ne prija na duže staze. 

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2316 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

Ja uvek dajem prednost 50-setici, 

najvise zbog Beograske kreni-stani voznje jer je viskoznije na visokim temperaturama, pogotovo za uljare i vazdusare.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Mnogo mi fali centralni stender koji sam imao na banditu 1250 pre ovog gsx650f, ako znate nekoga da ima na prodaju, javljate odmah. Treba da skinem zadnji točak da promenim gumu, sa njim je to mnogo lakše, a na oglasima nisam ništa našao. Nakon nekoliko rezervoara, kombinovana potrošnja se vrti oko 5L, par dl gore-dole, baš kao što je Neša rekao, a ne mazim ga uopšte, tako da sam baš zadovoljan. 

Promenio član Overpressure
  • Sviđa mi se 2

• Hronični Motociklopata, 7315 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

Zna li neko gde ima povoljno da se kupi set ležaja prednjeg točka za Bandit 650 2008 godište? Po mogućnosti da su KOYO? Moji su kanda pred završetkom karijere... :ups:

Hvala @N.F.S.  
Pretresao sam Manual i ne mogu da nađem dimenzije,

a dimenzije koje nalazim na netu sa wemto su: 6204 2RS DDU 20x47x14mm 

predpostavljam da su tacne

• Integrisan, 9462 postova
  • Motocikl: ---Honda---

To je lezaj u standardu, ima ga svugde... Ako zelis mogu ja da ti kupim sutra koyo i posaljem.

Do subote sam u Srb, da znas.

Sent from my M2003J15SC using Tapatalk

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Nema potrebe da se cimaš, naručiću ja vamo direkt, ovde je ionako vreme užas, grmi pada kiša svakih pola sata, a još meni se vrat ukočio :'(  tako da mi nije hitno :moto3:  

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 993 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Zaukao sam se za Bandit 650, al je karburator. I sada vagam, realno na mom sam sve utegao pu pu da ne ureknem. Sta dlbijam zamenom osim godista i malo vise snage nista vise. Izgled ne gledam. Onda se razmisljam bolje skupiti malo para pa uzeti efi 650 ili versys 650. To je vec nesto u napretku. Ispravite me ako gresim. 

• Integrisan, 9462 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Versys je zabavniji, boljeg oslanjanja (dooosta boljeg) i kocnica... Ali taj agregat na vodenjari (bandit)  650 je nesto posebno!!!

• Sviđa mi se 1

pre 18 minuta, Zarkela je napisao:

Zaukao sam se za Bandit 650, al je karburator. I sada vagam, realno na mom sam sve utegao pu pu da ne ureknem. Sta dlbijam zamenom osim godista i malo vise snage nista vise. Izgled ne gledam. Onda se razmisljam bolje skupiti malo para pa uzeti efi 650 ili versys 650. To je vec nesto u napretku. Ispravite me ako gresim. 

I ja sam bio u istoj dilemi, pa je prevagnuo vodeni Efi model, mada i uljara 650 ima šmek, a meni se po mislima vrzma uljara 1200 :rolleyes:

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 802 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7

650 efi može sve što 99 posto vozača poželi,jedino na auto putu mi se u mojim godinama ne ssvidja tolika vriska na 140kmh kad nie org auspuh,a inače to nije ništa za agregat tih 7000 obrtaja.

Sent from my RMX2202 using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

Ja nisam primetio da je auspuh nešto bučan iako imam aftermarket izduv, doduše ja vozim sa dB kilerom.

Ja u mojim godinama (41) ne čujem ništa sem vetra na 140kmh, a imam Škorpion sa skraćenim db kilerom, ima baš lep zvuk ali ne ubija u pojam glasnoćom.

• Drug član, 802 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7

Ma ok nikakva mana,to važi za sve redne 4 cilindra 600,al lepše prede veća kubikaža na auto putu.Nc 700 duplo manje obrataja,tdm 900,cbf 1000.... Al sve ima svoje prednosti i mane.
Zato gsx,gsf od 40kmh poteže bez ikakvog trzanja u 6 brzini.

• Drug član, 993 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1
Pre 3 sati, Disko Nindža je napisao:

I ja sam bio u istoj dilemi, pa je prevagnuo vodeni Efi model, mada i uljara 650 ima šmek, a meni se po mislima vrzma uljara 1200 :rolleyes:

Znaci da skupljam pare ili za versys ili bandzu efi. To je u igri i Transalp i Fazer 600 mk2. I tako, gledam i bmw f800... Svasta guzica hoce al nije ni blesava, samo proverene masine 😁 zao mi je tvog fazera. Al kad pogledam sta sve moj bandit ima od opreme lepo me nervoza uhvati da na drugom motoru to sve ponovo radim....

Pa da, ne treba se ograničiti na jedan model, treba što više motora probati, nekad se čovek iznenadi koliko mu legne neki motor koji možda nije ni bio u planu.

Ja više ni sebi ne verujem, pre neki dan sam iz dosade gledao V-Strom litru kao sledećeg kandidata, pa tu je Banža 1200, iz prikrajka vire Fazer 1000 i Varadero... a razum govori: "koji će ti te litre?"  ma lud čovek, ne zna šta oće... :D

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1391 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Suzuki GSX650F, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 222222 km, Leskovac. Cena 4.990 € - Motori -...

Лепе ли Сузане.

Чија ли је, зна ли се шта?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja