gebee&co 8186 Napisano Septembar 22, 2023 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, N.F.S. je napisao: Pitaj ga, molim te da mi stender glavni proda! Sent from my iPhone using Tapatalk Vidi bar trampi i auspuh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11628 Napisano Septembar 22, 2023 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Au bre,nisam dugo bio ovde i sad pogledam brdo postova,reko sta je sad? @N.F.S. nek je sa srecom,sad opet Jovo nanovo,tema je ozivela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Septembar 22, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Piki druze moj! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Septembar 22, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Нешо, ти си зрео да идеш у Јапан, да будеш на контроли квалитета мотора. Сигурно би једна смена јапанаца добила отказ код тебе… 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Septembar 24, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete na ovo, kaaako duboko radi dominator! Suono je vise piskav (vecini se to svidja!), za oko lep i savremen ali ja volim ove malo vece cunkove, sto vise zvuka u plast "pokupe". Menjam izgled ovog stitnika upravo, trazim oblik i boju skladnu silueti Dominatora (zato je sve musavo i u otiscima ) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Septembar 24, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Septembar 24, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... Mivv izgleda lepse! Dominator (sa prigusivacem) bas prijatno zvuci (i sta cemo sad" ) Oba na istu granu pasuju, bukvalno 30 sekundi zamena... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, N.F.S. je napisao: ... Mivv izgleda lepse! Dominator (sa prigusivacem) bas prijatno zvuci (i sta cemo sad" ) Дај да гласамо до 10 па тај тури, мој глас иде за Мивв 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3485 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja MIVV 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Lepši Mivv.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7946 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 832 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Mivv je čista ero..egzotika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8071 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jedan glas za Dominatora! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Septembar 24, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jes" lepsi dosta! Slazem se sa komentarima drugari ... ... bas zvuci "trkacki" i sa prigusivacem (evo kako izgleda iznutra prrigusivac, kao fabricki samo umesto M10 rupa/perforacije, odradili smo isti sa M8 perforacijom) . Vise je za neku "RR" masinu, razmislicu sta dalje, tu su oba pa da menjam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Septembar 24, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I meni Mivv lepši , Dominator zvuči isto kao i moj auspuh - Street fighter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Septembar 25, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Po zelji vecine galamdzija vracen! 9 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano Septembar 25, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. meni licno najlepsi top ikada...a mozes samo misliti kako grme dva ovakva na Busi....jaoooo... Promenio Septembar 25, 2023 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Septembar 25, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odradio sam mu juce jos jedan prigusivac, sveden je sa 60mm izlaza na 35... Videcu u voznji kakav je! Izgled na motoru stvarno vrh, napravicu 20 prigusivaca ako treba (dok ne nadjem zvuk koji mome uhu odgovara, proslo je vreme kada sam neartikulisano vristanje voleo), mora razumno ugladjen biti! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano Septembar 25, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, N.F.S. je napisao: Odradio sam mu juce jos jedan prigusivac, sveden je sa 60mm izlaza na 35... Videcu u voznji kakav je! Izgled na motoru stvarno vrh, napravicu 20 prigusivaca ako treba (dok ne nadjem zvuk koji mome uhu odgovara, proslo je vreme kada sam neartikulisano vristanje voleo), mora razumno ugladjen biti! ...mogao sam ti poslati njegov fabricki DB pa da ga prekopiras...Ipak mislim da je najlepsi zvuk BEZ njega... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Septembar 25, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam, tacnije u njemu je fabricki db killer i bio zavijen, hvala Boki, i to mi je glasno bilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5601 Napisano Septembar 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 1989 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, N.F.S. said: Odradio sam mu juce jos jedan prigusivac, sveden je sa 60mm izlaza na 35... Kako si tačno ovo odradio, tražim ideje, želim i ja da probam da smanjim prigušivač da vidim šta će se desiti. Jer kad vratim fabrički auspuh za tehnički, motor osetno bolje ide. Pretpostavljam da je to zbog povratnog pritiska tj back pressure, pa da vidim da li slično može da se postigne i sa Robertovim topom. Promenio Septembar 25, 2023 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Septembar 25, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo, bukvalno ovako.. Na spoljnoj cevi zavarena M6 matica i to je to. Ovako u mestu se prijatno cuje, unutrasnja cev, ova promera 35mm je duzine 150mm. Strugar odradio po mojim merama, ja sam samo zabusio i zavario maticu. https://www.polo-motorrad.com/mivv-db-killer-dk.074-for-suono-50321668003.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Septembar 26, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neko je pre mene sutirao pri penjanju na motor poklopac bocnog kofera, no problemo! Kupim boju, polijem malo vodom u krug da se ne podize prasina (imao srece da list neki ne padne na ofarbano!) priprema i farbanje! Osmirglano (plastik prajmer nisam morao da koristim, ostalo je originalne boje kao podloga), spric kit (pa blago smirglanje), baza i za njom deeebeli sloj laka... Odoh da skinem i sa drugog kofera, da jednoobrazno bude 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Septembar 27, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh kako se crni! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano Septembar 27, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Fali ti samo naslon na koferu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Septembar 27, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovaj? Otisao je kod Marka05 na kofer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...