N.F.S. 22177 Napisano Octobar 14, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gazimo i prvi mraz! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Octobar 17, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pred zimska zamena... Da ispiski ovaj 7100 pa da probamo shell Po mom iskustvu od motula 7100 ne postoji bolje ulje, ovo govorim po zvuku. dozivljaju, osecaju. Nemam nikakvih tehnikalija da potkrepim. Vozih "perjanice" svih dostupnih nam brendova i uvek se na pomenuto vratim. Advance ultra je top u ponudi shell-a, kosta polovinu 7100 motula. Javicu prvi osecaj kakav je, pa posle 1-2000 km. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, N.F.S. said: Pred zimska zamena... Da ispiski ovaj 7100 pa da probamo shell Po mom iskustvu od motula 7100 ne postoji bolje ulje, ovo govorim po zvuku. dozivljaju, osecaju. Nemam nikakvih tehnikalija da potkrepim. Vozih "perjanice" svih dostupnih nam brendova i uvek se na pomenuto vratim. Advance ultra je top u ponudi shell-a, kosta polovinu 7100 motula. Javicu prvi osecaj kakav je, pa posle 1-2000 km. Ovaj tvoj motor je lep čak i kad piški 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1951 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan The opklada is coming. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7355 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 3057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Već godinama koristim advance ultra 10w40 u VFR, veoma zadovoljan. 7100 nisam probao u njemu ali sam 5100 jednom sipao, kad sam ga kupio, ajde odma da promenim, jer je to koristio prethodni vlasnik, pa da ne menjam... I potvrdio svoje dosadašnje mišljenje o 5100 (da posle 1500-2000km osećaj na menjaču bude kao da lupam čekićem po zupčanicima). U svakom motoru mi je bilo tako kad god sam koristio 5100. I po ko zna koji put izvabacio 5100 iz motora posle 2000km i rekao - nikad više. Znam, osećaj na menjaču ne znači da je to loše ulje, ne tvrdim da jeste, ali ja ne mogu da trpim to, osećaj da je menjač u betonu... sa svakim drugim ulje je puter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Octobar 17, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 5100 je krsina samo takva, 300v za stazu, 7100 taman Shell nisam "vozio", bas me zanima kako ce se pokazati. Hvala Marko! @Markone88 Cuvam ti ga, kao sto vidis, ne brigaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12850 Napisano Octobar 17, 2021 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednu sezonu vozio Advance Ultra i subjektivno, lepo se klackao menjač. To je bio prvi istup iz Silkolene. Možda našibam sad 7100, nikada ga nisam sipao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Octobar 17, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas bih voleo da cujem tvoje misljenje! Plus sto dugo vozis isti motocikl, svaki ti je sum poznat... Elem, ovako na kratko, osecaj je isti (sto je i dobro), mooozda za nijansu bucniji agregat u leru sa shell-om. Javicu kada malo km nakupim, pozdrav, odoh dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12850 Napisano Octobar 17, 2021 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jednu stvar mogu reći da sa Shellom, osećaj na menjaču je bio isti od prvog dana do istakanja. Odnosno, od početka do kraja sezone. U Burnout (Ducati SRB) ga prodaju po 1500 din. litar. Da se neko ne zajebe slučajno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7355 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 3057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Alekre said: Jednu stvar mogu reći da sa Shellom, osećaj na menjaču je bio isti od prvog dana do istakanja. ISto i kod mene. Zato ga i koristim i dalje. Orbico je uvoznik, ja plaćam oko 1250din po L... E sad ne znam dal je poskupelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Octobar 17, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da kucnem i ovde, licno sam izboksovao 30% popust na Shell pumpama, cetvrtkom ovo ulje sa slike pazarite za 840din! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5686 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 2005 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, N.F.S. said: Pred zimska zamena... Da ispiski ovaj 7100 pa da probamo shell Po mom iskustvu od motula 7100 ne postoji bolje ulje, ovo govorim po zvuku. dozivljaju, osecaju. Nemam nikakvih tehnikalija da potkrepim. Vozih "perjanice" svih dostupnih nam brendova i uvek se na pomenuto vratim. Advance ultra je top u ponudi shell-a, kosta polovinu 7100 motula. Javicu prvi osecaj kakav je, pa posle 1-2000 km. Gde si uzeo ovaj šraf sa magnetom (ako si skoro uzimao) ? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Octobar 17, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Tesla86 ga je iz louis-a narucio (mislim). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Octobar 17, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, N.F.S. je napisao: Da kucnem i ovde, licno sam izboksovao 30% popust na Shell pumpama, cetvrtkom ovo ulje sa slike pazarite za 840din! Izvinjavam se! Sredom je ulje na popustu, evo i "skrinsot-a" maila ako im ne bude jasno nesto. gdju Milicu Maksic sam upoznao i Milana (dir. prodaje Orbico) te sam u nasu korist dogovorio taj popust koji je inace samo na teritoriji Srbije vazeci, u okruzenju sredom su samo auto ulja na popustu! Ova moto su izuzeta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Octobar 17, 2021 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan mislis da bih mogao to ulje u shivera? stim sto meni trebs 15w-50 Promenio Octobar 17, 2021 član zlig0r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Octobar 17, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Malo da nakupim km pa javljam kako se pokazalo kod mene.Inace, ne vidim razlog zasto ne bi moglo. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12850 Napisano Octobar 17, 2021 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno nema bolje ulje za te pare. To je štednja, ali pametna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Octobar 17, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde istestiraj pa ako se dobro pokaže sledeća zamena i ja da probam. Koristio dugo 7100 a sad tri poslednje zamene Silkolene Pro4. Po meni oba dobra za moju Suzanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Чекам и ја, јављај што пре, па бар да исперем агрегат. Ја хтедох онда да пробам, ал' ме одговори. Додуше, стоји ми фреза већ месец ипо под церадом, не бих имао кад ни да тестирам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Octobar 18, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja poredjenje pravim u odnosu na 7100! Mislim da uopste ne treba dovoditi u pitanje kvalitet jednog Shell-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8207 Napisano Octobar 18, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam ovde ranije,prvo za popust a posle i za testiranje,pa mora N.F.S.-u da dođemo neki akont.Jes da je dobroćudan (dok se ne sretneš snjim i vidiš koliki je) .Naravno da se šalim,dobroćudan 100%,a za ono prvo se ne šalim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7355 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 3057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, zlig0r said: mislis da bih mogao to ulje u shivera? stim sto meni trebs 15w-50 Ide u sve jedan dukati kao OEM ulje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, gebee&co said: Napisao sam ovde ranije,prvo za popust a posle i za testiranje,pa mora N.F.S.-u da dođemo neki akont.Jes da je dobroćudan (dok se ne sretneš snjim i vidiš koliki je) .Naravno da se šalim,dobroćudan 100%,a za ono prvo se ne šalim. a tek sto ima sok od zove, prosto te zove da dodjes u goste, zova te zove 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Octobar 18, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E, zova je bila samo te godine!Od nane pravimo svake godine, i to berem na Ozrenu, pun kofer!Sirup, posto ga zasladjujemo medom zaledimo.Osvezenje samo takvo, par krugova limete i limuna u casu, cisto da malo kiselosti doda, uz kockice leda i zamagljen bokal posto zove na pice. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8207 Napisano Octobar 18, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Koja korona,tebi posle ovakvih koktela ni grom ne može ništa.Eto rešnja,koja k.......va vakcina.Nešo sve si u pravu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...