gebee&co 7908 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Odavde kako vidim,mora novo ulje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: Stari i novi Ako smem da kažem, više mi se svidja novi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Avgust 12, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ostadose hagon opruge u ovom prvom... Tezak sam, to moram i za ovaj dokupiti. Sipao Tesla 7100 motul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Avgust 12, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa novog mozda jedino prodam mivv suono, eno ga u louisu na popustu trenutno. Mislim da ce preglasno biti za moj ukus.... ... mislim! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Avgust 12, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da kažem, više mi se svidja novi.Haha, pa isti su!Samo sto na mom je dugacki vizir i blatobrani duzi napred/nazad ...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6689 Napisano Avgust 12, 2021 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kako isti, mnogo lepši ovaj plavo-beli od onog plavo belog, samo je ovom drugom lepši far. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Haha, pa isti su! Samo sto na mom je dugacki vizir i blatobrani duzi napred/nazad ... Sent from my iPhone using Tapatalk Plave felne, miiiiivvvara Ne diraj mivv-a ako Boga znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Avgust 12, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da covek ima uz njega db killer, ne pitah ga to a vise mi glupo da ga ispitujem sta se dosetim Mivv je original, nije ona kineska kopija, to sam cuo (kinesku kopiju)... Vristi kao da ga nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Nadam se da covek ima uz njega db killer, ne pitah ga to a vise mi glupo da ga ispitujem sta se dosetim Mivv je original, nije ona kineska kopija, to sam cuo (kinesku kopiju)... Vristi kao da ga nema! Pričaj mi o tome... Imao kopiji, cuo se na 3km od kuće u dolasku, plašio ljude po Budimpešti kad sam išao na F1... Ovaj original mora da je pitomiji. Al' polako, da prvo dodje u dvorište pa ćeš lako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Avgust 12, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo kopija na dukcu od 800ccm, i tu sam rekao, smetaaaa.... Ali opet kapiram da su samo izgledom slicni... https://youtube.com/shorts/QeF1aVefFcI?feature=share 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan To nije isti motor kao prethodni? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ma jooook...Totalno drugačiji...Onaj stari nije imao Suzuki na ralici...Kako ne vidiš...Nema karbon aplikacije...Drugačiji kofer...Točkovi druge boje...izduv drugačiji ...Totalno drugačiji motori...I ono najbitnije, stari je bio kod N.F.S.-a a ovaj novi nije.... I to je najbitnije...Izvini @N.F.S. Bi jače od mene...Sorry...Jbg, zašta služe drugari nego da uvale ...o0oAli sve kroz smeh... Naravno ...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Avgust 13, 2021 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, TAZZ je napisao: Ma jooook... Totalno drugačiji... Onaj stari nije imao Suzuki na ralici... Kako ne vidiš... Nema karbon aplikacije... Drugačiji kofer... Točkovi druge boje...izduv drugačiji ... Totalno drugačiji motori... I ono najbitnije, stari je bio kod N.F.S.-a a ovaj novi nije.... I to je najbitnije... Izvini @N.F.S. Bi jače od mene... Sorry... Jbg, zašta služe drugari nego da uvale ... o0o Ali sve kroz smeh... Naravno ... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Мислио сам да само ја примећујем разлику. Па мени стварно није исти. Јесте иста марка, модел, облик... али је други мотор. Сваки мотор је за себе, сваки има нешто своје. Мени лепши од претходног, много. Зашто, не знам, али лепши. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Avgust 13, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Blatobrane cu sigurno staviti kao na starom, i neku resetku ispred grana, ovako je golo i suplje.. Plus sto ce kamencice zadrzavati, da ne udara u ove divne grane! Evo, na ovoj se slici vidi o cemu govorim, mreza iza prednjeg tocka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Avgust 13, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Marko05 je napisao: zvini @N.F.S. Bi jače od mene... Dobri moj Tazz, greh je zekiti coveka bez motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 13, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Daj nam uporednu sliku "starog" i "novog" da ja tu vidim sta tu ne stima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Avgust 13, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Eno imas iznad Prve dve slike su "stari" koji je inace noviji a druge dve prikazuju novog koji je stariji Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 13, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Dobri moj Tazz, greh je zekiti coveka bez motora! 3:Dobro de...Nisam tako razumeo, ti si rekao da si rešio... Da nisi bez mocora...Evo...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Avgust 13, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne prodje liniju kapije i vlasnik uzme "kovertu" u ruke ja sam covek pognute glave...Mmmm lepog li voltmetraaaa... Opet u krug, razvlaci struju, turaj kuler na regler, kupuj lipofe4 akumulator, opruge amortizera........ jedva cekam!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 13, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, jel primaš porudžbine unapred, za 6 meseci kad budeš prodavao, dam kaparu, taman da se zameni šta treba? I da pošaljem spisak šta bih voleo da uradiš, nisi mi detaljan toliko, kao da si izgubio elan sa ovom Suzom... (oooh shots fired) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Avgust 13, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kasnis bato moj!!!! Markone se vec "zapljunuo", on ce naredni vlasnik biti! Ovaj je Tesla muski odrzavao, nije mi ostavio puno za rad. Nesto tehnickih stvari koje ja volim, proverim ventile, tu takodje vidim koliko je agregat cist (periodi zamene ulja). Poradim ogibljenje po svojim prohtevima, poskidam dizne, operem u UZ kadi... I tako... Svecice je vec menjao, stavio iridiume, posto iste preferiram to dirati necu. Lezaj vrata, podmazivanje, kontrola, zatezanje na vrednost... I sada kada imam centralni stender, podmazivanje i provera iglicastih lezajeva u zadnjem ogibljenju je "pesma" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 13, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda treći motor iz drugog ciklusa 2024., nešto do 750 kubika, da me ne kolje registracija, i ako može sa grejačima ručki da bude, ne mora jajosed, za sad mi ne smeta. Šala je sve ovo, znam da si skontao to. Prosto sijaš, vidi se tačno sad smirenost u kuckanju, samo udri.. Čekamo pričice o radovima.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Avgust 13, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve shvaceno na nacin koji je zamisljen! Kroz razgovor sa tobom vidim da nisi maliciozan.U ovoj su temi ljudi koje volim, osecam se lepo.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Avgust 13, 2021 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Za Markoneta ćeš morati u skuter da ga prepraviš. @Markone88 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Avgust 13, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Zlatko LA said: Za Markoneta ćeš morati u skuter da ga prepraviš. @Markone88 Marko ce sad da kupi neki jeftin skuter, pa cekam Nesu. Neso, nemoj i ovaj korman da mi napunis silikonom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...