X8 Vračar 4860 Napisano Maj 3, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Stajao je tamo negde dugo i ako ga hocu uraditi po mom ukusu bukvalno moram sve rasturiti, agregat van rama.Hmmm... Već smo komentarisali na jednom oglasu da nije baš predobro ako je motor stajao dugo jer to znači da dugo nije uopšte ni održavan (pogotovo ako je napolju stajao i korodirao).Inače, juče slučajno vidim tvoj oglas na PA pomislih da je zadnje vreme došlo da se motori ne oglašavaju na forumu Gledao sam po km pređenoj i samo 6 Hondi do 10 godina starosti imaju preko 50.000, 2 Suzukija. Niko ništa ne vozi, a znamo da na forumu nije baš tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 3, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zbog malicioznih likova koji iz ko zna kojih pobuda prate sve sta pisem, traze nesto za sta se mogu "zakaciti" nikada vise necu svoje vozilo ponuditi na forumu. Ne pada mi na pamet da opravdavam svoje postupke... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 3, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Eno je bivsa Honda (cbr1000f), bivseg clana (Serbduck) na oglasima... On je prodavao sa skoro 100.000km, sada je na oglasu 27000km Vrti kao moja (bivsa CBR) verovatno treci krug i svako je prodaje sa malom kilometrazom 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5584 Napisano Maj 3, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce @Markone88da pazari suzu od @N.F.S.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 3, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako izleti neka cbf valjana ode Suza kod Marka! Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5639 Napisano Maj 3, 2021 Drug član, 1405 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, N.F.S. je napisao: Ako izleti neka cbf valjana ode Suza kod Marka! Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Sto je bila jedna lepa u svici 2011.-12. sa svim koferom, mislim oko 4.200 franaka. Htedoh da ti pošaljem i zaboravih. Sad gledam nema je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16273 Napisano Maj 3, 2021 Ne silazi, 1209 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite za mali off. @N.F.S., da li sam tebe video na Suzani u subotu u KG, prolazio si pored fabrike "Filip Kljajić"? Negde oko 11:15? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 3, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno, ne vozi je niko sem meneZasto mi ne svirnu? Da stanem...Jesam li te video?Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16273 Napisano Maj 3, 2021 Ne silazi, 1209 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mimoišli smo se. Prepoznao sam je po onim zelenim trakicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5584 Napisano Maj 3, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Ako izleti neka cbf valjana ode Suza kod Marka! Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Htedoh ovo dodati u post. Dok ne izleti neka sa krilima da valja do tad ni Marko nece imati motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4879 Napisano Maj 3, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, drmilan_ said: Htedoh ovo dodati u post. Dok ne izleti neka sa krilima da valja do tad ni Marko nece imati motor Tesko da ce hteti kod mene, ja budzet sve više smanjujem, kako lepi dani odmiču Nešina Suza dovoedena mehanicki do savrsenstva. Sve je sredjeno sto 90% ljudi na motoru nikad ni ne pipne Malo fali da zakljucam temu kupovine motora, a otvorim temu rasprodaje opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5584 Napisano Maj 3, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Markone88 said: Tesko da ce hteti kod mene, ja budzet sve više smanjujem, kako lepi dani odmiču Nešina Suza dovoedena mehanicki do savrsenstva. Sve je sredjeno sto 90% ljudi na motoru nikad ni ne pipne Malo fali da zakljucam temu kupovine motora, a otvorim temu rasprodaje opreme E pa ja stajem u tvoju opremu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Maj 3, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 postuj propise da ne dodje do druge teme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 4, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da mi kupis "Premijer liga" album Tata!?! Juuu, pa kod nas se u kuci nikada sport koji ukljucuje loptu nije gledao, mora da je iz skolice "pokupio"... Objasnio sam mu da te cike trce tamo amo za veliki novac, kada se o svoje krive noge saplete ceka nosila i previja se od bolova! Nije to viteski sport u kom npr. veliki Lorenco dodje uz pomoc staka do motora i pobedi! Presece me nacisto... Ako jos reket zatrazi bice to licni poraz. Dobio je krpu da trlja auspuh, izbicu mu ja loptu iz glave! 1 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3881 Napisano Maj 4, 2021 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, N.F.S. said: Ako izleti neka cbf valjana Si video? Honda CBF 1000 A WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 1000 A, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 45139 km, Beograd. Cena 3.550 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 4, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, pratim situaciju, hvala!Ali, ako ne mogu naci od vlasnika, sa malo poznate istorije, uvescu iz CH za sebe.Imam ekipu u Kg, brzu i pouzdanu.Skoro kupismo za drugara cbf1000, kao casa, sa dosta opreme i u top kofer covek spakovao lanac, lancanike, plocice, i filtere..To nije dogovoreno bilo.27000km presla, 2500eura tamo bila, troskovi do registracije jos 700e.Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano Maj 4, 2021 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Da mi kupis "Premijer liga" album Tata!?! Juuu, pa kod nas se u kuci nikada sport koji ukljucuje loptu nije gledao, mora da je iz skolice "pokupio"... Objasnio sam mu da te cike trce tamo amo za veliki novac, kada se o svoje krive noge saplete ceka nosila i previja se od bolova! Nije to viteski sport u kom npr. veliki Lorenco dodje uz pomoc staka do motora i pobedi! Presece me nacisto... Ako jos reket zatrazi bice to licni poraz. Dobio je krpu da trlja auspuh, izbicu mu ja loptu iz glave! Kad zavrsi trljanje auspuha , daj malom da isturira malo taj Suzuki, navuce se na motore 100% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3881 Napisano Maj 4, 2021 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je jako povoljno, tako se jedino i isplati uzeti, mislim od vlasnika (kod dilera je dosta skuplje), samo treba češljati oglase svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 4, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taj je prijatelj i prethodnu cbf600sa platio 1500eura, sve ukupno! Sa troskovima prevoza i carinom! Prodao je skoro posle 2 godine voznje za 3000eura. Sada je iskopao ovo blago, fabricko stanje, grejaci rucica, pokazivac stepena prenosa, jedino guvernal siri stavljen, sva tri kofera.. Covek poslao sve za kompletan servis, na poklon. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 4, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, N.F.S. je napisao: Jesam, pratim situaciju, hvala! Ali, ako ne mogu naci od vlasnika, sa malo poznate istorije, uvescu iz CH za sebe. Imam ekipu u Kg, brzu i pouzdanu. Skoro kupismo za drugara cbf1000, kao casa, sa dosta opreme i u top kofer covek spakovao lanac, lancanike, plocice, i filtere.. To nije dogovoreno bilo. 27000km presla, 2500eura tamo bila, troskovi do registracije jos 700e. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Nenade jel znas mozda da li su skocile dazbine pri uvozu motora i automobila...o tome se prica vec duze vreme ....cak sam cuo da je neko skoro uvozio motor i da je poskupelo poprilicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 4, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Biker-Boy je napisao: Kad zavrsi trljanje auspuha , daj malom da isturira malo taj Suzuki, navuce se na motore 100% Iberuje on od rodjenja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 4, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Eol je napisao: Nenade jel znas mozda da li su skocile dazbine pri uvozu motora i automobila...o tome se prica vec duze vreme ....cak sam cuo da je neko skoro uvozio motor i da je poskupelo poprilicno... Ova je honda uvezena pre 2 meseca, sve dazbine su uokvirene u 700 eura (carina, dovoz, ams) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 4, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za satelisa 400 (2009 god)sam ageniciji platio 72000 dinara sve to iznad navedeno (bese prosle godine, ali oni su me odrali svojom uslugom). Za tdm900 (2003 god) oko 60000dinara koliko me secanje sluzi, prevoz nisam placao... Eto, poredjenja radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 4, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.Hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3881 Napisano Maj 4, 2021 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Taj je prijatelj i prethodnu cbf600sa platio 1500eura, sve ukupno! Sa troskovima prevoza i carinom! Moj drugar Sale isto dovozi iz CH i kod njega su slične cene usluge, dovozi za 250 + 350 carina i AMS. GSX-a takvog kao tvoj je našao isto jako povoljno. Može da se nađe, samo treba "rudariti" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...