N.F.S. 21613 Napisano Mart 27, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sunceeeeee! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Mart 27, 2021 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Rekao bih da smo se mimoišli danas, negde oko Donje Sabante, nisam 100% siguran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano Mart 27, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jaoo jeste, klimnuo sam glavom, nisam mogao da pustim guvernal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano Mart 27, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam u Jagodinu inace da pogledam jedan lep bmw1150rt za sebe ... Popodne sam obaveze imao, supruga radi, dete kod babe... Ispustio vazduha iz guma (2.5/2.9 na 2.2/2.5) i gaas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7949 Napisano Mart 28, 2021 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan N.F.S. Kad je vikend zvrcni kada i ako dolaziš za Jagodinu svratiš na kaficu da se upoznamo.Pošto radnim danima obaveze.061 163 10 41 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano Mart 28, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala rado! Uzvracam poziv...Juce je na brzinu bilo, covek je iz nekog sela tu u okolini, nadjosmo se kod fontane u Jagodini.Probali masine, nismo se oko cena nasli i svako na svoju stranu Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano Mart 29, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poskidao sam one kruzice i resto visak sa strane tankpad-a... Lepse je ovako 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5551 Napisano Mart 31, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Danas u poseti @N.F.S. I ponovno oduševljenje Suzanom. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano Mart 31, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ceka te da po nju dodjes, nema se sta vise raditi! Dobri ljudi su uvek dobrodosli... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan On 27.3.2021. at 13:22, N.F.S. je napisao: Sunceeeeee! Što se ne javi? prošo tuda u subotu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano Mart 31, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jooj, jesi mi na pamet pao, nismo se dugo videli. Vreme je bilo tempirano knap a poseta ne planirana!Gledao sam belog bmw1150rt, tu iz nekog sela izmedju Jagodine i Cuprije. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se uskoro, bar lepo vreme dolazi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 31, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @N.F.S. bi trebao da se bavi uvozom polovnih motora. Uveze, pregleda, sredi, isproba, servisira, pa tek onda ispolira i na prodaju. Mozda bi cene bile malo jace (tj. morale bi da budu) al verujem da bi imao zadovoljne musterije kad dobiju 1/1 sredjen motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano Mart 31, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To i radim Do duse ne uvozim ali uzivam da probam, vidim, promenim... Volim "rush" dok delove trazim, narucujem, ugradjujem... Dok istrazujem motor, citam manual... Radim sve ono sto rade ljudi koji se ne voze! To su oni sto uzivaju.. Motor koji prodam posle sezone voznje bude na oglasima skuplji nego kada je kupljen, neki put izgubim dosta, neki put manje ali uvek ukucane slazem da smo na nuli Malo pre pricam sa Markom ( @Markone88 ) koliko mi se svidja njegov motor, blagi pregovori da postane moj, a onda sam prelomio i napisao mu da mi takva masina ne treba! Sta da se poradi na njemu? Zvao sam onog u Obrenovac za sivu XX, videcu nesto... Sestoticu za po gradu svakako i za u prodavnicu. A neku Hondu bih voleo da je radim i pazim, poliram i volim... Da bude moja! P.S. Gledam i yamahu bulldog 1100, mocno mi deluje (i ako to nije). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 1, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, N.F.S. said: Zvao sam onog u Obrenovac za sivu XX, videcu nesto... Sestoticu za po gradu svakako i za u prodavnicu. Ima jedva siva iz Obrenovca prodaje se 2 godine minimum. 2003. motor je ceo farban, e sad iz kog razloga ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano April 1, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jesam je i ja par puta na oglasima video... Cena, da kazem razumna, na slikama nije los (trljao levi auspuh viljusku al" jbg! Ne moze sve da valja ) Evo nas u mirisnom Levcu, sada cu biti malo suvozac 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano April 6, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stigao usb punjac za na guvernal, lep i diskretan, bice vezan uz kabl voltmetra (da se na jedan dzek sve moze iskljuciti). Ali! Nosac je za 22mm guvernal tako da sam nasao resenje u vidu drzaca sa slike 1, biciklisti koriste, dole je 28mm (takav mi je guvernal) a gore standard 22mm. Drzac telefona i uz njega punjac na ovu sipkicu, voltmetar ostaje gde jeste. Tabla pregledna. Odlazem namestanje dok ne stigne nosac / reducir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 6, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti ja poslati taj nosac. Kupih ga sebi da probam nesto i ne odgovara mi. Stoji u ormanu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano April 6, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Naruceno vec, hvala kao da si poslao druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 6, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, N.F.S. said: Naruceno vec, hvala kao da si poslao druze! E jbg. Pomislih da si ga narucio od alije mozda pa da ces se nacekati, pa reko da uskocim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano April 6, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imamo snabdevenu radnju u Kg, "Kole Bicikle" rece mi do kraja nedelje da ce obezbediti... Ima crveno mislim, ne bih farbao pa da se ljuspa. Tvoj je gest na mestu, tako i treba! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 6, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Nalepi izolirke i bice crno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano April 6, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu zvali iz radnje, nije plastikaner vec aluminijum... Zadovoljan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21613 Napisano April 6, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Iiiiii realizacija! Stoji stabilno, lepo izgleda... Zadovoljan sam. Telefon je nesto preko 6inca, ne zakacinje kada se guvernal pokrece. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2554 Napisano April 6, 2021 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Ne sumnjam u tvoje ideje i majstorije, ali zar nije bilo jednostavnije ovako nesto? Nosač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...