Jump to content

Moto Zajednica

MK SILVER LAKE - Veliko Gradiste , 01.02.03. avgust ?

Recommended Posts

• Rashodovani bajker, 1731 postova

U kalendaru za 2008. stoji najava za ovaj skup (zurku) na Srebrnom jezeru ... ima li nekih konkretnijih informacija ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Uh, čitao sam plakat, ali ne mogu da se setim programa, ali znam da je žurka tri dana, dakle od 1-3. avgusta. Raspitaću se tačno pa vam javljam. Čudi me da niko od Gradištanaca ništa nije napisao, ovde na forumu znam bar jednog, vex. Znam da je skup u gradu pored Dunava, u parku. Prognoza za vikend je povoljna, 33-34 stepena, tako da će biti super i za kupanje i za druženje i sve ostalo.

Da, u Gradištu je 2. avgusta i vašar, tako da će biti haos ;D

Sada sam zvao momke iz mog kluba (MK Vatreni) da mi pročitaju šta piše na plakatu i u principu osim dve dobre cice (plavuša i crnka) na motoru, ne piše više od ovoga što sam vam rekao. Ozvučenje 5KW, gostuju 2-3 benda, gradski park u Velikom Gradištu, početak u petak u 14h, to je to. Možda će vex imati više detalja, ako se pojavi, a možda je zauzet oko pripreme. U svakom slučaju, ne verujem da će se iko pokajati ako dođe jer je Veliko Gradište zaista divno mesto, kao i njihovo izletište Srebrno jezero koje se nalazi na svega 2km od centra. Evo i par linkova:

http://www.srebrnojezero.com/

http://www.velikogradiste.org.yu/

http://tovg.org/content/blogcategory/38/80/lang,serbian_lat/ (smeštaj)

Kontaktiraću vexa telefonom za ostale informacije.

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Verovatno ce biti super, jel Gradiste je izletnicko mesto, ali taj vaser moze da smeta jer glavna ulazna ulica je bukvalno zatvorena od ljudi koji tuda setaju za vreme vasera,pa ako mozete ili znate lakse je pored obale Dunava doci do parka i manja ce guzva biti sigurno.

@Crven Ban

Nije vaser, valjda vašar?

@all

Dakle, javio mi se vex telefonom i kaže u petak verovatno DJ, mislim ne techno DJ već će puštati ono što treba, a u subotu slični bendovi kao u Beloj Crkvi, nije siguran kako se zovu. Ulaz je 300 dinara po motoru. Toliko od mene :)

Mesto je idealno, znači park, hrastovi, hladovine koliko hoćeš, Dunav na 20 metara, kupanje, ma nećete se pokajati sigurno :D

Ja sam bio večeras, ispričao se sa domaćinima i poznanicima i malo pre sam stigao kući. Bila je odlična riblja čorba, koju je pravio čuveni Šilja, a sutra će biti pasulj, standardno. Evo i programa za sutra:

8:00 doček motociklista

12:00 druženje u kampu i kupanje na Dunavu

14:00 ručak

15:00 bajkerske igre

21:00 rock koncert

Ubaciću i slike od večeras u narednom postu.

ali taj vaser moze da smeta jer glavna ulazna ulica je bukvalno zatvorena od ljudi koji tuda setaju za vreme vasera,pa ako mozete ili znate lakse je pored obale Dunava doci do parka i manja ce guzva biti sigurno.

Domaćini su se potrudili i lepo obeležili prilaz moto skupu. Nije bilo nikakve gužve tim putem, tako da vašar u tom smislu neće biti problem. Dakle, skreće se levo za Srebrno jezero i onda pratite strelice.

Bina je fiksirana, a ozvučenje odlično. Večeras je bilo DJ veče, a sutra rock koncert.

post-1334-12879001942777_thumb.jpg

Iza bine se nalazi Dunav, a ovo pored je brodić koji je tu bio usidren. Dunav je ovde veoma širok.

post-1334-12879001943767_thumb.jpg

Evropska Unija je preko puta  ;D

Danju se pruža prelep vidik na rumunska brda, a ima i neko selo i crkva. Ko prepliva preko, svaka mu čast  ;D

post-1334-12879001944255_thumb.jpg

Moja najveća zamerka je da su domaćini sve motoriste iz Požarevca računali zajedno, uprkos tome što sam im na ulazu naglasio da smo mi MK Vatreni iz Požarevca i da ima više klubova u našem gradu. Rekli su da, da, odvojićemo, nema problema. U tom trenutku smo ušli sa 9 motora, a na skupu je već bilo prisutno minimalno naših 2 motora i kasnije u toku dana i večeri je došlo još desetak. Ne znam koliko je bilo motora iz Majilovca, ali znam da smo mi najbrojniji klub u Požarevcu (po broju motora i posebno po broju ljudi koji posećuju skupove) i da smo na ovom skupu bili u najvećem broju od svih Požarevljana, kao i na svim drugim skupovima u regionu. Poklon za najbrojniji klub je u svakom slučaju završio negde drugde i pored toga što su mi nekoliko ljudi iz organizacije rekli da smo mi najbrojniji i da su zapamtili našu grupu. Rekao sam im da poklon nije ni bitan, da makar objave da smo mi bili najbrojniji jer nam je to važno zbog afirmacije našeg novog kluba. Prvo su rekli nema problema, objavićemo, a kasnije na moje insistiranje su rekli da nema nikoga iz uprave i da to nema ko da objavi. Sada ne znam šta da kažem članovima koje smo jedva ubedili da idemo kod komšija u Veliko Gradište, a ne na Zlatibor, kada naš odlazak nije ni zabeležen. Ovo zaista nismo očekivali od ljudi koje poznajemo i sa kojima se družimo.

Gore sam već naveo da je mesto odlično, da je bilo dosta hladovine, obezbeđena voda i WC, dobra riblja čorba i pasulj, dobro ozvučenje, dovoljno hladnog pića, ali je bilo i još nekoliko propusta. Muzičari su se štimovali sat vremena, svirka je bila traljava, mada se od pucanja nije ni čula. To i nije bilo pucanje, bio je rat, a bilo je i paljenja gume pored samog roštilja, tako da nisam siguran na šta su ličile pljeskavice posle toga.

Šta da kažem, ovo poslednje nije tako strašno, moglo bi da se progleda kroz prste jer su komšije, ali gore navedeni propust će nas navesti na dobro razmišljanje da li da odemo sledeće godine. Naročito ne bez javnog izvinjenja.

MK Silver Lake su ispravili grešku, tako da su komšijski odnosi ponovo na najvišem nivou, na obostrano zadovoljstvo  :D

post-1334-12879002065043_thumb.jpg

post-1334-12879002065618_thumb.jpg

post-1334-12879002066125_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja