Due 15434 Napisano Jul 3, 2020 Ne silazi, 1166 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre ulaza u Batajnicu iz pravca Zemuna, jutros, negde posle šest. Kad smo naišli hitna pomoć je radila svoj posao, a na žalost ne izgleda dobro. Nemoguċe je proceniti šta se desilo, ali je bio silovit udarac. Daj Bože da sve bude bez nekih težih posledica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ko se cuva - ima vise sansiSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 3, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je bar mnogo lakše proceniti šta se desilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 3, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saillor 68 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koji je motor u pitanju? Odakle je išao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15434 Napisano Jul 3, 2020 Ne silazi, 1166 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam. Slikao sam iz kola. Pretpostavljam iz pravca Zemuna. Tu ima sijaset firmi i sporednih uličica, jako je zajebano za vožnju. Zato kažem da ne mogu da licitiram šta se desilo. Mogu da pretpostavim da je auto oduzeo prvenstvo pošto je udaren u desnu stranu. Unapred se izvinjavam ako sam pogrešio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 3, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam dva dana u BGD-u zbog ćerkinog prijemnog ispita na fakultet. Svaka vam čast ako motorom prođete sezonu bez problema u saobraćaju. 8 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Naopako..izgleda kao baš jak udarac. Nadam se da su posledice minimalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Jul 3, 2020 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ov dve kacige na asfaltu il' mi se čini ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10132 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi rek'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se ,da je dobro,sobzirom da je okrenuo auto..... Želim mu sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Jul 3, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim ovde na slici, po satovima i zadnjem stopu, rekao bih da je ovo Bandit. Covek iza stila ima povredu na samom celu, verovatno je bio u kolima/vozac. Sajtna, lajsna ili kako je ko vec zove na stilu je sa otkinutim/ulubljenim parcetom, tacno kod "B" stuba, spoljni panel zadnjih vrata je otkinut i pomeren od samih vrata. Dve kacige na zemlji. Koliko ja mogu da vidim ovo je bio direktan udarac motora u automobil, tacno po sredini izmedju dvoja vrata. Nadam se da gresim, ali posle ovakvog udarca nastaju ozbiljne povrede. Svakako povredjenima sve najbolje i brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saillor 68 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Po mom saznanju bilo ih je dvoje na motoru. Kažu da je udarca bio direktan i da ga je (auto) okrenuo za 90°. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam taj motor po Batajnici. Vozio ga neki decko nižeg rasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 3, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna nešto o vozaču/suvozaču? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jul 3, 2020 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, JohnyBravo je napisao: Koliko ja vidim ovde na slici, po satovima i zadnjem stopu, rekao bih da je ovo Bandit. Covek iza stila ima povredu na samom celu, verovatno je bio u kolima/vozac. Sajtna, lajsna ili kako je ko vec zove na stilu je sa otkinutim/ulubljenim parcetom, tacno kod "B" stuba, spoljni panel zadnjih vrata je otkinut i pomeren od samih vrata. Dve kacige na zemlji. Koliko ja mogu da vidim ovo je bio direktan udarac motora u automobil, tacno po sredini izmedju dvoja vrata. Nadam se da gresim, ali posle ovakvog udarca nastaju ozbiljne povrede. Svakako povredjenima sve najbolje i brz oporavak. Pomislio sam odmah da je Bandit ali nisam uveličavao sliku... ali sad kad sam ponovo pogledao sigurno je Bandit verzija S model oko 2000g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Jul 3, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Jul 3, 2020 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan UžasPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saillor 68 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo baš nije dobro. I sam sam mogao pre neki dan na sličan način da nastradam baš u Batajnici. Sreća moja što sam bio na skuteru pa išao polako i video šta će mamlaz da uradi. Skuter je zaradio ogrebotinu, meni ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Po polozaju tela, nikako nije dobro Sta god da je u pitanju i ko god da je kriv, moramo mnogo da se pazimo, gine se u sekundi, a posle toga nije ni bitno ko je kriv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2602 Napisano Jul 3, 2020 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo svaki dan neki udes . Nadam se da su ostali zivi, direktan sudar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jul 9, 2020 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam čuo, od kolege da je to naš bivši kolega '82.godište (sa posla) i da je danas podlegao povredama. Znam ime i prezime ali da ne iznosim ako nije 100% tačna informacija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jul 11, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Icko je u pitanju i jeste na zalost podlegao je povredama. R. I. P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saillor 68 Napisano Jul 11, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj vječni duši njegovoj.Ljudi oprezno i čuvajte se..Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...