Jump to content

Moto Zajednica

saillor

Članovi
  • Broj tema i poruka

    130
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu saillor

  • Rođendan 25.06.1968.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad

Poslednji posetioci profila

1622 profile views

saillor's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

68

Reputacija u zajednici

  1. Odličan smeštaj u Splitu. Stan sa dve spavaće sobe i dnevna, kupatilo i odvojen toalet. Balkon sa pogledom na more, kuhinja. Parking za motore na privatnom parking mestu u garaži ispod zgrade, lift do garaže. Domaćini više nego srdačni i gostoljubivi. Kontakt: Brane +385 95 590 0591. Slobodno pozovite ili pošaljite poruku na whatsapp
  2. Tu sam do kraja septembra pa ako budete u prilici svratite u T-club da pijemo nešto.
  3. Da proširimo malo. Boravim već dva meseca na Hvaru. U Jelsi sam upoznao čoveka koji je zaljubljenik u Vespe. Ima četiri primerka različitih godišta i varijanti. Želeo bi da ima neko obeležje, na primer nalepnicu kluba. Naravno da dolaze u obzir i ostali klubovi iz Srbije. Družeći se sa njim i ja sam poželeo da kupim vespu i mislim da će i to biti realizovano do kraja meseca. Pa sad, ako neko može da obezbedi nešto od klubova iz Srbije bio bih zahvalan.
  4. Može li neko od urednika da sredi to?
  5. Ma glupa predikcija, trebalo je biti Vespa
  6. Pozdrav svim članovima foruma! Potreban mi je neki kontakt sa Vespa klubom Novi Sad
  7. Skoro 10.000 km sam prešao. Novi Sad i Beograd. Nešto malo po Hrvatskoj. Na motoru i skuteru od 125, 250 i 600 ccm, ne preko 35 kW.
  8. Ma vozi opušteno. Ja vozim 125 i evo skoro dve godine me niko nije zaustavio ( probna A2 ).
  9. @LazarBike nafriziraš to lepo na 80 ccm i bole te đ....
  10. Već sam vozio u Hrvatskoj sa probnom dozvolom, čak sam i motor iznajmio sa istom. Jedino što me ni jedan policajac nije zaustavio ali sam u njihovom MUP-u u Splitu pitao (o čemu sam već pisao) i dobio odgovor da je moja probna dozvola za motor važeća.
  11. Obožavam da čitam pisanja na ovom forumu. Svi sve najbolje znaju i upinju se da objasne ovima što ništa ne znaju. Moja imovina je samo moja. I niko ne sme da je dira. Ko je gde parkirao propisno ili ne, ne odlučujem ja nego saobraćajna policija. Da se jasno ogradim. Vozim što-šta 36 godina i nikada nisam nepropisno parkirao. O ostalim saobraćajnim prekršajima ne želim sada da pišem. Kada sam pogrešio i bio uhvaćen u toj grešci, bio sam i sankcionisano.
  12. Vidiš ja imam. Nisam se bahato parkirao ali je nekom zasmetalo što sam ja sa NS tablicama parkirao u njegovoj parohiji. Podigao mi je brisač i polomio ga jer da bi se podigao mora biti u određenom položaju. I da sam ga video, veruj mi, od tada bi taj prestao da upozorava bilo koga.
  13. A zašto bi neko uništavao nečiju imovinu? Pogrešio, iznervirao nekog. Ako nema stvarne štete osim straha. Kada bi meni neko tako uništio nešto od moje imovine sigurno bih mu sasuo zube, a totalno sam miroljubiv čovek. Idu mi na živce bahati mamlazi koji ljudima dižu brisače na automobilima baš kao i bahati vozači automobila.
  14. Koliko ja znam javna rasprava je bila i predlog zakona je bio u skupštinskoj proceduri tj. čekao usvajanje. Kada sam pre neki dan gledao video sam da su svi predlozi zakona negde nestali. Hoće li ponavljati celu proceduru za sve zakone ili će se samo pojaviti pred skupštinom, ne znam, nisam pametan.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja