laki 6 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ako i sa ovim snimkom nemogu da ga uhvate onda mislim da namerno nece da ih kaznjavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diver 0 Napisano Jul 18, 2008 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na podrsci, a njega kad navatam ima da sameljem ko mesar svinju. Nadam se da ce ga naci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce ga pronaci, a kad ga pronadje...neka ga prepusti nama...nije mi jasno kako misli da proda nekome taj motor, a i taj sto bi ka kupio je konj zesci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno sto ima snimak, uhvatice ga 90% po njemu. Ja volim arabijske metode, ne bi taj posle njih mogao ni sibicu da ukrade vise. Treba ga > > > >:(imao sam i ja super teneru, nema on kud sa njom, a i ne zna da imamo snimak, najebo je u svakom slucaju. Brate, samo budi strpljiv par dana i nas je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Jul 18, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sci u pravu si, kad bi svakom lopovu odsekli saku, ovaj svet bi bio mnogo bolje mesto !!! I ja mislim da je velika verovatnoca da ce da ga uhvate. Na snimku se lepo vidi da je nizak, kratko osisan i da ima veliki nos, to je za pocetak dovoljno da se prelistaju narkomanski dosjei u policiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Jul 18, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Na snimku se lepo vidi da je nizak, kratko osisan i da ima veliki nos, PINOKIO sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je lud i ocigledno neverovatno glup! A kad ga uhvate, ja bih trazio da ga puste na slobodu..... Da mu ja sudim. Nadam se da ce naci motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 19, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a neznam koji ce mu Q motor? mala je ova srbja da bi mogao da ga prefarba i proda negde da se ne provali jbg svi se znaju i nece neke pare izvuci ako ga rastura u delove a mi bi svi mogli da pustimo pricu kako ocemo da kupimo glavu motora,menjac,viljuske sa tog motora zbog havarije ili celog sranca pa da vidimo mozda se i javi neko da prodaje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano Jul 19, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan jaooooo kako bi mu je..mater!gazio bi ga motorom ceo dan!obavezno javi sta se desava! ja gledam po bg-u,pa ako nesto primetim javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja, svako od nas da u gradjanski oglasnik da mu trebaju delovi za taj motor.Oglase mozemo da damo preko neta izlaze u stampanoj verziji, svake srede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo da probamo, ako se vlasnik slozi... Mozda covek proba sam da ga rasklopi ako trazimo delove pa da napravi jos neku dodatnu glupost. Ali mislim da bi vredelo probati, mogu i ja da dam oglas u NS i da stavim i novosadski i crnogorski broj, mozda i pozove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 19, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan koje djubre a treba ga dobro nalupati,boga mi trebalo bi kod nas da uvedu onaj zakon kada nesto ukrades seku ti ruku pa ce mo videti hoces li jos krasti ako ponpvo karades oprosti se i od druge ruke i tako redom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Jul 19, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A mi bi svi mogli da pustimo pricu kako ocemo da kupimo glavu motora,menjac,viljuske sa tog motora zbog havarije ili celog sranca pa da vidimo mozda se i javi neko da prodaje.. neje losa ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dripcu obavezno polomiti ruke i noge cim ga se nahvata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jul 19, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Drzim ti palceve da nadjes bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Treba svi forumashi da prisustvuju hapshenju i maltretiranju lopova... on sa tim pilecim mozgom nece ni skontati shta se deshava oko njega... moronchinu prebiti,ubiti sve neljudsko u njemu,a ljudsko nek mu ostane...mozda postane chovek...a ovako je nishta...(zao mi da vredjam zivotinje,da ne kazem stoku)... chist primer kolko ljudski um moze da prljav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To je garant lokalni debil koji trazi od dece 12/15god,jer ga vetj od 15 god makljaju kad im trazi pare...ima takvih isuvishe...dodje ti debil i kaze da mi treba 10 din za PUDING!!!Koliko morash biti pametan da to kazesh?...krastje taj josh i prvom prilikom tje ga uhvatiti....srecno druze!drzim ti fige!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran GROS 0 Napisano Jul 20, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je do bola pa ipak probaj da razmislis dali je mozda neko ko poznaje tvoje navike , tvoj prozor na koju stranu gleda ...??? sledece sta ce covek sa takim motorom u ns ?? da ga proda , da ga rasturi neko se polupo sa istim..?? ili postoji berza i naravno potraznja od koga ??kome ?? ja neznam tvoje okruzenje i sredinu u kojoj zivis , al sigurno je da onaj ko je ukrao motor ce nesto uraditi sa njim verovatno je mogao mnogo lakse da nadje neku vespicu za prevoz , svako bi je kupio za 100-300 e ne on dosao po deregliju od 250 kg ako si razbistrio um pocni od neke pretpostavke ili cekaj da se kad ga uhvate seti da je mazno neki motor negde ... al nije siguran kao bio pijan pa ga bacio u kanal nezna gde e to su lopovske vadilice i kad je sateran u cosak.. nego ti polako preko sajta razglasi selo je to !!! meni su ove metode pomogle pre par godina pozdravljam i zelim ti svaku srecu :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Dacu ja oglase da kupujem teneru za delove (logicno je s` obzirom da imam takvu). Mozda mi se i posreci, mada sumnjam da je kreten pismen i da cita bilo sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 20, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan jbt sinoć na skupu u Pančevu bile dve ovakve, obe BG table, ne verujem da je neko bio toliko lud... Jedna je imala broj, recimo 17- a ova druga 21- :-\ Nisu čini mi se imale kofere, beli bi zapamtio... Nikog oko njih ali verujem da su od regularnih vlasnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Jul 20, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja dobro vidim, tablica je NS 17-872 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 20, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan jbt sinoć na skupu u Pančevu bile dve ovakve, obe BG table, ne verujem da je neko bio toliko lud... Jedna je imala broj, recimo 17- a ova druga 21- :-\ Nisu čini mi se imale kofere, beli bi zapamtio... Nikog oko njih ali verujem da su od regularnih vlasnika... Pogledaj sliku lopova,nije imala kofer kad je ukradena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 20, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja dobro vidim, tablica je NS 17-872 BG table Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Jul 20, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Druze kopirao sam br moba tvog u komp javicu ti ako vidim,mislim da sam video taj tenere negde u gradu. meni su maznuli tomosa iz zgrade pre 2 godine i nista!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kreten, ovakvim idijotima stvarno treba saku odseci!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...