_kele 0 Napisano Avgust 28, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc dosli neki drugari da se provozamo do F.Gore i jedan od njih skoro uzeo Tenere. Ja odma pomislio da nije to ova. Preseko sam se. Odma na net i uporedio tablice i slike motora i skontam da uopste ne lice tako, samo boja. Jebiga druze, nadam se da ce naci motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diver 0 Napisano Septembar 3, 2008 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek nista od mog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja se ponado odma da si nasao... nista. valjda ce se pronaci vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan hoce sigurno ali kad,nadamo se sto pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod tih slepaca u muriju, neka daju kolektivnu ostavku ako ne mogu da uhvate debila sa slike. Ako ga uskoro ne nadju, mozemo mi da organizujemo protestnu voznju, jer ocigledno neko nece da uhvati klinca i sto je vaznije, vrati motor. Tako bi bilo sa bilo cijim motorom, ovo vec pocinje da smrdi! Imaju snimak, sta im jos treba, pa nije ovo Kina sa milijardu i po stanovnika. Ko je ovde lud, bre > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Covece, imaju sliku, i jos ga nisu nasli... Kakva budalastina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan postavi flajere po gradu sa njegovom slikom i ponudi 100 jura ako ga neko otkuca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan ukoliko se slucajno pojavi u beogradu zvacemo te da dodjes po svog konjica ...a ovog klinca idiota jednog malog ma nista se ne brini ostavicemo i za tebe nesto da mu uradis....valjda!!!podrska i znaj da nisi sam uz tebe smo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vec ukrao...onda je moguce da su tablice zamenjene.....nego reci ti nama...ima li neku oznaku tvoj motor na nekom posebnom mestu ? Bilo sta...ogrebotina, farba, neka pojedinost po cemu ljudi mogu da prepoznaju tvoj motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Jos nije pronadjem....!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Octobar 10, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Nadjen li je, konacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 12, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa motorom, jel nadjen ? Jesi li stampao plakate, da okacimo po klubovima, mozda bi i snimak koji si dobio od banke mogao da das da ga malo izvrte po lokalnim TV stanicama - na primer na TV panonija utorkom u " Rotaciji ", jos ako ponudis neku nagradu - sigurno bi se nasao neko ko bi ga prepoznao i otkucao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 20, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sta bi sa motorom jel nadjen. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovom lopovu treba dati nobelovu nagradu za smelost! Sada se jos vise boijm kupiti nov motor na kredu, i jos da mi ga ukradu a u K**** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj stvarno ako možeš odštampati slike tog majmuna da pokačimo po gradu i okolini i da ga potražimo. Evo ja ču ti pomoći da se slike polepe po gradu a i mogu se raspitati za dotičnog po adicama i po klisi, samo mi daj sliku. Daj par slika ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Тај шиштавац одгура мотор, сви пишу "Ма наћићемо га до следеће недеље...", а ево човек још није видео своје прометало назад. Шиштавац се, изгледа (и нажалост) извукао, мамицу му $%#(%)&&=(&"!... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachaGSX 0 Napisano Novembar 14, 2008 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje saućešće,meni se to desilo 01.10. u Beogradu-Borči,ali nemam banku u blizini. Pogledaj pod ukraden suzuki gsx 750, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan po mom misljenju ta budala sto ga je ukrala je narkoman neki,zafalila mu lova pa je naleteo na tvoju masinu.nadam se da ces ga pre naci od murije.pozzdrav i sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 3, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada sam video temu. Da li je motor pronadjen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 3, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Decembar 4, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je onaj koji je postavio ovu temu odavno digao ruke od motora jer se nije oglasio već duže vremena a milion ljudi ga je pitalo a i dalje mu postavlja pitanja ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Red bi bio da se javi i kaze sta se desava i da li je motor nadjen ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Red bi bio da se javi i kaze sta se desava i da li je motor nadjen ! Motor jos uvek nije nadjen a Diver je u CG vec duze vreme pa nije u mogucnosti da pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 4, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nije dao detalje u prvom postu. Sebring npr. prijavljuje tek nakon 2 mjeseca, a ostalo jos nije prijavio. Mozda je vise clanova foruma dosad vidjelo, misleci "vidi ista kao ona ukradena". Malog nosonju treba u roblje jedno 5-6 mjeseci, da cijepa drva po planinama po 23 sata dnevno, a od prihoda kupiti novi KTM Adventure, sve sa full Abramovic System. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OldSchool 6 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zalim slucaj, driver moje zelje da sto pre kupis drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...