LuckyVladano 5073 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo prepravim Custi-jev post: dolazimo NAJVEROVATNIJE samo nas dvojica (to sigurno - ne vodimo zenski deo ekipe). Defnitivnu odluku o dolasku donecu za jedno 2 dana. Ako tada ne budu mogli da se otkazu smestaji, platicu ih, nije problem. Potrebna nam je dvokrevetna soba. Posto cemo doci dan ranije na zborno mesto, trebala bi nam soba i za 27.6 uvece negde blizu. Sad sam pricao sa Velvetwolf-om i dogovorili smo se da on sutra proba da nama koji dolazimo sa severa nadje smestaj za 27 uvece ili u Josanickoj Banji ili u Brzecu. Brzece je mozda malo bolja lokacija jer bi onda druzenje sa ostalima moglo da pocne 27 uvece Molim drugare koji su zainteresovani da idemo zajedno ka Kopaoniku/Brusu da mi se jave da dogovorimo vreme susreta. Po mojoj racunici, sa severa dolazimo : 04. ZoraNS 08. SlaveZr 09. Dexterr 10. Lucky Vladano 11. Custi 12. aaleksa Moj predlog je, kome odgovara, da se nadjemo 27.6 na pumpi "Petrol" posle Ade Ciganlije, tacno preko puta "Delta Motorsa". Vreme neka predloze ZoraNS i SlaveZr - oni najbolje znaju koliko im treba do te tacke (po meni 9-10-11h). Nakon toga bi isli preko Zeleznika preko Ibarske magistrale na Cacak i Kraljevo pa dalje "Dolinom Jorgovana" ka Raskoj, ali bi se iskljucili kod Biljanovca ka Kopaoniku i smestaju. Ako neko ima bolju ideju za trasu - javljajte. Moj Custi krece rano ujutru kolima iz Kraljeva, pa postoji opcija da vi ostali idete tuda, a da vas nas dvojica stignemo autoputem negde izmedju Ljiga i Kraljeva. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto: sad ponovo gledam onu tabelu sa "vannastavnim aktivnostima". Mislim da je stajanje na 30-40 km kontraproduktivno (npr Prokuplje-Nis, Golubac-Srebrno Jezero, Sremska Mitrovica-Sabac) mada se naravno priklanjam vecini. PS: nemojte se zeznuti i promasiti sladoled u Sremskoj Mitrovici. Kugle su kao nojevo jaje ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 266 Napisano Jun 22, 2020 Svrati ponekad, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prošao kolima sad za vikend BG - Veliko Gradište - Kladovo - Brza Palanka - Negotin - Rajačke pimnice - Paraćin autoput - BG. Radi se put od Kladova do Negotina, preko B. Palanke - nema mnogo zadržavanja, naizmenično propuštanje sa semaforima. Tamo gde je put završen, baš je uživancija - kao tepih. Mnogo šljunka sa strane, prolaze kamioni, naravno. Pregaženih životinja na putu ima; u Đerdapskoj klisuri ima i živih, srna se mirno šeta pored puta. Odličan put, povremeno manji odroni, kamenje 10-15 cm (klasika za taj deo). Obavezno videti Lepenski vir, ko nije. Rajačke pimnice - super za videti (sa sve grobljem nazvanim "groblje vedskih bogova", da ne davim, ima na jutjubu), ali "potrošićete" bar 4 sata dok do njih dođete, pa klopa, manji obilazak i povratak na put. I još ne smete da pijete vino... Išli od Rajca skoro do Zaječara nekim lokalnim putevima, kroz sela, naravno da povremeno iskaču traktori. U Rajcu često nestaje i struja i voda (ko je uopšte ima pored kuće, tamo niko ne živi), toaleti su "poljaci" (da znaju dame, pre svega). Policije skoro da nije ni bilo, osim po gradovima. Nadam se da će vas poslužiti vreme - zavidim na putovanju, srećno i pozdrav. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, dodao sam na severni spisak i 05. Shark81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shark81 17 Napisano Jun 22, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw f650gs Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću se spustiti ka Brusu nešto ranije vrv sreda ili četvrtak pa se vidimo na Kopaoniku na zbornom mestu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Jun 22, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan Ja neverujem da cu moci posto izlazim u subotu jutro iz 3 smene,eventualno ako se nesto promeni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5867 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 844 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, LuckyVladano je napisao: Posto cemo doci dan ranije na zborno mesto, trebala bi nam soba i za 27.6 uvece negde blizu. Sad sam pricao sa Velvetwolf-om i dogovorili smo se da on sutra proba da nama koji dolazimo sa severa nadje smestaj za 27 uvece ili u Josanickoj Banji ili u Brzecu. Brzece je mozda malo bolja lokacija jer bi onda druzenje sa ostalima moglo da pocne 27 uvece Molim drugare koji su zainteresovani da idemo zajedno ka Kopaoniku/Brusu da mi se jave da dogovorimo vreme susreta. Po mojoj racunici, sa severa dolazimo : 04. ZoraNS 08. SlaveZr 09. Dexterr 10. Lucky Vladano 11. Custi 12. aaleksa Moj predlog je, kome odgovara, da se nadjemo 27.6 na pumpi "Petrol" posle Ade Ciganlije, tacno preko puta "Delta Motorsa". Vreme neka predloze ZoraNS i SlaveZr - oni najbolje znaju koliko im treba do te tacke (po meni 9-10-11h). Ja sam "ZA". Mesto sastanka OK, vreme sastanka predlažem 11 h (bolje je kasnije da imamo vremena za pakovanje nego da bude kašnjenja) ali ako nekom odgovara drugo vreme neka kaže. Neka se jave i ostali koji su "ZA" da znamo javiti kolegi @velvetwolf za koliko ljudi treba obezbediti noćenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor je da Velvetwolf prati temu.pa ce znati. Meni odgovara sto kasnije da vas sto manje moramo da jurimo zbog Custija. I ako krene iz KV u 8h, knap bi stigao. Probao sam na gmaps rute Ibarskom, novim autoputem i niskim autoputem preko KG na KV. Svi su vremenski skoro isti Slave, kad bi tebi odgovaralo? Malo ili mnogo kasnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Jun 23, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan Ako se uklopim i meni je vreme OK, u svakom slucaju javim. inace to vreme od 11 h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 154 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, i svaka čast na organizaciji !!! Pratim forum poodavno i iako sam rel,nov u ovom svetu. Zaista ne poznajem nikoga, ali nisam ni incidentan lik pa bih voleo makar deo puta i neko poznanstvo da ostvarim sa Vama, pa moram da Vas priupitam, ima li mesta za novajlije u ovoj turi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 23, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, nebica933 said: pa moram da Vas priupitam, ima li mesta za novajlije u ovoj turi? NEMA!!! Druže, svi smo ''novajlije'' na ovoj turi, pa čak i organizatori, 87,44% nas će se prvi put videti i upoznati baš ovih par dana. Dobrodošao!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5867 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 844 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, nebica933 je napisao: Pozdrav drugari, i svaka čast na organizaciji !!! Pratim forum poodavno i iako sam rel,nov u ovom svetu. Zaista ne poznajem nikoga, ali nisam ni incidentan lik pa bih voleo makar deo puta i neko poznanstvo da ostvarim sa Vama, pa moram da Vas priupitam, ima li mesta za novajlije u ovoj turi? Kolega @Dexterr ti je sve dobro rekao. Najvažnije je što kažeš da nisi "incidentan lik" i da možeš ispoštovati pravila grupne vožnje i zahteva organizatora i vođe puta. Ima nas nekoliko "novajlija" u ovakvim turama pa se slobodno prijavi i pripremaj. Navedi samo mesta gde se uključuješ i isključuješ da se zna u kojim sve mestima noćiš... Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, nebica933 je napisao: Pozdrav drugari, i svaka čast na organizaciji !!! Pratim forum poodavno i iako sam rel,nov u ovom svetu. Zaista ne poznajem nikoga, ali nisam ni incidentan lik pa bih voleo makar deo puta i neko poznanstvo da ostvarim sa Vama, pa moram da Vas priupitam, ima li mesta za novajlije u ovoj turi? A ja se bas pitao koga da saljemo po burek Zezam se, naravno. Dobro ti nama dosao!!! Na ovim nasim voznjama si samo u jednoj opasnosti: da ti se vilica ukoci od smejanja i zezanja sa ostatkom BJB-ovaca Vidim da si i ti iz Beograda. Par postova iznad sam predlozio za one koji hoce da krenu sa Kopaonika, idemo dan ranije zajedno. Pogledaj i to, pa kazi sta mislis. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Jun 23, 2020 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladano Izgleda da ćete morati na Rudnicu (umesto na Biljanovac), što i nije tako loše... Zatvoren putni pravac Jošanička banja - Kopaonik zbog rekonstrukcije WWW.INFOKOP.NET Zbog kompletne rekonstrukcije regionalnog puta Jošanička banja - Kopaonik, ovaj prilaz turističkom centru Kopaonik biće zatvoren od 11. maja do 31. jula 2020. godine. Preduzeće za... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan To je ovaj put od Raske na jugo-istok sto ide uz samu administrativnu liniju? Jel` nema problema sa policijom za prolaz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2746 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 1313 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, LuckyVladano said: To je ovaj put od Raske na jugo-istok sto ide uz samu administrativnu liniju? Jel` nema problema sa policijom za prolaz? Ja sam išao tim putem više puta, bez ikakvih problema. Mislim, nije bilo ni policije niti bilo kakvih zezancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Jun 23, 2020 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice predloga @LuckyVladano za nalazenje nas sa severa ja necu moci posto bih se pridruzio dan kasnije u Golupcu, ako se dobro secam plana nocenje mi treba u Ns pa bih se rastajao sa grupom nakon Loznice. Ako sam nesto pomesao sto se tice datuma i mesta slobodno me ispravite. I jos nesto, koliko se zadrzavate u Golupcu po planu ture? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Jun 23, 2020 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladano Nema nikakvih problema, to je potpuno regularan put. Malo ispred administrativnog prelaza se skreće levo i dolazi na Kop kroz vikend naselje, baš je lep za vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5666 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 2519 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Obavestenje za one koji dolaze sa severa na Kopaonik - Kolega >doktor< je u pravu, put od Josanicke banje do Kopa je u prekidu pa se do gore moze stici preko Rudnice ili preko Ploce, Brusa i Brzeca (moguceg mesta prenocista). Naravno, iz Bg. se do Kopa moze stici na jos nekoliko nacina (autoputem- 2varijante, ibarskom, kao i preko Topole, Kg, Kv, Vrnjacke Banje, Brusa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Neko me je od vas vec preduhitrio i zvao AMD u Kladovu. Imaju jos 6 praznih kreveta za 28-i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Smestaj u TC Brzece - Kopaonik Vila Rankovic - ex hotel Ragione- vecera + nocenje + dorucak -- 2200 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5867 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 844 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam sada nešto gledao kako stoje smeštaji u tom kraju i ovo mi deluje dosta dobro jer ima dvokrevetne sobe, a cena baš povoljna. U pretragu sam uneo 6 osoba, ali je nebitno jer su cene 1.881 dinara po sobi (940 din po glavi + 117 din taksa)... Villa Kostic Kopaonik, Kopaonik, SRB WWW.BOOKING.COM Vila Kostić je smeštena na Kopaoniku, na 2 km od najbližih skijaških staza i na 4,5 km od Skijaškog centra Kopaonik. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 22.6.2020. at 10:46, drmilan_ je napisao: Mozemo se ovde sami prijaviti. Kao sto su se nekad prijavljivali za reli oko Srbije. a b c d e f g h pa cemo samim tim znati ko sve dolazi i koliko nas ima. P.s. Molim predstavljanje po nikovima kad se nadjemo Pre 3 sati, aaleksa je napisao: Sto se tice predloga @LuckyVladano za nalazenje nas sa severa ja necu moci posto bih se pridruzio dan kasnije u Golupcu, ako se dobro secam plana nocenje mi treba u Ns pa bih se rastajao sa grupom nakon Loznice. Ako sam nesto pomesao sto se tice datuma i mesta slobodno me ispravite. I jos nesto, koliko se zadrzavate u Golupcu po planu ture? U Golupcu je dovoljno 1h-1,5h. kad to kažem mislim na obilazak tvrđave. Ako ima još šta videti, možemo korigovati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, velvetwolf je napisao: Smestaj u TC Brzece - Kopaonik Vila Rankovic - ex hotel Ragione- vecera + nocenje + dorucak -- 2200 din. Wolfe, imas li tacan naziv hotela, ili tacnu gmaps lokaciju ? Ne pokazuje mi nista za "TC Brzece" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...