Cyber0167 759 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sajla za gas,260 din za 10 min. gotovo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja danas kod Bobana, prosle nedelje mi pukla jedna od sajli za gas. Odneo sam obe sajle (ako je pukla jedna, mozda ce i druga), ali je on pogledao i rekao da 'nece dzabe da mi uzme pare' i da je sajla dobra. Meni to samo govori koliko je firma dobra i profesionalna. Inace odradili su posao za 10 min i za 320 dinara, atmosfera je prijatna (salter, konsultacije, predlog, placanje) - preporuka za sve kome treba bilo sta u vezi sa sajlama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgubio mi majstor maticu sa sitnim navojem, nema nigde da se kupi. Na jednoj drugoj temi procitam da kod njih moze da se napravi. Izvinjavali su mi se sto ne moze odmah. Cim je bilo gotovo javili mi telefonom, sve odradjeno profesionalno. Predracun - blagajna - fiskalni racun. Matica 125 dinara. Za istu maticu mi 'majstori' (oni kojima je u njihovoj mudrosti i uzvisenosti tesko da ti kazu 'Dobar dan' kad im udjes u radnju) trazili 400 din. Nije ni zbog toga sto su drugi 320% skuplji nego sto kad ti kazu da dodjes, nije gotovo. Sve preporuke za Boban sajle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 14, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Km sajla za moj ZZR1100, po uzorku 600 dinara, doneo pre podne odradio neki poslic i oko 2h pokupio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Septembar 15, 2011 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna preporuka, bio sam sa drugarom pre dve godine, radio sajlu brzine za Aerox-a, smesna cena. Jos uvek sljaka bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 15, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan još jedna pohvala. sajla kvačila 360 dindži, vreme izrade - sat vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gazda JANKO 3 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki M 800 Z - Intruder "custom" Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za "Boban sajle",veoma korektna radnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Prejeftini, ekstra rade posao, ma nema mane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6086 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio sajlu kvacila za princa, odneo im staru i oni ubacili novu u moj buzir, ali naravno uvek neko ali , iako sam im dao staru sajlu oni napravili za 1cm duzu novu, jedva sak je zategao. Za sada radi ok. Uvek naprave duzu, a problem je kad im odneses tu njihovu duzu, ukoliko ti opet pukne, pa ti opet naprave duzu, pa nemas vise mogucnosti da je zategnes... Moras da im naglasis da ti treba posle nesto kraca ,i sljaka to. Ako sajla cesto puca, treba naci zasto se to desava i gde se glodje,ili je pretesko kvacilo, pa to resiti,i onda je to dugorocno resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan sve najbolje vezano za ovaj servis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 22, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Da li jos uvek rade teflonska/pancirna kociona creva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano April 24, 2012 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mogu sve da naprave i za to kapa dole. Ako nemas para za original pravo kod njih. Tamo sam radio sajlu kvacila i dobio je bez plasticne biksne sto stoji na valjcicu pa je kvacilo tvrdo da otpade ruka po gradskoj voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Da li jos uvek rade teflonska/pancirna kociona creva? drugar mi kaže da je zimus kod njih radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 27, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sajlu kvacila, preporuka za ovaj servis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano April 27, 2012 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zamenili mi sajlu brzinometra za sat vremena Prilično povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Novembar 28, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko,skoro,kod Bobana,radio teflonska creva?kolika je cena duznog metra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Novembar 29, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko,skoro,kod Bobana,radio teflonska creva?kolika je cena duznog metra? I mene interesuje cena sa ugradnjom ili bez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Mart 10, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko,skoro,kod Bobana,radio teflonska creva?kolika je cena duznog metra? I mene interesuje cena sa ugradnjom ili bez Cuo sam za ovaj servis odem kod njih uzmem sajlu za kvacilo(najcesci kvar na vespi PX 200)...trajala je godinu i po...i pukla.....a stara i dalje pici...naravno ucenije...treba deblja sajla i ne slusaj sta ti kazu u Bobanovom servisu....sledeca stanica...Valjevo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 10, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan daj broj servisa u Valjevu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 7, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zna li neko koje je radno vreme boban sajle??ja bi hteo sutra da odem do njega,pukla mi salja kvacila na motoru,pa sam hteo da budem prvi u njegovoj radnji sutra da bi mi napravio u toku dana jer mi treba za prekosutra i to rano ujutro ja se premisljam da li je od 08:00 do 17:00 ili je od 09:00 do 17:00 Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zna li neko koje je radno vreme boban sajle??ja bi hteo sutra da odem do njega,pukla mi salja kvacila na motoru,pa sam hteo da budem prvi u njegovoj radnji sutra da bi mi napravio u toku dana jer mi treba za prekosutra i to rano ujutro ja se premisljam da li je od 08:00 do 17:00 ili je od 09:00 do 17:00 Hvala unapred Kasno sam procitao, ali te stvari resavas brzo i lako kod naseg kolege u Ruzveltovoj (kod nadvoznjaka iznadD,Tucovica). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 9, 2014 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zna li neko koje je radno vreme boban sajle??ja bi hteo sutra da odem do njega,pukla mi salja kvacila na motoru,pa sam hteo da budem prvi u njegovoj radnji sutra da bi mi napravio u toku dana jer mi treba za prekosutra i to rano ujutro ja se premisljam da li je od 08:00 do 17:00 ili je od 09:00 do 17:00 Hvala unapred od 08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 10, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na obavestenjima,mada sam to zavrsio,otiso sam u devet za svaki slucaj da ne bude dodjem pa cekam da otvore. @ exman Koji je nas kolega u ruzveltovoj?jel tamo neki servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jun 20, 2014 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za profesionalnost i prilično povoljno odrađen posao. Radio sam nedavno obe sajle gasa za Kawu. Bilo je potrebno promeniti samo sajle gasa, bužiri su bili dobri. Cena: 540 dinara ukupno. Duplo jeftinije nego kod konkurencije. Neko je pitao za radno vreme...rekoše mi da im je od skoro promenjeno i da sada rade od 08 do 16h. Vikendom ne rade ali je obezbeđenje tu stalno pa ako vam treba nešto da se uradi za ponedeljak, ostavite obezbeđenju (ulaz iz Jaše Ignjatovića 42). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 22, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Meni su na citroenu c3 sredili sajlu rucice menjaca, ustedeli mi 22 000din, nova je oko 24000din i kupuju se obe u komletu. Nisam cuo da se neko zalio na njih. Preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...