PrestigeHD1200 60 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Usli smo u pregovore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 13, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A gde će devojčica da sedne? ;D Lepo izgleda, samo ovaj nedostatak ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jul 13, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bila je tema sa ovakvim choperom , tamo sam napisao, i sada cu. Ovo sluzi kao mamac za biceri...posle se vratis sa Harlijem, i onako omamljene ih skupljas... Lep motor, al je "samo" za Straje Baje... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima i zadnji sic koji se montira na pipke i nije los. Ovo je samo show-bike sa puno mana - jako se tesko vozi, vuce u lijevu stranu, vise se vozi kao auto na volan nego kao motor na naginjanje, treba mu 10min da se ugreje a dok se ne ugreje radi kao traktor i stalno se gasi, nikada ne pali iz prve, visoka cena (80.000eur.)...... Ali zato pogledajta kako izgleda ovo cudo, koliko je jedinstven, pa zvuk, pa...... tako bih radi trpeo sve njegove mane... On moze samo da bude 2 ili cak 3 motor u garazi, kao nekakva kruna koja preko zime stoji u dnevnoj sobi pored televizora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo slicica. Gasni amortizer sa podesavanjem, kada se skroz ispusti pritisak ne mora da se spusta nogar jer motor je na zemlji i tako stoji bez problema, na slkamai se vidi razlika kada je naduvan 10% i 60%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 13, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno izgleda prelepo! :o Volim custome zato sto su jedinstveni, jedan jedini i nema vise ;D Ja bi ovo kupio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 4 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolko bre hiljada cega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 13, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=21423.msg282380#msg282380 date=1215985242] Kolko bre hiljada cega Dovoljno da svima nama (sa sajta) koji mastaju o nekim obicnim motorima,ispuni zelje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa druze, ako je tebi ovo dovoljno lepo da spucas cifru na motor koji neces voziti, go for it! Meni je motor koji trenutno imas neuporedivo lepsi, a verovatno i kvalitetniji, a ovo mi je toliko odvratno da je samo ova kombinacija boja mogla jos da ga unakaradi (i uspesno je to ucinila). A posle onih prerada, nije ni Harley vise jeftin, tako da mozes slobodno da ga zadrzis, na njemu se makar vozis. Sorry, sad sam video da imas nameru da ga drzis kao 2. ili 3. bajk. Onda moze i kombajn, nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Sada progrme to pored mene, uzivo izgleda bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4972 Napisano Jul 14, 2008 Ne silazi, 5592 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I ja mastam o jednom low rideru kao 2. ili 3. u garazi. Zato go for it!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 14, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, oba ova iznad sa mobile.de-a (pogotovo ovaj sivi) su mi 3 u chelo za ovaj od 80 soma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2904 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 2785 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kolega neko hoce da te odere ,ako je cena 80000. Mozda nov,kada se narucuje. Daj deo tih novaca Konzulu i da te Bog veseli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Jul 14, 2008 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Odma vadi 80 i da castis coveka jos barem 8. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 15, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Što reče Ninja66, ja bih pre naručio Konzulu motor po želji. I manje bi koštalo i bar bi on imao vajde. Izgleda mi suludo dati 80K evrića za ovaj motor, pa i za većinu drugih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8940 Napisano Jul 15, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Za onog ko voli ovakav tip motora je ok, mada je meni mnogo lepsi tvoj HD iako nisam ljubitelj te vrste motora. Ako bas hoces unikat, zasto ne bi sam poceo na pravljenju jedinstvenog koji bi bas tebe oslikavao, ne moras ti rucno da ga pravis, vec neko za tebe po tvojoj zelji. Ali kada se sve oduzme i sabere +/- 80 soma je brate mnogo, pa da je unikat nad unikatima. Uzmi svaki njegov deo zasebno i koliko kosta da se napravi ono sto nije kupovno, pa i rad i ideja, ne moze preko par desetina hiljada eura... Razmisli dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Brate ne znam koliki si zaludjenih tih custom-a ali daj malo budi razuman,taj motor je debelo precenjen a i ako hoces unikat nadji nekog(ne mora konzul mada i on koristi kvalitetne delove kao sto mozes da vidis),pre toga pogledaj sto vise custom-a i sa svakog skini ono sto ti se svidja i daj coveku da radi,nema veceg unikata od onog kakvog naprave po tvojoj zelji,pa i ako te ispadne 80000 garantujem da bi bio bar 2 puta kvalitetniji od ovog i mogao bi da ga vozis a da se ne bojis da li je zagrejan ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan PrestigeHD1200 , tebi izleda malo dosadno, pa bi malo da nas zekiš! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan za te pare mozes da narucis custom u Orange county-u da se smrznes,i da ti naprave sve sto pozelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Jul 15, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Lep je motor ali previše košta. Ako te interesuju custom motori objasni mi kako da stvljam slike, za par nedelja možeš ih i naručiti. Za znatno menju cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma sigurno je greskom dodao nulu (0) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jul 15, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 16, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da moze na takve motore da se ubaci dyno jet, pa umesto 60 ks imaju cak neverovatnih 65 ks. A toliku cenu ne bi ni ovi iz bmw-a napucali, 1000 evra ili vise po KS. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan A bre ljudi ne budite toliko strogi i kriticni covek je rekao da se zaljubio a to znaci da je spreman da iako svestan svih njenih mana i preke naravi sve to zaboravi. Motor izgleda savrseno, sve na mestu i mislim da je glupo traziti mu mane jer verujem kao sto je covek i rekao da ce mu to biti 3. motor znaci samo za paradu a tu su njegove performanse nebitne, samim tim i njegova cena je nebitna jer ljubav nema cenu Puna podrska druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...