Cope 215 Napisano Jun 4, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se završi brembo ili sliènan set (veæi disk i klješta) prednje koènice za Hondu Dominator??? I da li je izvodljivo da se cela stvar ugradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 4, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pokusao da stavis pancirna creva? Dobices poboljsanje od 20-30% sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 5, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pokusao da stavis pancirna creva?Dobices poboljsanje od 20-30% sigurno! Ma i to æu u kompletu da promenim, ali prosto veæi disk se manje haba, duže traje i naravno bolje koèi. Inèe motor koèi solidno, ali volim da je koènica na mali prst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 5, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Inèe motor koèi solidno' date=' ali volim da je koènica na mali prst [/quote'] Ako hoces kocnicu na prs' kupi R-a ili stavi 2 diska. Dobro blidovanje i pancir-creva cuda cine. Inace Dominator koci do jaja i bez toga - bolje od svih 1cil. tog perioda - pa Honda je to. Mislim samo da je up-grade skuplji od toga sta dobijas. Za te pare mozes da dohvatis par godina mladji bajk ili sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 5, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pa to se i ja lomom u glavi šta mi je èiniti. Jes vala, bremza honda sasvim ok. Mislim da æu samo da uradim creva, i da stavim mekane ploèice. Hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 5, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa dobrim ploccicama, npr "Carbone Lorraine" kocce avione i ssatlove a ostalo im je usputna djelatnost, mozzda se vrlo prijatno iznenadiss i bez crjeva a sa novim crjevima uljem i servisiranim master i koccionim cilindrom i izmjenjenjim gumicama mozda dobijess i do 50% bolje koccenje (snaga, kontrola, doziranje) :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 6, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sa teretom i suvozaèem veæ na 100-120km/h, oseæam da bremza nije sasvim na zadatku... Dobio sam preporuke sa raznih strana za Carbone Lorraine, pa æu ih pazarim verovatno. :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 6, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ti je da kupis radijalna kocna klijesta sa radijalnim kocnim cilindrom. Ali je to skupo i ipak za trkacke motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 7, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, voleo bi ja to, ali tolika sila koèenja zahteva i drugaèiju viljušku. Ova postojeæa bi se iskrivila ko banana Ako me država èasti sedmicu, odma idem da kupim OHLINS i Brembo za keš, i eto veselja i zabave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...