cikuntopola 96 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se servira s prilozima i salatom ili ne!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 21, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do skoro koristio Motul Chain Lube koji kosta negde oko 1000 dinara a sa jednom bocom sam imao za 5 podmazivanja,bio sam zadovoljan sa podmazanoscu lanca ali cena me ubi od juce koristim Stihl ulje za podmazivanje lanca na testeri i kosta 1L 600 dinara a imacu sa njim da podmazujem 100000000000 puta vise nego sa sprejem a mnogo je bolje i podmazanije za lanac,pa sad vidite sta se vise isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Javi bas koliko se dugo drzi ulje na lancu i kakvi su ti utisci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Jel se servira s prilozima i salatom ili ne!! ;D Нека сезонска салата ће бити довољна. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Iponov sprej,to jedt da mi ukenja felnu...mada ga ja preterujem...Ako uzimate sprej,samo gledajte da bude sa SILIKONOM...on ostaje na lancu ma kako da ga teraš.Ali najlepše iskustvo sam imao sa Motulovim-nekim trkačkim sprejem za lanac....Po meni on je najbolji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biketureue 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba probati sprej za elektro kontakte VD 40. Ima isti funkciju ( ciscenje i podmazivanje, kao i zastitni sloj ), a kosta oko 300din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Treba probati sprej za elektro kontakte VD 40. Ima isti funkciju ( ciscenje i podmazivanje, kao i zastitni sloj ), a kosta oko 300din. :o No no! WD nema istu fukciju kao sprejevi za lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Imate Motip sprej 400ml-500din. i mislim 400din 200ml - teflonski na Crvenom krstu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 14, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Budi precizniji.Crveni krst je sirok pojam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Octobar 14, 2008 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Treba probati sprej za elektro kontakte VD 40. Ima isti funkciju ( ciscenje i podmazivanje, kao i zastitni sloj ), a kosta oko 300din. Nenene decko , taj ti nikad nece poleteti..;D.. Sad bez sale, zaboravi na podmazivanje lanca sa WD-om...On moze da ti posluzi eventualno za ciscenje istog, ali posle ciscenja bi morao da nanaeses sloj maziva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Octobar 14, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Budi precizniji.Crveni krst je sirok pojam. Mislim da je radnja - Auto sport, Vojislava Ilića s leve strane prema Crvenom krstu, prodavnica auto i moto opreme i kozmetike. Ispred su uvek parkirani neki kineski skuteri a iza je auto praonica. Imaju jednu radnju i na Banovom brdu... AUTO SPORT Žička 18-20, Vračar 011/283-6131 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 1, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto dizem temu iz "mrtvih" ! I nteresuje me koji od ova dva je sprej za podmazivanje lanca? http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10004920 http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10004978 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ima logike sa uljem za testere(testerol,lancol) jer kad podmazuje lanac na testeri od trenja(toplote) stvara se smolasta masa slicna silikonskom spreju. ali ipak koristim motulov sprej. Nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Avgust 1, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto dizem temu iz "mrtvih" ! I nteresuje me koji od ova dva je sprej za podmazivanje lanca? http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10004920 http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10004978 Prvi. 10004920 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo drugo je cistac ali i on ti treba sa uklonis ulepljenu prasincinu i ostalo smece sa lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan i posle 120 dana...pitanje... dobio sam sprej http://www.tranzitcity.ru/_tranzitcity/img/oils/crc/crc-adhesive-lubricant.jpg ne znam da li da ga koristim... apsolutno je nepoznat,zelenkaste je boje...poput motul offroad-a samo sto je cini mi se malo redji... ako iko zna ista o ovome,nek se ne ustrucava sa odgovorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja to nikako ne bi koristio da sam na tvom mestu dao bi ga meni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 120 dana? da se nisi zabrojao? http://www.crceurope.com/wwwcrc/tds/TCI3%20FGCHLUBE.PDF pazi ono : food grade ;D ;D ;D uffe, te crc igračke bi trebalo da imaju u vremeplovu ( sokače od semafora) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znaci nista od spreja? vec ga je pojeo ;D sa lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan 120 dana niko nije odgovarao na temu pre mene... i sta...!? da ga koristim il ne!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano Mart 25, 2010 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa Bardalovim sprejom za lanac ??? Cuo sam da je dobar , a vidljivo je da ostavlja belo kada se naprska i da dobro stoji i pri vecim brzinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan moj majstor mi probija usi kako je motulov offroad sprej (koji je inace jeftiniji),bolji od motulovog koji ostavlja belo...zasto ???...ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa koristi ga. malko biljnih ulja malo teflona.... bolje nego nista ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan malo iz mrtvih.... DID-ov O-ring lanac cistim i podmazujem cime?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo iz mrtvih.... DID-ov O-ring lanac cistim i podmazujem cime?! pa samo i iskljucivo sa DID-ovim sprejem za podmazivanje naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...