Zuba87 6721 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Има ли неко да му стоји, па би се можда отарасио исправне кинеске блутут комуникације? Нове, половне, све једно, цене до 60 европских Динара? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4563 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 985 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Msm da za taj keš imaš i na Aliju da nađeš. Samo ćeš da čekaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Покушавам да избегнем чекање. Нашао сам на након постављања огласа на КП за 6 хиљада, али бих од неког нашег радије узео Ако се нико не јави данас, сутра ћу звати тог препродавца Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki996 19 Napisano Maj 22, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Holandija Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za slicne pare po uredjaju kupio Interphone Shape od @balkanlover70, s tim sto sam uzeo dva komada u setu, nisam siguran da li prodaje na komad. Ako imas nekog sa kim bi podelio, mislim da ti je to najbolja opcija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1717 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan FREECOM 2 Plus - 2-Way Intercom Communication System | Cardo Systems WWW.CARDOSYSTEMS.COM Enjoy the company of your fellow riders on the road with FREECOM 2 Plus. With our waterproof design with universal... Vidi da li ti ovo odgovara, za 80evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, али не желим да толико дам за комуникацију за резервну кацигу Сада, када сам видео да има за 6000 нов (кинез, али Боже мој) код нас, не бих преко тога ишао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1717 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok, ja je uzeh za zeninu kacigu, medjutim nema nista od tih dugih voznji u dvoje, jbg. I ja vozim ScalaRider Q3 I jednom je upalio, kad se nisam slogirao kad je zazvonio tel. Toliko o mom iskustvu sa komunikacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Maj 23, 2020 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam ista iskustva, nisam je baš upotrebljavao i kad zazvoni uglavnom nije bitno ili me iznerviraju,tako da sam sa novom kacigom odustao od ugradnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Решено, отео сам @ProMasterу његово сокоћало (коштало ме је колико живаца да га слушам када смо се нашли), које ни за шта није, буџа од микрофона вири, једва визир затвориш, чујем шта иде на звучњаку и ја у другој кациги, не знам како га није срамота оно да ми уваљује?! Још ме терао да га чекам да ми донесе, не да ми да се провозам као човек до њега, па ми поломио Крме... Ужасна особа, немојте са њим да се дружите! Овом приликом још једном захваљујем, @ProMaster! :* 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8689 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa taj te unesrećio, beži od njega ubuduće.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ccc, eto, pomisliš čovek je sa foruma, poštena duša. A ono... došao na forum samo da nam pravi zazubice sa kilometrazom koju prelazi i da nadje tako nevine, ko tebe, da izvaćari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...