Jump to content

Moto Zajednica

Medju mladjim novim clanovima

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 217 postova

Stefan iz glavnog nam grada. Relativno nov (pravno i legitimno)vozac iako imam 20 godina alii je bio problem u parama za obuku A kategorije,medjutim stisla braca policajci i moralo se,nema vise cenkanja i moljenja.

Moj vozni park ili bolje receno istorija vernih saputnika ide ovako: Prvo je to bio neki tomos manuelni(od brata nerodjenog), pa onda se preslo na kawu 305 85' godiste-taman za pocetnike, pa onda ide dosadasnji niz motora marke HONDA. Prvi u nizu je bio sjajni VT500e 87',vecna masina sa jos vecnijim kardanom,sjajno ocuvana-kao nova ali trazilo se nesto bolje...dosla je na red REVERE-poznavaoci znaju da je to NTV 650 jedan od modela koji je ucvrstio hondu na svetskom trzistu,model koji ima cini mi se najveci prosek predjenih kilometara bez otvaranja motora. Trenutno jasem veoma dobrog mi VFR-a 750 iz 93  godine. Toliko o mojim motorima.

Kao vozac sam smiren, siguran i uzivam u voznji. U prilog tome ide to da na vfr-u nisam presao 130 jer me to ne zanima a znate da VFR moze daaaleeeeko vise. Mnogo ljudi imam iza sebe koji su prvi put seli na motor i zavoleli ga a do juce se plasili istog.Pozdrav veliki  i voleo bih ako mozemo malo da upozorimo savozace da pripaze na brzinu i uslove voznje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

pozdrav stefgi i dobrodosao. mlad si a mudro zboris ;) to cenimo. uzivaj i ovde s nama posto ocigledno znas kako.

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

pozdrav, e ovako bi trebalo ubuduce svi da se predstavljaju

• Svrati ponekad, 217 postova

Stigao i TransAlp na voznju, da se promeni stil i oproba nesto novo. Malo i da se covek ispravi tokom voznje  :) . Dobar je VFR ne kazem ali sad je faza endura pa cemo videti.

Pozdrav svima i endurasi neka se jave pa da idemo na neku voznju

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja