Blaza 15123 Napisano juče u 06:01 (promenjeno) Ne silazi, 3257 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Uz potvrdu @Atorn, jedino ovako mogu da okačim, nadam se da se vidi: Inače, na snimku se baš i ne vidi, 2 su psa u pitanju... Promenio juče u 06:02 član Blaza 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 85 Napisano juče u 06:42 U prolazu, 63 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan Auu, gledam i ne verujem! Sreća u nesreći što nije udario glavom o beton. Brz oporavak želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7171 Napisano juče u 06:52 Ne silazi, 3222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije sad udario glavu al jes ko mali 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9777 Napisano juče u 07:25 Ne silazi, 2429 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn-u želim brzi oporavak.Meni se čini da su ovo dobro utrenirani psi,namenski za ovakve situacije....nekome se zamerio..... @Atorn ne zameri,šala.....još jednom,brzi oporavak.Počeo sam da naglašavam da je šala,jer su neki Beograđani postali osetljivi....neċu da imenujem. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6187 Napisano juče u 07:34 Drug član, 1450 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, milomir22 je napisao: Udarac psa motociklom je 99% i pad. Pre 4 god me pas udario, vozila sam Hondu CBR. Taksista iz suprotnog smera viče da stanem, nešto mi ispalo, ja stajem i odlazim peške vidim nešto crno na putu, ono ceo rep... I ništa, ono zbriše u međuvremenu. Ja nisam imala predstavu šta se desilo, bilo je kapi krvi po motoru dok nisam uzela lanac da pogledam, ceo je bio dlakav, sveže podmazan. Izgleda da se okrenuo kad je video da će da me udari i lanac mu uhvati rep. Sve se to desilo na 20-ak km/h, izleteo je bočno između parkiranih vozila, zaljuljao mi je motor i sve se završilo kroz par sekundi. Imam fotke u starom telefonu, znala sam da neće niko da mi veruje. Mislim da ovde nisam ni kačila ni pisala zbog osetljivih vlasnika pasa. Da se razumemo, volim ih i ja, čuvali smo ih kad sam bila mala, ali njima jednostavno nije mesto na ulici. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 265 Napisano juče u 07:49 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, RankoBg87 said: Kad sam polagao za auto, instruktor mi je rekao, sta god bilo ostani u svojoj traci, ako ide na tebe bar neces biti kriv, sta ako ti krenes da bezis levo pa ti nekog drugog stignes, za motor je drugo, ako pas izleti nije pametano sta god, nije dobro kociti a ko zna da li ima prostora da se izbegne na siguran nacin. Poznajem čoveka kome je vozač iz suprotnog smera zaspao za volanom i on da ga izbegne pobegne levo, međutim ovaj se vrati nazad i sudare se u traci iz suprotnog smera. Išao čovek u zatvor, valjda je poginuo iz suprotnog smera, tako nešto. Ne daj Bože nikome. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7171 Napisano juče u 07:52 Ne silazi, 3222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas zbog toga, svaki dan je sreca voziti a da se nista ne desi, zato svoja traka pa sta bude, cak znam za pricu da su se sudarili na travi desno, bezali jedno od drugog pa se sreli na travi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3854 Napisano juče u 08:13 BJB Maxi Scooter Club, 1244 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Ji 4Tze je napisao: Probaj stani ugasi mašinu, siđi sa suprotne strane odakle pas dolazi, ne gledaj ga u oči pa vidi hoće li da se primiri. To ima hiljadu puta više smisla nego šutirati ga. I dalje mislim da kao najstariji ljudski prijatelji zapravo jure čoveka da ga spasu od te zveri što ga odnosi (motor, biciklo ili šta već). Nešto sam malo istraživao i vrlo je malo pobornika ove moje teorije Dodješ sa mnom u vožnju po Vojvodini, i vodim te da upoznaš Orlozillu (Orlovatska mešavina pulina, dinosaurusa, grizlija, slepog miša i vepra), ukoliko želiš da testiraš teoriju. U sekundi sam zaboravio i koliko volim pse, i kako se ponašam sa njima, i sa koliko velikim psima sam odrastao, i svu teoriju vezanu za iste. Alergičan je na čajnezijum pa nije mogao da prati trag, izvukao sam se 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2684 Napisano juče u 08:47 Drug član, 479 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Istom teorijom se vodio kolega Žika, ima na prethodnim stranicama, pa ga ćapio na kraju @Blaza Identično se desilo profesorki iz srednje, sećam se da je odsustvovala par meseci, pas je oborio i naneo joj ozbiljnu povredu. Koliko se sećam pokidala je ligamente na kolenima i imala je povredu kičme. Baš nezgodno, želim kolegi brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2783 Napisano juče u 10:08 Skuteras, 3841 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Ivanjice su sklonili tog jednog sto je dve tri godine pravio ozbiljna sranja po gradu. Pisao sam vec, mene 3 puta capio. Sad se poneki pojavi, trci za motorima i prikolicama, ali ne ujeda. Ja svakako kad znam da ih ima po centru nosim biber sprej. Oduci ih neko vreme 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1405 Napisano juče u 16:31 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da u BG u poslednje vreme nema lutalica kao ranije. Ali zato vlasnickih, sacuvaj Boze........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23702 Napisano pre 13 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2904 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, ske je napisao: Meni se cini da u BG u poslednje vreme nema lutalica kao ranije. Izedose Kinezi sve...udarila kriza i kod njih... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6187 Napisano pre 13 sati Drug član, 1450 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, BokyBoy je napisao: Izedose Kinezi sve...udarila kriza i kod njih... Bez 'leba... Tako i kod nas nestanu pred Roštiljijadu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 435 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak @Atorn Ja sam pre 15ak god tako zviznuo 500-600 metara od kuce ali je krivica bila obostrana sto se kaze . zurio sam na posao , obisao 2 automobila i sad ko zna Kumodrasku ulicu , kod pecenjare Ana mi je izletelo kuce . Ja sam zabo obe kocnice zablokirao tockove i tu smo se motor i ja rastali privremeno. Ja u prodavnicu kod stanice a motor u benzinsku pumpu . Sreca moja da nista nisam polomio samo sam sve iscepao . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23702 Napisano pre 24 minuta Vozim motor, nisam BAJKER, 2904 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 4. 2026. at 8:01, Blaza je napisao: Uz potvrdu @Atorn, jedino ovako mogu da okačim, nadam se da se vidi: Atorn je kriv, odmah se vidi, nije uskladio brzinu uslovima na putu tojest, isao je pre sporo i zadrzavao saobracaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...