coolair 14 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da prekopam u servisnoj knjizi, koji ležaji i semerinzi idu u prednji a koji u zadnji točak, za gore pomenuti bajk. Za toleranciju (luft) znam (C3), ali prečnici i širina ???. Šifra takođe dolazi u obzir. Ako neko zna, molim odgovor, jer se u prednjaku čuje (ili čuju) "kreveti" Unapred zahvalan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 26, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Skines tocak, izvadis lezaj, procitas mere, odes nabavis, namestis i gasss! Nekoliko puta smo tako namestali lezajeve za drugare, poslednji put prosle godine na Ohridu, kod mog kuma na Diversion 600. Samo gledaj kad kupujes da kupis neke kvalitetne, kao SKF... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jun 28, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Skines tocak, izvadis lezaj, procitas mere, odes nabavis, namestis i gasss! Nekoliko puta smo tako namestali lezajeve za drugare, poslednji put prosle godine na Ohridu, kod mog kuma na Diversion 600. Samo gledaj kad kupujes da kupis neke kvalitetne, kao SKF... Dva dana sam ćutao, ali ne mogu da izdržim i ne odgovorim ti: Dakle, "pametno" mi predlažeš, da na ulici, gde inače držim motor, bez prednjeg/centralnog/zadnjeg štendera skinem prednji točak, oborim motor na asfalt, izvadim ležaje iz točka, pokupim alat, odem taksijem u-neku-tamo-radnju, kupim šta treba, vratim se taksijem, počnem da montiram, ustanovim da semering nije odgovarajuči, opet vratim alat, ponovo odem taksijem u-neku-tamo-radnju, zamenim semering, vratim se taksijem, namontiram, i kao to je to Pa bre, čoveče, lepo sam napisao za koji motor mi šta treba, i naj ljubaznije zamolio da mi pomogne onaj ko to TAČNO zna. Sa mojih četrdesetšest nabijenih u guzicu i 27 godina staža (mašinac), samo sam tebe čekao da mi daš ovakav odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Jun 29, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Druze...,posto smo u istom problemu moracu da izkoristim tvoju temu! Mozda neko zna?? ili ima podatak! Dakle koja je oznaka ili broj lezajeva koji idu u Hondu Hornet 600 u zadnji tocak??? Skini vidi kupi nam je poznato...,dakle ako moze nesto konkretnije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da prekopam u servisnoj knjizi, koji ležaji i semerinzi idu u prednji a koji u zadnji točak, za gore pomenuti bajk. Za toleranciju (luft) znam (C3), ali prečnici i širina ???. Šifra takođe dolazi u obzir. Ako neko zna, molim odgovor, jer se u prednjaku čuje (ili čuju) "kreveti" Unapred zahvalan!!! Ja pitah, ja i odgovaram : Kawasaki KLE 500, 91-96 Front wheel bearing Right 15mmx35mm height 11mm Front wheel bearing Left 17mmx40mm height 12mm Rear wheel bearing Right 20mmx47mm height 14mm Pored toga, evo i link za spare parts za Kawasaki http://shop.wemoto.com/index.dyn?flag=17&make=Kawasaki Za kolegu TOKYO: http://shop.wemoto.com/index.dyn?flag=17&make=Honda Pogledajte, možda ima nečega i za vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da prekopam u servisnoj knjizi, koji ležaji i semerinzi idu u prednji a koji u zadnji točak, za gore pomenuti bajk. Za toleranciju (luft) znam (C3), ali prečnici i širina ???. Šifra takođe dolazi u obzir. Ako neko zna, molim odgovor, jer se u prednjaku čuje (ili čuju) "kreveti" Unapred zahvalan!!! Ne znam koji idu u Kawu, no što se tiče marke, definitivno su najbolji za tu namjenu NTN i Koyo, onda FAG, SKF je neka sredina, onda ostali... U principu možeš staviti bilo koji, pa mjenjati češće. Tko vozi offroad, NTN ili Koyo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan @coolair Hvala ali ja vec zavrsio, sinoc sam skinuo manual a danas rastavio sve! Zadnji desni je bio stravicno los, skroz suv sa preteranim luftom! Fabricki je 6303 LU ali ja sam kupio 2 kom 6303 2Z od SKF-a ,valjda ce odraditi posao??? Nisam nasao semeringe..., jedna jedina firma koju sam izkopao u Zemunu je zatvorila vec u tri sata, a u dve tri ostale se niko nije javljao ...,tako da sam natrpao dosta masti i vratio sve nazad...,a novi semerinzi idu na zimu kad se budem manje vozio a vise igrao oko motora! Poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...