Alexandra995 7108 Napisano Sreda u 16:12 Drug član, 1688 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Uputstvo za moj motor... Dakle, i 10w40 i 10w50 se isto ponašaju na niskim temperaturama, jer logično obe kreću sa 10w. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 372 Napisano Sreda u 16:14 Doživotno lud i zbunjen !, 251 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Elmilorad je napisao: Zar nije najbolje sipati šta fabrika napiše u uputstvu za upotrebu? I da li fabrika preporučuje iste vrednosti za klimu u Japanu,Indiji,Italiji,Švedskoj... UVEK je najbolje koristiti orginal fabričku preporuku za vrstu maziva,ali samo treba paziti GDE i kakvim uslovima će biti korišćeno isto,jer nije ito koristiti isto ulje u JAPANU ili negde u Afrivi,Grenlandu itd,itd...prema uslovima i načinu korišćenja se SVeeee odredjuje... Al bitno je da to bude FUCSH.... i po meni tu je . ps: ne reklamiram i nemam ništa od tog samo iznosim moje 100% mišljenje u dugom korišćenju istog... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 320 Napisano Sreda u 16:26 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A, Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan I za mene je Fuks ulje izbor br.1. U automobilu sipam Eneos,jer se dobro pokazao na hondinim motorima. Možda dogodine probam Fuks za promenu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 277 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen pro 4 5w40 danas kod Mike, cene kao sto je Djunta napisao. Sipao sam ga kad sam uzeo motor, pa je zamenjen sa ipone katanom, pa se sad vracam na njega. Jeste cena veca, ali su i ostala poskupela tako da je ovo i dalje oko 800 din po litri jeftinije od MotulaSent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25857 Napisano pre 9 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 3056 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport, Suzuki Hayabusa Limited Edition Prijavi odgovor kao problematičan 10/50 pokriva najsiri spektar temperatura i zato je i najbolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...