RankoBg87 8557 Napisano Nedelja u 19:45 Ne silazi, 3680 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba hocu sutra da kupim kad kolega rece neki dan da nemaju pro 4 10-40, da ce biti tek mozda za dve nedelje. Jes da mi bas pro i ne treba al prosto ne žalim pa hocu njega, od skoro mi se desava da jedva nadjem neutral i misim da sam spalio ulje kad sam bio na poligonu pa sam iz tog razloga hteo Pro da vidim hoce li se nesto popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4890 Napisano Nedelja u 22:06 Ne silazi, 7004 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Može Pro 4 10w50, mi smo topla klima i to bi možda bilo i bolje, a možeš i Comp 4. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10300 Napisano juče u 04:54 Ne silazi, 4059 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, RankoBg87 said: Dzaba hocu sutra da kupim kad kolega rece neki dan da nemaju pro 4 10-40, da ce biti tek mozda za dve nedelje. Jes da mi bas pro i ne treba al prosto ne žalim pa hocu njega, od skoro mi se desava da jedva nadjem neutral i misim da sam spalio ulje kad sam bio na poligonu pa sam iz tog razloga hteo Pro da vidim hoce li se nesto popraviti. Ulje je spaljeno, ali ću se pre kladiti da je kvačilo otišlo. Nisi prvi koji je posle treninga bezbedne vožnje menjao kvačilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8557 Napisano juče u 05:54 Ne silazi, 3680 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne bezim ni od toga da je kvacilo, probam sa uljem, nisam osetio promenu na rucici tako da mozda ulje resi problem a ako ne onda mozda preko zime kvacilo al prvo da zavrsim drugi deo treninga da ga dokusurim ako je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8557 Napisano pre 22 minuta Ne silazi, 3680 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem. Uzeto na drugoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...