zzobzo 3 Napisano Mart 18 U prolazu, 24 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, BokyBoy je napisao: A Silkolene Pro 4 10w-50? Nema kod njih, bar do sada nije bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 27 Napisano Subota u 15:15 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan @đunta koja je po tebi idealna gradacija za nase podrucije razmisljam se da li da sipam 5/40 fabricka preporuka ili 10w50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4290 Napisano Subota u 16:29 (promenjeno) Ne silazi, 6624 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Po mom mišljenju, a više po povratnim iskustvima dok sam radio distribuciju, umesto 5-40, i 10-40, radije 10-50, a za vazdušno uljno hlađene 15-50 i 20-50. I, ne treba zaobilaziti mineralni VTwin 20-50 i koje je naj viskoznoje u paleti Silkolena kod nas na tržištu. Uzgred, Silkolene DOT 4 je odlična hidraulična tečnost za kočnice i kvačila, po mojoj oceni nadilazi čak i jednu ugledno trkaću. Juče sam upravo uzeo ulje za suspenzije, vile i amortizere, serija RSF se smatra možda najboljom na svetu, ima najstabilniji V indeks, što znači da podnosi temperaturu i ne menja karateristiku značajno između hladnog i vrelog, tako da se motor ponaša isto i izjutra i po podne po letnjoj vrelini. Sadrži estar, jako mali koeficijent trenja i multigradno je, što je tek raritet. Počinje od RSF 2.5 i to pokriva sve koji koriste SAE 5, 7.5 i 10, praktično većinu motora. Postoji RSF 5 i to bi išlo umesto SAE 15, već RSF 7.5 i RSF 10 su viskozna i idu u trkalice koje imaju tvrđe ogibljenje. Ista mogu i u amortizere. Silkolen ima u proizvodnji i standardna ulja u SAE klasifikaciji, ali ih ja nisam koristio i ne znam da li ih ima ovde, RSF ima, ko što rekoh. Jednako su dobri i ostali moto proizvodi, ima podmazivača lanaca za svaku vrstu namene, ja ih nisam takođe upotrebljavao jer na BMWima sa kojima se susrećem je kardan, ali kažu ljudi da su odlični, takođe ne znam jel ih ima u ovih par prodajnih mesta. Promenio Subota u 16:32 član đunta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1807 Napisano pre 19 sati Drug član, 840 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, ako neko ima broj artikla za silkolene fuchs Comp 4 10-40?Zovem delmax, ali mi kazu da drze samo Pro 4.Sent from my 2201117PG using TapatalkNe znam i meni rekla,ja odneo telefon sa slikom i kaže može za danas evo uzeo ga jutros.1250dinSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano pre 18 sati Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super cena, toliko sam ja plaćao pre 4 godine kod AutoMike.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11294 Napisano pre 18 sati Drug član, 1609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam po toj ceni, pre par meseci, plaćao Pro 4... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1807 Napisano pre 18 sati Drug član, 840 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pro mi sad rekla 1450 din mislim i motul 5000 je bio na stanju odmah 1200dinSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 130 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zvao, comp 1250, a pro nesto 50-100 din vise bilo, pre mesec dana, za dan-2 stize.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18936 Napisano pre 7 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2539 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, idanijel je napisao: motul 5000 je bio na stanju odmah 1200din Ja njega ne bih sipao ni u kosačicu... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4290 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 6624 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Ja njega ne bih sipao ni u kosačicu... Ja kad sam distribuirao Fuchs, Motul je bilo kultno ulje, ljudi su vadili oči zbog njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18936 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2539 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, đunta je napisao: Ja kad sam distribuirao Fuchs, Motul je bilo kultno ulje, ljudi su vadili oči zbog njega. Ma ok Motul 7100 i 300V ali je 5000 krš gori od 5100...o ceni necu ni da pisem... Promenio pre 5 sati član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 835 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 383 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je to sa Motulom. Većina ljudi smatra da je to neko giga-mega ulje i spremi su levi bubreg da prodaju da bi tu "čarobnu vodicu" sipali u svoj moror, samo zato što vide da se svuda agresivno reklamira ne shvatajući osnovni postulat marketinga da je potrebno reklamirati ono što ne ide i što nije baš tako dobro da bi se prodavalo. Isto tako se rukovode besmislicom da ako je nešto dobro onda mora da bude skupo. Ono što je dobro i dokazano uopšte nije potrebno reklamirati i ne mora apriori da bude skupo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1807 Napisano pre 5 sati Drug član, 840 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Baš da je motul 5000 za traktore je besmislica Weiterleitungshinweis WWW.GOOGLE.COM Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13815 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 7637 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema diskusije da je Motul u Top 3 proizvođača ulja. Bar što se njih tiče, svako ko želi da sipa Motul treba da sipa 7100. 300V je nepotreban (van takmičenja) a 5100 je preskup jer ima sličnih ili boljih ulja za čak i manji novac. Deset i više za Motul 5000... Ne znam... Ako je samo bitno reći sipao sam Motul... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...