bigbad86 825 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan 100% si u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Osim ako vozach ne veze pojas ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 8, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nece boca da izleti,,prilicno jako,a mozda i prejako je usrafljena za motor,a ako opalis u nesto ispred sebe sa 100kmh,,,,poslednja briga ti je boca .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za posao i moram da pohvalim taj viski kvalitet fotografija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 25, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan samo da javim,da posle 3 meseca stojanja,suzuki burgman 250 od mog prijatelja,upali na prvu na plin, iako nije bilo mnogo toplo,dopunio je akumulator,zaverglao je ,i upali motorce ko mina,,mozda i lakse nego na benzin, eto i ja mozda cusnem ovih dana plin u boldora ;D ustvari pre ce biti obavezno ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6468 Napisano Februar 25, 2009 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ne 'fali se vise, nego atestiraj te boce pa da ugradjujemi i mi ostala sirotinja raja plin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 25, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma ko oce da se vozi,moz i bez atesta,,,,,, ;) ;) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 5, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce uskoro da i suzuki dobije plin ;D benzin je 109 a plin 54din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST, SAMO JOS DA MOZE I ZA R NEGDE DA SE UGLAVI BOCA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan a atest boce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Boki,znas li neke dimenije i cene najmanjih regulatora koji se mogu naci,do recimo 20-ak kw ako ima tako nesto? Spominajo si ovde za cvaje plin. Cuo sam da trosi previse plina,mada ne verujem da moze drasticno da se poveca potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je tema "ustala iz mrtvih" Kriza čini svoje.... pa vala i ja pomalo lupam glavu oko ugradnje boce i ostalih čudesa...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Mart 6, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ima sve za motore na bubanj potoku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeee, SJAJNO! Ne znaš možda koje su dimenzije te boce i koliko je litara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 6, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jeee, SJAJNO! Ne znaš možda koje su dimenzije te boce i koliko je litara? I mene interesuje? I koje je to marke, tj jeli to pouzdano? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pratim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako se na ovde greje plin ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 7, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo neki Cesi u ram od CZ 175 uglavili motor od Lade samare i posto nije bilo mesta za rezervoar sa gorivom - ugradili i plin : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja ne verujem, kakvi ludaci ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor OD LADE?? Hahahaha!! KRALJEVI!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Mart 7, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Jeee, SJAJNO! Ne znaš možda koje su dimenzije te boce i koliko je litara? koliko sam video to su boce napravljene po istim standardima kao i auto boce . to su u stvari bocna danca za cilindricne boce spojena jedno za drugo poseduju atest sa podacima o maksimalnom pritisku itd ugradjuju se sa multiventilom koji ima zastitni sistem od nadpritiska itd,precnik 315 mm staju u kofer bez problema sve ostalo nebi trebalo da predstavlja problem za ugradnju ako je motocikl sa vodenim hladjenjem. Okoacicu jos slika iduce subote i sve informacije koje saznam nisam znao da ima zainteresovanih . Mozete i sami sve videti B.Potok subotom Bugari donose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne planiram da nosim na neki poseban atest sve ovo. Pa ko će uopšte i pomisliti da vozim na LPG ukoliko me zaustavi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jeee, SJAJNO! Ne znaš možda koje su dimenzije te boce i koliko je litara? koliko sam video to su boce napravljene po istim standardima kao i auto boce . to su u stvari bocna danca za cilindricne boce spojena jedno za drugo poseduju atest sa podacima o maksimalnom pritisku itd ugradjuju se sa multiventilom koji ima zastitni sistem od nadpritiska itd,precnik 315 mm staju u kofer bez problema sve ostalo nebi trebalo da predstavlja problem za ugradnju ako je motocikl sa vodenim hladjenjem. Okoacicu jos slika iduce subote i sve informacije koje saznam nisam znao da ima zainteresovanih . Mozete i sami sve videti B.Potok subotom Bugari donose. A cena boce? Jel bi mogao da dobijem atest na plinski uredjaj u motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 7, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kolko ja za sad znam za atest tesko,mada sam u pregovorima da se omoguci atest,ali otom potom,boca odgovarajucih nema,ima ali su malog punjenja,8litra,mada i to nije lose,mi malo matoriji ionako na sat ipo stajemo da piskimo popusimo po cigaru odmorimo itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ta sa bubanj potoka, koliko je litara? Jel ima neka od 15l ( da je braca bugari donesu za nas), i moze li stati u topcase 42l ( zbog dimenzija)? Jko mi je mala od 8l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...