saxi 737 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se ja lagano po Vracaru (pravac iz Kornelija Stankovica ka raskrsnicom u kojoj se seku Lamartinova,Mihajla Gavrilovica i Djordja Vajferta gde su zbog skorih radova promenili dosadasnji redosled znakova STOP pa se ljudi po navici zalecu ne gledajuci ko ima pravo prvenstva prolaza).Ukljucujem se i ja u raskrsnicu ( iz pravca iz Djordja Vajferta) u kom imam pravo prvenstva prolaza kad me zdesna iznenada napada zenska u Yugu pravac na mene (nije videla znak STOP) i da bih izbegao cukanje dam gas i zbrisem u suprotnu traku a ona se ukopa u mestu i ja pokusam da joj ukazem da je mogla da me ubije i da je imala znak STOP STO ZNACI OBAVEZNO ZAUSTAVLJENJE,a ona ce mrtva ladna pa dolazim ti sdesne strane ??? i nastavi dalje :o Ja lagano nastavim za njom i kad je stala kod gradica Pejton na semaforu ja joj pridjem i objasnim da je morala da stane na znak STOP i da nije u redu da vozi na silu jer sam jako ugrozen takvom voznjom kad sam na motoru, aona ce opet da je isla sdesne strane i da sam ja kriv ali ono maximalno drsko i bezobrazno i tu ja pocnem da odbrojavam da ne bi palo ono cuveno zavrtanje retrovizora i ponovo ja u pricu da kad nema znaka onda ide pravilo desne strane a ona ce drsko e pa ja kao ne znam ,ma ajde molim a ja sam kao polagala pre 25 godina(mlada devojka oko 25-30 godina je upitanju).I tu meni padne mrak i posto vidim da sbudalom nemam sta da pricam, azensko je u pitanju a i upalilo se zeleno ja dam gas i odem I sad se kajem sto joj nisam fino odlomio retrovizor mislim da bi joj to osvezilo pamcenje ili makar ponovno upoznavanje sa propisima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi otkidanjem retrovizora samo pogoršao stvari, jer ga ona verovatno ne bi skoro zamenila, a ovako valjda bar ponekad baci pogled da vidi da li ima nekog iza nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Neke nase clanicece da se naljute ali moram da kazem. Zensko je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se ja lagano po Vracaru (pravac iz Kornelija Stankovica ka raskrsnicom u kojoj se seku Lamartinova,Mihajla Gavrilovica i Djordja Vajferta gde su zbog skorih radova promenili dosadasnji redosled znakova STOP pa se ljudi po navici zalecu ne gledajuci ko ima pravo prvenstva prolaza).Ukljucujem se i ja u raskrsnicu ( iz pravca iz Djordja Vajferta) u kom imam pravo prvenstva prolaza kad me zdesna iznenada napada zenska u Yugu pravac na mene (nije videla znak STOP) i da bih izbegao cukanje dam gas i zbrisem u suprotnu traku a ona se ukopa u mestu i ja pokusam da joj ukazem da je mogla da me ubije i da je imala znak STOP STO ZNACI OBAVEZNO ZAUSTAVLJENJE,a ona ce mrtva ladna pa dolazim ti sdesne strane ??? i nastavi dalje :o Ja lagano nastavim za njom i kad je stala kod gradica Pejton na semaforu ja joj pridjem i objasnim da je morala da stane na znak STOP i da nije u redu da vozi na silu jer sam jako ugrozen takvom voznjom kad sam na motoru, aona ce opet da je isla sdesne strane i da sam ja kriv ali ono maximalno drsko i bezobrazno i tu ja pocnem da odbrojavam da ne bi palo ono cuveno zavrtanje retrovizora i ponovo ja u pricu da kad nema znaka onda ide pravilo desne strane a ona ce drsko e pa ja kao ne znam ,ma ajde molim a ja sam kao polagala pre 25 godina(mlada devojka oko 25-30 godina je upitanju).I tu meni padne mrak i posto vidim da sbudalom nemam sta da pricam, azensko je u pitanju a i upalilo se zeleno ja dam gas i odem I sad se kajem sto joj nisam fino odlomio retrovizor mislim da bi joj to osvezilo pamcenje ili makar ponovno upoznavanje sa propisima Trebao si da je vodish na pice.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 20, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepo rekoh što veći krš, to više pažnje obrati. Ako je imala 25-30 godina, trebalo je da je kazniš, ali ne otkidanjem retrovizora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan trebao si da je upoznas sa svojim ekstremitetima. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan jesi li joj zapiso broj tablice ??? ??? ??? ??? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih zenama kad poloze uz vozacku dozvolu davao nalepnice ZENA ZA VOLANOM, da nalepe na kola i onda kad to vidis, dodatan oprez . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e nezgodni su retrovizori na meckama ja probao da otkinem jedan al nije islo, ??? ??? ??? :-X :-X :-X.. al bre bar na jugu si mogao lagano da ga otkines i da joj ga das u ruke da ima cime da se sminka za volanom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan e nezgodni su retrovizori na meckama ja probao da otkinem jedan al nije islo, ??? ??? ??? :-X :-X :-X.. al bre bar na jugu si mogao lagano da ga otkines i da joj ga das u ruke da ima cime da se sminka za volanom ;D ;D ;D Ma uhvatis za gusu i kazes.... gde blenes @#$%^&*() itd, itd. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e nezgodni su retrovizori na meckama ja probao da otkinem jedan al nije islo, ??? ??? ??? :-X :-X :-X.. al bre bar na jugu si mogao lagano da ga otkines i da joj ga das u ruke da ima cime da se sminka za volanom ;D ;D ;D Ma uhvatis za gusu i kazes.... gde blenes @#$%^&*() itd, itd. ;D a pa to nije lepo....nisam bas toliki grubijan ;D ;D ;D mada je vreme da postanem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan e nezgodni su retrovizori na meckama ja probao da otkinem jedan al nije islo, ??? ??? ??? :-X :-X :-X.. al bre bar na jugu si mogao lagano da ga otkines i da joj ga das u ruke da ima cime da se sminka za volanom ;D ;D ;D Ma uhvatis za gusu i kazes.... gde blenes @#$%^&*() itd, itd. ;D a pa to nije lepo....nisam bas toliki grubijan ;D ;D ;D mada je vreme da postanem... Samo grubo nego sta ;D ;D ;D, a ne tu dolazim s desne strane ovo, ono, za gusu pa ce sledeci put da vidi stop znak ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e nezgodni su retrovizori na meckama ja probao da otkinem jedan al nije islo, ??? ??? ??? :-X :-X :-X.. al bre bar na jugu si mogao lagano da ga otkines i da joj ga das u ruke da ima cime da se sminka za volanom ;D ;D ;D Ma uhvatis za gusu i kazes.... gde blenes @#$%^&*() itd, itd. ;D a pa to nije lepo....nisam bas toliki grubijan ;D ;D ;D mada je vreme da postanem... Samo grubo nego sta ;D ;D ;D, a ne tu dolazim s desne strane ovo, ono, za gusu pa ce sledeci put da vidi stop znak ;D ;D ;D ma za kaznu ja bi je isfacao za sve delove,,,a ne samo za gusu. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan e nezgodni su retrovizori na meckama ja probao da otkinem jedan al nije islo, ??? ??? ??? :-X :-X :-X.. al bre bar na jugu si mogao lagano da ga otkines i da joj ga das u ruke da ima cime da se sminka za volanom ;D ;D ;D Ma uhvatis za gusu i kazes.... gde blenes @#$%^&*() itd, itd. ;D a pa to nije lepo....nisam bas toliki grubijan ;D ;D ;D mada je vreme da postanem... Samo grubo nego sta ;D ;D ;D, a ne tu dolazim s desne strane ovo, ono, za gusu pa ce sledeci put da vidi stop znak ;D ;D ;D ma za kaznu ja bi je isfacao za sve delove,,,a ne samo za gusu. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D E onda ce joj sve biti jasnije ;D ;D ;D. Eto jos jedne prednosti kacige - ne moze samar da ti udari - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih zenama kad poloze uz vozacku dozvolu davao nalepnice ZENA ZA VOLANOM, da nalepe na kola i onda kad to vidis, dodatan oprez . Bravo care!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Posle svega, dali ja da dolazim motorom u Beograd? Pa tamo se biju borbe i vode ratovi na ulicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Qm 24 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi mogla biti nova tema: uvek me zanimalo kako se ljudi koji nisu iz bgd-a snalaze u njemu na motoru, jer se mnogi i u kolima poprilicno zbune, mozda i pomalo uplase? ne misim nista lose ni o kome, zanima me samo vase vidjenje situacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan HA HA pa ona ne gleda ni napred a kamoli u retrovizor, trebao si da joj iscupas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Jun 22, 2008 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi mogla biti nova tema: uvek me zanimalo kako se ljudi koji nisu iz bgd-a snalaze u njemu na motoru, jer se mnogi i u kolima poprilicno zbune, mozda i pomalo uplase? ne misim nista lose ni o kome, zanima me samo vase vidjenje situacije. Nisam iz Bg-a, ali sam proveo ceo vojni rok na ulicama u vojnom autu, presao blizu 10.000 km uglavnom po gradu, tako da kad odem autom ne osecam se ni malo zbunjeno i neprijatno, ali zato kad odem motorom ziv se use*em i to uglavnom zbog citanja ove rubrike. Vozim izuzetno pazljivo, ne probijam se izmedju kolona, nego kako svi, tako i ja... mogu reci da mi je voznja motora po Bg-u maksimalno neprijatna, tu motor vozim samo kad moram (citaj: kad ga kupim pa dok se ne dokopam autoputa, posto sam sve moje motore kupovao u Bg-u ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 23, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim žene za volanom!!! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma trebao si da je isamaras "patkom" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim izuzetno pazljivo, ne probijam se izmedju kolona, nego kako svi, tako i ja... Tako sam i ja vozio pa me zveknuo debil kod Ade. A posle čitam američku studiju ("The Hurt Report", poznatiju kao "Motorcycle Accident Cause Factors and Identification of Countermeasures", obavezno štivo) - statistički manje udesa su imali motoristi koji se provlače izmedju kolona od onih koji drže svoju traku. Mislite o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja vozio pa me zveknuo debil kod Ade. A posle čitam američku studiju ("The Hurt Report", poznatiju kao "Motorcycle Accident Cause Factors and Identification of Countermeasures", obavezno štivo) - statistički manje udesa su imali motoristi koji se provlače izmedju kolona od onih koji drže svoju traku. Mislite o tome... Procitao sam ga i ja, samo mislim da se to odnosilo na autoputeve sa vise traka i kada je saobracaj gust i spor, a ne na gradski saobracaj. A slazem se da bi trebalo svi da ga procitaju. Link: http://www.clarity.net/~adam/hurt-report.html P.S: Jedan interesantan podatak iz tog izvestaja, da rol barovi (ili engine guard, kako ko to zove), NE pomazu u smanjenju povreda prilikom pada, nego se smanjenje povreda clanka i potkolenice (bez njih) kompenzuje vecim povredama kolena i natkolenice (sa njima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe.... Moj drug je, dok smo bili u srednjoj, mami na kola nalepio nalepnicu "Paznja! Zena za volanom" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...