Alex74 943 Napisano Nedelja u 10:01 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 366 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka preporuka za cepice za koriscenje na radnom mestu zbog zvukova masina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6824 Napisano Nedelja u 10:11 Drug član, 3085 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @lordMilos koristi wurt sundjeraste i kaze da su ok, koristi ih i za motor, probao i ja al mi malo komplikovano za stavljenje. Probaj u DM imaju sundjerasti, 10 kom mozda 200din, uzeo sam da ih probam i ok su mi bili za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1728 Napisano Nedelja u 12:15 (promenjeno) Drug član, 924 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Oko ANC-a, ove deluje bas dobro, ne vire iz uveta, ima za saobracaj novina, detekcija sirena, govora, itd... i dosta novih podesavanja. Moguce fino dozirati 5 nivoa zvuka okruzenja, koliko glasno da cujes motor recimo, koliko buke da ponisti itd... Promenio Nedelja u 12:16 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 25 Napisano Nedelja u 16:49 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/23/2026 at 3:25 PM, Motorcyclist said: Ima i drugih verzija mislim kao sto je race. One kao jos vise utisavaju. Mislim da je tih 50% sasvim ok. Ja bih probao i sa sluskama, pa cu javiti iskustvo. Samo da osposobim motor. Alipine koristim uvek sa komunikatorom. Muzika se top cuje, a nemam sumova vetra niti mi bubnja u glavi od izduva. Svaka preporuka za njih, Takodje mozes da pricas jer nekako izuluju samo odredjene frekvencije pa nisi potpuno gluv. Vrede svaku paru. Promenio Nedelja u 16:49 član FreelanderNS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...