Alex74 943 Napisano Mart 1 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 367 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka preporuka za cepice za koriscenje na radnom mestu zbog zvukova masina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7036 Napisano Mart 1 Ne silazi, 3154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @lordMilos koristi wurt sundjeraste i kaze da su ok, koristi ih i za motor, probao i ja al mi malo komplikovano za stavljenje. Probaj u DM imaju sundjerasti, 10 kom mozda 200din, uzeo sam da ih probam i ok su mi bili za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1792 Napisano Mart 1 (promenjeno) Drug član, 958 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Oko ANC-a, ove deluje bas dobro, ne vire iz uveta, ima za saobracaj novina, detekcija sirena, govora, itd... i dosta novih podesavanja. Moguce fino dozirati 5 nivoa zvuka okruzenja, koliko glasno da cujes motor recimo, koliko buke da ponisti itd... Promenio Mart 1 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 25 Napisano Mart 1 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/23/2026 at 3:25 PM, Motorcyclist said: Ima i drugih verzija mislim kao sto je race. One kao jos vise utisavaju. Mislim da je tih 50% sasvim ok. Ja bih probao i sa sluskama, pa cu javiti iskustvo. Samo da osposobim motor. Alipine koristim uvek sa komunikatorom. Muzika se top cuje, a nemam sumova vetra niti mi bubnja u glavi od izduva. Svaka preporuka za njih, Takodje mozes da pricas jer nekako izuluju samo odredjene frekvencije pa nisi potpuno gluv. Vrede svaku paru. Promenio Mart 1 član FreelanderNS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 56 Napisano Mart 5 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Probajte i sa običnom vatom... imam penaste čepiće, nisam ih koristio, jer vata se pokazala odličnom. Vatu sam koristio i na vožnji do Lefkade, buku vetra smanjuje skoro, pa potpuno, a komunikaciju, tel. razgovor čujete poptuno normalno... vatu svi imate kući, pa probajte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 709 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje li mlzda neko od kolega alpine motosafe race? Nove naravno. Ili preporuka gde uzeti kod nas, vidim da ima na KP za sada..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 212 Napisano Mart 8 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ovde Error 403: Access Denied MOTODELOVI.COM Poslato sa MTN-NX1M pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 709 Napisano Mart 8 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Thanks, poručio pa da probam.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5854 Napisano Mart 10 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 2. 2026. at 21:43, GR 46 je napisao: ok ok .. ima ih raznih .. uzeh S veličinu i 23DB .. biće to nadam se superica... A pošto mi je nejked svako da kažem utišavanje je dobro došlo Svakako ne previše jer volim zvuk moje pčelice .. neko će reći ih koji zvuk pored fabričkih auspuha koji se ni ne čuju al dobro ,ona meni lepo zuji ... Hvala ti puno Probala u nedelju... Taman je koliko treba ..svakako manje strujanje vazduha i buke .. ostalo se isto čuje taman ..zadovoljna sam baš.. Reseno, a nemam onu tupu tišinu koja je bila sa običnim silikonskim čepićima .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 709 Napisano Mart 11 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Da potvrdim i ja, pazario sam danas u NS i testirao oko dva sata u voznji. Odlicni su, mekani i skoro se ne osete, sa vecinom ostalih sam imao bolove u usimanakon nekog vremena a probaoo sam bar desetak razlicitih varijantim sto obicnih penastih, pa razne verzije, neke i slicne ovima po obliku. Odlicno prigusuju vetar iako imam prilican “buffeting” od vizira.Uzeo sam onu race verziju, preporuka sa moje strane.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23031 Napisano Mart 11 (promenjeno) Integrisan, 7382 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Uzecu i ja, ali vrv Oxford race. Pise 28db sto je vise od Alpine. Promenio Mart 11 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...