Dragon 0 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dokle vise ti pijani vozaci da seju smrt ulicama?!? To je ravno ubistvu! Kao kod mog Kuzme... :'( Neka je Dejanu vecna slava i siroki putevi Gospodnji, a porodici i prijateljima najiskrenije saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan SAUCESCE PORODICI I PRIJATELJIMA :'( :'( :'( O tome dali ste dobro postupili posle nesrece nemogu da sudim i ja da sam bio tu sa kolima ili motorom pomogo bi vam sigurno.Vesti na B52 su uvek dobre i proverene pa sam iz tih razloga i obriso taj kanal iz TV-a , a i da se ne nerviram zivot mi je lepsi bez B52.Sto se tice brzine i prevrtanja yuga moram reci da vozim takog jebnog iz domace proizvodnje i nije bas sklon prevrtanju. Kod ove fotografije se odmah vidi zadnji tocak kao i ostecenje na njemu koje i laiku govopi da je yugo imao brzinu i da primio dobar udarac u zadnji levi tocak o ivicnjak sto je i bio razlog za sigurno prevtanje . TREBA JOS JENOM PONOVITI DA SE U VOZNJI PO GRADU MORA PAZITI I CUVATI OD BUDAKA CAK I KAD IMAMO PREDNOST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Shta je i pokojnom Dejanu vredelo shto je vozio pazljivo kad je naleteo pijani magarac koji je proshao u brzini i to na crveno??? Dzaba sve to,smrt ne spava... ali naravno,paznja i koncentracija uvek moraju biti prisutni...a kad bi tako bilo od strane svih u saobracaju,sezona ne bi krvavo pochela.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed_runner 12 Napisano Jun 16, 2008 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja!!!! TUZNO, JAKO TUZNO!!! nie fer... zivot uopste nie fer! :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzontra 1 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan nie fer... zivot uopste nie fer! :'( :'( :'( :'( :'( Nije fer prema Dejanu, jos manje prema njegovom detetu. Da li stigli da se upoznaju? Stvarno je jako tuzno Saucesce porodici i prijateljima. Postoji li savet za ostale, kako da se ovakve situacije izbegnu? Da li uopste treba kretati sa semafora dok se ne uveris da je stao onaj sa druge strane? Postoji li neko pravilo u ovome ili se prepustamo statistici? tuzni pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jackpot 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce,duboko sam potresen/i revoltiran komentarima na B92 i Blicu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam procitao ovu vest u danasnjem blicu... Samo kolac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Jun 17, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam procitao ovu vest u danasnjem blicu... Samo kolac. Sada sam procitao i komentare, pa ovi ljudi tek nisu normalni, sada sam poslao komentar koji sigurno nece objaviti. Ljudi, ajmo svi da damo komentar i da sigurno neciji moraju da objave , da iznesemo pravu sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce!!!! Ne znam sta da kazem :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedna od najstrasnijih prica koju sam cuo u poslednje vreme... :'( :'( Saucesce je mala rec za ovo... :'( :'( B92 je ispravio vest i vise nema pomena o tome ko je prosao kroz crveno... u krajnjem slucaju to sad nije vise bitno... Neverovatno samo koliko ljudi imaju los stav o motoristima... popi*deo sam citajuci komentare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 17, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi ! :'( Uhhhhhhhh !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tuga. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, ovaj komentar je vrh! Napravili su incident, a njihov "kolega" je kriv za nesrecu. Gde ova zemlja ide... (Jovan, 16. jun 2008 04:01) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj je dobar... Мени само једна ствар није јасна: Како је то сироти мотоциклиста успео да преврне Југа при судару, а да је "поштовао" ограничење брзине. Нажалост, ово је још једна опомена оним, слободно их могу назвати, дивљацима који уживају да показују "коње" кроз главне улице Београда... (Мишко, 16. jun 2008 12:38) E, Yugo je to... Ipak nema mesta ironicnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uzas... totalni uzas i tuga... :'( Saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ova rubrika treba da sadrzi malo postovanja prema pokojnicima.Zluradi komentari trebalo bi da budu banovani od strane urednika.Licno poznajem pokojnika i mislim da svi zluradi komentari zasluzuju osudu pravih bajkera.Dajte malo postovanja jer nikada se ne zna sta koga ceka na drumu.Procitaj " bajkerski kod " bice ti mnogo toga jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan OBAVESTENJE O SAHRANI Sutra krece povorka motora, okupljanje u 10 sati kod mrtvacnice u Urgentnom. Opelo pocinje u 13:30 na Bezanijskom groblju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan OBAVESTENJE O SAHRANI Sutra krece povorka motora, okupljanje u 10 sati kod mrtvacnice u Urgentnom. Opelo pocinje u 13:30 na Bezanijskom groblju zna li se tačnija trasa? izašao bih sa posla, barem u voznji da odam počast kolegi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nista detaljnije, ovu sam informaciju malocas dobio, ako nesto saznam, javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Strasna nesreca u jednom tako znacajnom danu...neka mu je laka zemlja...saucesce svim prijateljima i rodbini....nazalost Luki ce biti najteze.... B-92 mi je odavno najomznutiji program....dokle ce da nas ubijaju kao muve i uvek smo mi ti koji "smo krivci i huligani".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstic Nenad 8 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd - Čukarica Motocikl: Sprint Prince Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja. Počivaj u miru.Katastrofa. Ljudi bre šta je ovo, nikada sezona nije gore počela? Jer neko ima informaciju od početka godine koliko je ljudi stradalo? Današnji "BLIC" na strabi 17 piše (beogradsko izdanje): CRNI BILANS Prema podacima Saobraćajne policije, u 2007. godini poginulo je 68 motociklista. Oni su učestvovali u 1454 saobraćajnih nesreća, u kojima je 744 osoba povređeno. U udesima skutera poginulo je 40 osoba, dok je 1849 ljudi povređeno. Juče sam oko 15.00h išao niz ulicu Kneza Miloša; ispred mene je išao kamiončić KIA, koji je naglo zakočio ispred ulice Srpskih vladara (verovatno je neko ispred njega rešio da skrene desno, iako se nesme). Morao sam i ja da naglo kočim, i stao sam oko pola metra iza njega. Tek kad sam čuo škripu kočnica iza mene, video sam lika na "liberty"-ju kako koči i vrluda; taman sam pomislio da će se zalepiti za moj zadnji deo, on je uspeo da smota, i prođe između mene i trotoara sa desne strane, a zaustavio se tek u visini moje haube. Prekrstio se i krenuo dalje, tad sam mu video i table BG 13- 649 Nek mu je srećan put, a nažalost mnogi nisu imali sreće. Život ponokad ispiše crnje ironije nego što se daju i zamisliti... Pokoj duši Dejanu Maleševiću i Nenadu, nastradalom u ulici Despota Stefana, tek pola sata pre Dejana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan neka mu je laka crna zemlja. porodici i prijateljima najiskrenije saucesce. citajuci vesti i komentare, ne znam da li me vise obuzima jad ili bes. necu da pametujem, samo cu reci "nevernim tomama": po saobracajnoj statistici retko koji biker je ugrozio zivot automobilistima, a kre*eni za volanom (ne generalizujem, ima puno normalnih i dobrih vozaca) pokosise pola motora, uz izvinjenje tipa "nisam video" ili "brzo je vozio", a o pijanima da ne pricam. pijanim automobilistima bih pozeleo da tako pijani, ne sednu za volan, nego na motor, pa nek' se provozaju kroz grad, kad su tako hrabri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jun 17, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno uzasna tragedija,zbog cele te price sa novorodjenim sinom nek pociva u miru covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Jun 17, 2008 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan tragedija nema tu sta da se kaze ,poznavao sam dejana i sve ovo izgleda neverovatno ali nazalost istina je. nek ti je vecna slava i prostrani putevi nebeski. saucesce porodici i prijateljima ,clanovima kluba. i moram dodati jos i to da opravdavam prijatelje sto su postupili kako su postupili jer to boli sada preko kompijutera kada citamo a nesmem ni da pomislim kako je kada se nadjes na licu mesta u takoj situvaciji(nadam se da niko to od nas vise nedozivi),ja licno nebi odgovarao u tom trenutku za svoje postupke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...