Džim Džarmuš 3039 Napisano Mart 10 (promenjeno) Drug član, 1355 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Bmw delta Srbija Moto klinika+381644252015 KP Halo oglasi Amazon E bay Promenio Mart 10 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Mart 16 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim temu. Krece sezona pa da uradim servis i promeni ulja u pogonu i motoru. Proverio osigurace i releje, ocistio , namastio i vratio. Nema rdje, nema vode poducen opisom @Satelis Ispustio ulje pogona, deluje dobro i nema gram vode, predhodni vlasnik stavio od novijeg modela kompletan prenos... Ulje u motoru lepo i tamno Na magnetu malo opiljaka, filteri cisti Evo slikice pa cu kacuti sve sto budem radio. Mozda nekom poaluzi kao meni @Satelis-ov opis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Mart 16 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Motorno ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Mart 16 (promenjeno) Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis u pogon da naspem 750ml ? 85w140 Promenio Mart 16 član Rade koenig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Mart 16 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem, na kljuc ne mogu da otvorim sediste. Ima li neki peške nacin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Mart 18 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan kao dete zvecku kad dobije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Mart 23 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim jos jedan problem, mozda nekom koristi. Gasi mi se skuter u voznji, sta je u pm. Stanem, gledam sve ok. Sednem upali , jaca rupa , ugasi. Malo istrazivanja i ustanovim da je puko sraf na nosacu copave i copava stisnula senzor i slomila ga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Mart 23 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Popravka se svodila na to da sam samo vratio slomljen deo, zavario zicom i vratio. Ponovo radi sve perfektno. Eto ako nekom mozda koristi 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Mart 27 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Imam osecaj da se ovde dopisujem sam sa sobom ali oket je i to. Pisem sta hocu cak i kad citiram nekog ne dobijem odgovor, hvala @Satelis Svakako da ja nastavim. Mozda ce neko nekad procitati pa mu bude znacilo. skuteric lepo radi i lepo ide, fantasticno ide. Ostalo je da se pozabavim jos nekim stvarima: *ABS stalno blinka, kocnice lepo rade ali nema ABS-a... *Sediste nece da se otvori. Skinuo plastiku oko kljuc skinuo sajlu sa brave i vuci svom snagom sa kljestima i nista, negde je definitivno zapekla... *Cudan zvuk prilikom kretanja, deluje da mi je od cvt-a. * grejac zadnjeg sedista ne radi, a prednjeg deo radi ,deo ne... Kako budem resavao problem po problem ovde cu napisati mozda i neku slikucu zakaciti. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23584 Napisano Mart 27 Integrisan, 9925 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne ignorise niko diskriminacije radi, u mom slucaju kada odgovor izostane jednostavno me mrzi da jedno isto kucam stoti put. (ne pisem da si mi se ti obratio vec kako dozivljavam pitanja gde ljudi smatraju da si u obavezi odgovor dati.)Inace pratim sta radis, nisi sam Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 153 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Da, pratim i ja, samo jednistavno nemam pojma o tvom skuteru, pa ne bih baš da lupam gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Mart 28 (promenjeno) Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. @Betta hvala vam To sam rekao na racun satelisa jer sam mu bio postavio pitanje i tagovao ga i nista Vise sala iskreno. Do duse maxi skuterasi su se generalno raspali zbog sujete jer nisi smeo nista da kazes da to ne bude pogresno protumaceno. Onda su se odvajali u grupice ,klanice i na kraju eto,nista... Ali da ne smaram. Ja cu kaciti o svom motoricu i iskreno se nadati da ce nekom znaciti. Kao meni ono sto je satelis kacio za servis pa sam ga sam odradio ko od sale i izasao me je svega 6800din Promenio Mart 28 član Rade koenig 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16425 Napisano Petak u 06:41 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rade kad me već onako prizivaš na finjaka da te priupitam nešto? Ujutru hoćeš li doći do mene da decu odvedes u školu a pre toga suprugu na fizikalnu terapiju u dz? Posle škole opet do d. zdravlja po suprugu ides jer je terapija gotova? Hoćeš li posle toga da ideš i srafis, rves se sa Integrom jednom koja ima muku sa menjačem, rves sa kimkom, pjadjom..... Da skoknes do grada po delove na dve lokacije pa da srafis još malo dok ne dodje vreme da pokupis decu iz skole i odvedes kući na ručak. Ni tad nema da odmoris, sto ima da postavis jer ženi treba pomoći. Posle ručka vratis se lepo da srafis jos malo pre nego odvedes dete na nemacki. Ako nema nemacki ostajes da srafis u drugoj smeni. I onda tako sav slomljen sednes malo, udjes na forum pa odgovoris na par poruka i tagovanja onako usput jer se od tebe to po difoltu očekuje. Eto sad imaš vremena da pišeš do mile volje i nije tačan razlog raspaada maksiskuterasa. Raspali su se zbog par ljudi koji su svašta nešto vazda imali na umu menjati. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23584 Napisano Petak u 06:47 Integrisan, 9925 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... tako i ja citam komentar u temi o motoru koji trenutno vozim, pitao covek nesto, dobio odgovor od forumasa pa komentarise, parafraziram- "Ocekivao sam odgovore od vise ljudi, ipak je ovo forum i za to sluzi". Prisutan na forumu 7-8 godina, ima 12 poruka. Bas se potrudio da drugima nesto pomogne. Ne kucam ovo kao vid osudjivanja, naprotiv! Treba realan biti, "prezvakali" smo dosta tema pa se vecina ponavlja, malo i nervira kada ljude mrzi da potraze odgovor za svoj problem vec te taguju da mesto njih to odradis. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1151 Napisano Petak u 07:33 Zainteresovan, 540 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive, Integra S 750 HRC Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to nema veze sa tagovanjem da se za nekoga nesto uradi nego su teme jednostavno postale prevelike i pre nepregledne da bi se bilo sta konkretno naslo, a onima koje se pita za savjet je valjda dosadilo pisati. Razumijem, i meni bi valjda, ali mislim da je kolegi @Rade koenig to zasmetalo pa je lagano sarkasticno napomenuo I ja sam pitao za savjet za nesto u Integra temi i isto sam dobio odgovor da trazim jer je vec napisano. Problem je samo sto sam ja jedan od onih koji traze pomoc samo kad iscrpe sve moguce druge resurse, pa sam i to pitao tek nakon sto sam 10 dana neuspjesno trazio. Al nema veze, snaci cu se ja i sam vec. Snasao sam se i u puno gorim situacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5402 Napisano Petak u 07:56 Ne silazi, 4031 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nije ovde plaćen i u obavezi da daje odgovore, sve je na dobrovoljno bazi. Dare jeste i majstor i stručnjak, njega mnogo nešto pitaju, ali je isto i naš kolega i živ čoek. Ponekad stisnu obaveze i\ili privatna muka, ne može sve da se postigne, bio tagovan ili ne. Nema tu neke velike filosofije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16425 Napisano Petak u 08:20 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, wragg je napisao: Mislim da to nema veze sa tagovanjem da se za nekoga nesto uradi nego su teme jednostavno postale prevelike i pre nepregledne da bi se bilo sta konkretno naslo, a onima koje se pita za savjet je valjda dosadilo pisati. Razumijem, i meni bi valjda, ali mislim da je kolegi @Rade koenig to zasmetalo pa je lagano sarkasticno napomenuo I ja sam pitao za savjet za nesto u Integra temi i isto sam dobio odgovor da trazim jer je vec napisano. Problem je samo sto sam ja jedan od onih koji traze pomoc samo kad iscrpe sve moguce druge resurse, pa sam i to pitao tek nakon sto sam 10 dana neuspjesno trazio. Al nema veze, snaci cu se ja i sam vec. Snasao sam se i u puno gorim situacijama. Ovo je odgovor na tvoje pitanje u drugoj temi Za Radetove grejace..... Vuk je imao isti problem, ne mogu se setiti da li ima opisano.... crkli su sami grejaci. Komanda aktivira rele, rele salje napajanje na prekidac pa odatle ide na grejac. Zice grejaca lako se nadju ispod sica i provere probnom lampom. Takodje kome crkne podizanje vizira ima nacina da se premosti dodatnim prekidacem, instalacija putuje sa leve strane pored fara. ________________________________________ Samo da napomenem, Dare tj Ja tj Satelis nije jedini majstor, drug, kolega na Forumu..... samo da znate da ih ima min 10 prisutnih. Takodje da napomenem da ima kolega (Beta i Boza) koji nisu majstori a imaju kvalitetne smernice, savete, dosta pomazu! Tako da ljudi..... pisite, pitajte, resavajte..... Ja uletim ako uletim tj imam snage i volje kucati mnogo x iznova. 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Petak u 09:05 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: Rade kad me već onako prizivaš na finjaka da te priupitam nešto? Ujutru hoćeš li doći do mene da decu odvedes u školu a pre toga suprugu na fizikalnu terapiju u dz? Posle škole opet do d. zdravlja po suprugu ides jer je terapija gotova? Hoćeš li posle toga da ideš i srafis, rves se sa Integrom jednom koja ima muku sa menjačem, rves sa kimkom, pjadjom..... Da skoknes do grada po delove na dve lokacije pa da srafis još malo dok ne dodje vreme da pokupis decu iz skole i odvedes kući na ručak. Ni tad nema da odmoris, sto ima da postavis jer ženi treba pomoći. Posle ručka vratis se lepo da srafis jos malo pre nego odvedes dete na nemacki. Ako nema nemacki ostajes da srafis u drugoj smeni. I onda tako sav slomljen sednes malo, udjes na forum pa odgovoris na par poruka i tagovanja onako usput jer se od tebe to po difoltu očekuje. Eto sad imaš vremena da pišeš do mile volje i nije tačan razlog raspaada maksiskuterasa. Raspali su se zbog par ljudi koji su svašta nešto vazda imali na umu menjati. Brate, eto o tome pricam, apsolutno te ne prozivam na finjaka nego sam te prozvao onako bas otvoreno. Ja nisam sisa da nekog bockam na finjaka. Ti mene dobro znas! Ali ta moja prozivka ako se tako moze zvati apsolutno nema zlu nameru. To sto ti imas obaveze da li treba da ti pored posla i cetvoro dece i jos jednog posla kazem da svaki dan perem i presvlacim bar 3 puta dementnog oca koji ne zna ni ko je ni gde je... mislim ako vec pricamo o mukama. Ovo je problem uvek bio maksi skuterasa ova potreba da se ljute... Moras da pazis na svaku rec jer bogte protumacice pogresno. I jos nesto, da si me pozvao i rekao dodji da odvrces srafove treba mi pomoc nasao bih sigurno vremena i dosao bih ne tebi vec bilo kome u pomoc ko je u muci... Ali onda ocekuj poziv da dodjes i operes usranog tatu danas koji pored toga sto se usro namaze ceo krevet i ustane i maze namestaj i zidove jer on kreci po njegovom razmisljanju... Tako da molim te svako ima svoje muke. Budi muskarac prihvati salu i ako te neko nesto pita odgovori ako hoces ako neces iskuliraj... Ja sam bajkere uvek dozivljavo kao muskarce... ovo danas ko deca neka na motorima samo se dure 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Petak u 09:09 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Satelis je napisao: Ovo je odgovor na tvoje pitanje u drugoj temi Za Radetove grejace..... Vuk je imao isti problem, ne mogu se setiti da li ima opisano.... crkli su sami grejaci. Komanda aktivira rele, rele salje napajanje na prekidac pa odatle ide na grejac. Zice grejaca lako se nadju ispod sica i provere probnom lampom. Takodje kome crkne podizanje vizira ima nacina da se premosti dodatnim prekidacem, instalacija putuje sa leve strane pored fara. ________________________________________ Samo da napomenem, Dare tj Ja tj Satelis nije jedini majstor, drug, kolega na Forumu..... samo da znate da ih ima min 10 prisutnih. Takodje da napomenem da ima kolega (Beta i Boza) koji nisu majstori a imaju kvalitetne smernice, savete, dosta pomazu! Tako da ljudi..... pisite, pitajte, resavajte..... Ja uletim ako uletim tj imam snage i volje kucati mnogo x iznova. Hvala Dare dobri. Mozda nisi jedini aki si jedini koji je raspolozen deliti iskustvo nesebicno i zato bas tebe i citiramo! Pritom aj da se nelazemo umem ja svasta ali nisam majstor. Ja bio kod jednog pa mi stavio obe plocice sa jedne strane diska ... umalo ne poginuh. Ovaj drugi pola plastika izlomi. I tako ima bas dosta majstora ovde... Zato tebe citiram jer za tebe znam da si car. Toliko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1151 Napisano Petak u 09:15 Zainteresovan, 540 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive, Integra S 750 HRC Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis hvala. Neces vjerovati, nisam jos uradio te semeringe. Ucinilo mi se da malo maste okolo, ali evo sad nema vise nista. A preventivno ih mijenjati na 14000km mi nema smisla. Vidjet cu hoce li poceti opet sliniti pa cu rastaviti. Kao sto kolega @Rade koenig, nema potrebe se ljutiti i nabijati nekome na nos jer se usudio nesto pitati. Forum i jeste za to da se pita i radi toga smo svi tu i pokusavamo jedni drugima pomoci koliko mozemo. Ja sam barem uvijek svakome spreman pomoci svakome kako i koliko mogu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3039 Napisano Petak u 09:35 Drug član, 1355 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 3. 2025. at 21:41, Rade koenig je napisao: @Satelis u pogon da naspem 750ml ? 85w140 Imam kompletan BMW service manual na kompu kući. Napiši mi koje ti je godište motor i oznaku , pa ću ti pogledati ovo ako nisi rešio.I sve što ti treba iz service manuala mogu da ti pronađem a možeš i da ga skineš džaba sa Ruskog bmw foruma bmwclub.ru .. Udri samo translate page to English i naćićeš tamo u temama ako te ne mrzi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Petak u 09:52 (promenjeno) Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš resio. Hvala bratko, 2014 god. 600 sport Promenio Petak u 11:48 član Rade koenig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 153 Napisano Nedelja u 23:18 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa svima ovde, generalno svi smo pod konstantnim stresom, od obaveza, porodice, posla, te ponekad i ovo što treba da bude razonoda postane teret u nekim situacijama. Mislim da što se tagovanja tiče ljudi uglavnom vode logikom da dobiju pravo rešenje, a pisani tekst i facijalni kontakt nekada se pogrešno interpretira. Sve u svemu mir, mir, mir, niko nije kriv, pratimo temu, ako bude pitanje koje znam pomažem 100 % 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...