Arakis 5771 Napisano Februar 28, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru sređujemo motor pa nabavljamo neke delove van Srbije. Dajte adrese i napišite kakva su vaša iskustva, način naručivanja, carina i slično... - Wemoto.com - Motorcyclespareparts.eu - www.kedo.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Hondu pa sam zato u tom "svetu". Oko slanja, nažalost, ne znam ali evo linkova:www.thurn-motorsport.dewww.hondateileguenstig.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 28, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Arakis said: Drugaru sređujemo motor pa nabavljamo neke delove van Srbije. Dajte adrese i napišite kakva su vaša iskustva, način naručivanja, carina i slično... - Wemoto.com - Motorcyclespareparts.eu Porucivao sa wemoto. Iskustvo odlicno. Ako izuzmemo cenu postarine od oko 30€ , roba stigne vrlo brzo , manje od 7 dana. Pdv i carina prema iznosu fakture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična tema! Jes' da nama što vozimo japance i ne trebaju delovi često, ali ponekad nešto za tekuće održavanje zatreba.www.kedo.deSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan vise puta sam porucivao sa motorcyclespareparts.eu, stize za 10-ak dana, salju dhl-om i transport do srbije je 10e (bar je bio kada sam porucivao). dosta cesto imaju i neke akcije, daju neke popuste kako na delove tako i na transportne troskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam sad nesto 17.99 je dhl sa mp.eu.. Nije sad lose da se pokupimo pa da narucimo sta nam treba taman delimo ovih 18e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Februar 28, 2020 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan CarpiMoto WWW.CARPIMOTO.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Februar 28, 2020 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan , u par navrata naručio iz Wemota,dođe za dvije sedmice...,nikakve komplikacije...poslato sa nove rupovke sa kurblom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5959 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i sa BTS na Hrvatsku (Ilok). 17 eura postarina. A imam preko kolege i semu sa Ebay. Uk za polovne delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam pocinjao da skupljam djelove za moju XT600 vecinu sam nasao i kupio sa eBay.de i eBay com. eBay.co.uk takode ima dosta dijelova za dosta motora. Takode kedo.de ima sve samo su dosta skuplji. AliExpres ima takode dosta dijelova za XT600 tipa slavine, ruckice, zice za tockove , dihtunge glave i cilindra takode imaju kit za reparaciju karburatora. Wemoto naravno uvjek, sa wemoto je dobro sto ako ste van EU a mi jesmo odbijaju porez od ukupnog troska. Za polovne djelove mozete koristiti olx.ba vrlo vrlo dobar način za naci neki dio. Ja mozda mogu pomoci oko preuzimanja i slanja za Srbiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 29, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad narucio za drugara neke delove za TA preko Wemoto.com. Uporedio cene sa motocyclespareparts.eu, Wemoto skoro duplo jeftiniji ili je neka debela greska na ovom .eu sajtu? Kod Wemoto ukupna cena 217E + 17E postarina a za isto to kod ovih drugih 478E?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 29, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel na tom wemoto OEM delovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...