rastkojokic 1684 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuu.... Kakva trka!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2836 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 29, 2020 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovako svaku treba organizovati, Reu sa zadnje pustati a ostali kud koji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno... Obeshrabruju vremena koja je vrteo pre nego sto je pao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 29, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno mi je da je Reding imao top speed 317 a njegov teammate na istom motoru 326. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 29, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ima repriza kod ovih ES bilmeza ,nemogu da nadjem u programu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Februar 29, 2020 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba GP pored ove ludnice tek sad sam odgledao trku. Mislim da nije realno od Dzonija ocekivati da radi ovo sto je radio danas, bas je bio ocajnicki potez. Sve ili nista, i bilo je nista. Inace, Sajks je i dalje najjadniji vozac na gridu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16961 Napisano Februar 29, 2020 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stream? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Februar 29, 2020 (promenjeno) Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, filipfg je napisao: Interesantno mi je da je Reding imao top speed 317 a njegov teammate na istom motoru 326. Ako si pratio detaljnije (mada su slabo prikazivali Dejvisa u kadru) totalno drugačije prolaze kroz zadnju krivinu. Dejvis prolazi tečnije i nosi viče corner speed, dok Reding nekako kao da ga "lomi" na pola poslednje krivine. Druga stvar je što je Reding teži i krakatiji od Dejvisa Mene je pozitivno iznenadio Louz. Mislim znam da je brz, ali je nekako bio baš ozbiljan i pametno je vozio. Promenio Februar 29, 2020 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Februar 29, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto po secanju ali mi se cini da je bilo veoma malo leg dangle u trci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pocket Rocket Haslam mlatio na ukosnicama, ali ni blizu onih špaga koje je izvodio u BSB. Doduše, samo 2 jaka kočenja na stazi i ima na PI. Razlika u top brzini sigurno zbog različitog finalnog odnosa u menjaču od motora do motora, verujem da je i dalje na snazi pravilo o jednom finalnom odnosu za celu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Februar 29, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Jovan Ristic said: Druga stvar je što je Reding teži i krakatiji od Dejvisa Jesi siguran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 29, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam bas siguran bar po ovoj slici a nisam obratio paznju za izlazak iz krivine verovatno si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji krug za srčku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Februar 29, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, easy naked je napisao: Pocket Rocket Haslam mlatio na ukosnicama, ali ni blizu onih špaga koje je izvodio u BSB. Doduše, samo 2 jaka kočenja na stazi i ima na PI. Razlika u top brzini sigurno zbog različitog finalnog odnosa u menjaču od motora do motora, verujem da je i dalje na snazi pravilo o jednom finalnom odnosu za celu sezonu. A jbg ja se ponadao da je prosla moda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan A jbg ja se ponadao da je prosla moda Moraces ove godine i ti to da uvedes da bi bio IN... Inace ces da izgubis tituluSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Februar 29, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato i pisem, ne ide mi a volEm da sam IN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Februar 29, 2020 (promenjeno) Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, rastkojokic je napisao: Moraces ove godine i ti to da uvedes da bi bio IN... Inace ces da izgubis titulu Bude li izbacivao nogu, može da zaboravi na slike u bjb magazinu . Ako nešto prezirem to je Haslamovski način izbacivanje pizde 6 metara od motora. Ne mogu da zaboravim kad je onomad u BSB u izbacio nogu da zasmeta drugom vozaču Promenio Februar 29, 2020 član Jovan Ristic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Februar 29, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Gerlof neće voziti danas. Pao je tokom WUP-a i prilično otresao glavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16961 Napisano Mart 1, 2020 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt nigde strima za trke, tuga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Mart 1, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Au kakva trka! pre 15 minuta, Motorcyclist je napisao: Jbt nigde strima za trke, tuga. Biće kasnije na ES, pogledaj obavezno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Mart 1, 2020 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je krenula ova sezona, imamo cemu da se nadamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Mart 1, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi nisu normalni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Mart 1, 2020 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Mart 1, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno lepo trkanje i jedini podbacaj za sada je Davis ali se ukljucio Baz tako da je vise nego zanimljivo. Ako se ovako nastavi morace ES da malo smanji dozivljaj sa reklamama a bojim se da ce biti upravo suprotno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...