Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 27, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Ausländer I ne zna da je Honda najtisi motocikl sa fabrickim izduvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 27, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, N.F.S. je napisao: Ovaj agregat je vrh! Obrtnog momenta dovoljno da se kroz grad lagano vozi, snage na otvorenom takodje, poznato je to Marku, odmorice se posle tdm-a... Ti agregati imaju i jednu pojavu specificnu, kada se dizne/brizgaljke... Zekan mi je vrlo dobro poznat, sa svim vrlinama i manama. Probao vozio, hteo da ga kupim. Ali ovo, odmorice se posle Tdm-a mi je, u najmanju ruku čudno... Da li si mislio na celo telo, ili samo na levu šaku?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Februar 27, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo se zamenili Marko i ja ( u Mld mu dadoh kljuceve yamahe on meni kawe), voznja nazad je bila uzivanje, pevao sam pod kacigom i supruga nazad... Sve ukupni dozivljaj, isporuka snage... Samim ponovnim uzimanjem Z-ta a posle Tdm900 mislim da je gest koji govori dovoljno. Jedino su kocnice po meni bolje kod tdm. I opet, moje je misljenje da taj agregat (tdm900) nije elastican ama bas ni malo. Da sklonimo sujetu u cosak, na menjacu sam bio kao da 125ticu vozim... Verovatno je do mene ali moja ga zadnjica vise osetiti nece...Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Februar 27, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Do mene je verovatno, zbog utisaka drugara sa foruma ga i kupih... O tdm900 kucam.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, TDM je udobnoji za sedenje i bolje koci. Kawa izgleda lepse (bar meni) i ima vise ks, moze laske da se vozi na malim obrtajima. Zasto sam uzeo, ne znam ni sam, ali mi je drago da jesam, ushicen sam, hedva cekam da stigne, da ga vozim po krivinama i da ga parkiram ispred kafica, ispijam kafu i da ga gledam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7664 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na masini i u zdravlje da vozis Rece jednom jedan cika vezano za auto da nije bitno koliko brzo ide, kolika mu je potrosnja, zapremina prtljaznika, bitno je da ti izmami osmijeh svako jutro kada ga vidis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Bigor said: Cestitam na masini i u zdravlje da vozis Rece jednom jedan cika vezano za auto da nije bitno koliko brzo ide, kolika mu je potrosnja, zapremina prtljaznika, bitno je da ti izmami osmijeh svako jutro kada ga vidis. Tako sam ga birao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Bigor je napisao: Cestitam na masini i u zdravlje da vozis Rece jednom jedan cika vezano za auto da nije bitno koliko brzo ide, kolika mu je potrosnja, zapremina prtljaznika, bitno je da ti izmami osmijeh svako jutro kada ga vidis. Jbs ga, to je Alfa. I osmeh predje u plac, kad sednes u nju a ona nece da upali. Kolega, da ti bude srecno novo motorce i da se nauzivate dok ne odlucis da menjas za novije/bolje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1952 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pa da uzivate zajedno!Srecno!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, abarth_maniac said: Jbs ga, to je Alfa. I osmeh predje u plac, kad sednes u nju a ona nece da upali. Kolega, da ti bude srecno novo motorce i da se nauzivate dok ne odlucis da menjas za novije/bolje. Hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, shoyyka said: Opet na Kawu... sa srećom se vozio... mada sam očekivao nešto novije, da budem iskren! I ja sam ocekivao i planirao nesto novije sad imam viska para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ima neki visak Cestitke na kupovini motora..ocuvan primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Februar 28, 2020 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke matori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom neka je kupovina i da te služi kako treba. Taman sam hteo da ti predložim nešto sasvim drugačije ali videh sinoc da sam zakasnio ali eto za sledeći put kad budes menjao motor uzmi i to (možda) u obzir. Ubedjen sam da ti osmeh ne bi silazio sa lica, kako dok ga gledaš, a i dok ga voziš. Triumph street triple WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph street triple, 2013. godište, Naked, vozilo prešlo 24000 km, Raška. Cena 4.300 € - Motori - Polovni Automobili Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ajd mare sa srecom da te sluzi...Znas kako se kaze,nije neka riba,al zna da kuva. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 698 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na novom motoru,puno lepih kilometara ti želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam da te sluzi lepo! Znaci na kraju nije bio neophodan ABS, znam da ti je to bila prva stavka na listi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 28, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je navikao na ABS tesko se vraca, a ko nije navikao, tome svakako i ne treba. Mada znam ljude koji voze sa ABS-om i sami kazu da im se skoro nikad nije aktivirao, ili vrlo retko. Sa druge strane znam cak i one koji su sa ABS-a presli na starije motore bez ABS-a pa se opet snasli bez problema ako su dobre kocnice. Ne otvaram sad diskusiju dal je ABS dobar ili ne, u sustini bolje ga je imati i to je jasno, al da moze bez problema da se vozi bez njega - moze i te kako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, filipfg said: Cestitam da te sluzi lepo! Znaci na kraju nije bio neophodan ABS, znam da ti je to bila prva stavka na listi ABS je pao u drugi plan nazalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Pingvin37 said: Ko je navikao na ABS tesko se vraca, a ko nije navikao, tome svakako i ne treba. Mada znam ljude koji voze sa ABS-om i sami kazu da im se skoro nikad nije aktivirao, ili vrlo retko. Sa druge strane znam cak i one koji su sa ABS-a presli na starije motore bez ABS-a pa se opet snasli bez problema ako su dobre kocnice. Ne otvaram sad diskusiju dal je ABS dobar ili ne, u sustini bolje ga je imati i to je jasno, al da moze bez problema da se vozi bez njega - moze i te kako! Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom motor. :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 28, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, N.F.S. je napisao: Ovaj agregat je vrh! Obrtnog momenta dovoljno da se kroz grad lagano vozi, snage na otvorenom takodje, poznato je to Marku, odmorice se posle tdm-a... Ti agregati imaju i jednu pojavu specificnu, kada se dizne/brizgaljke zaprljaju motor se na kocenju a pred samo zaustavljanje zna ugasiti! Ljudi obicno posegnu ka podizanju ler gasa na oko 1500rpm, to eliminise gasenje ali sok kod ubacivanja u prvu je bas jak, trpe viljuske, snop menjaca pa i finalni prenos.... Pozdrav drug Sad cestitam kupovinu kawe markoneu I naletim na tvoj post Kada se zaprljaju brizgaljke.dizne da zna da se gasi na kocenju To se bas meni desava Reci mi molim te iz iskustva je li to samo to da treba da odradim Ili Kada vec to radim da usput odradim i jos nesto Puno pozdrava I hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam kupovao bandita, prodavac je imao u garaži i lepog Z-ta. Ista boja, "Two Brothers" top, dobar kofer, al' džaba tad nije bilo dovoljno love. Razmatrao sam ga posle bandita, al' uzeh "Frezu". Al' nekad ce i on doći na red. U zdravlje da ga "trošiš" i da uživaš. Lepa mašina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Marko05 said: Kad sam kupovao bandita, prodavac je imao u garaži i lepog Z-ta. Ista boja, "Two Brothers" top, dobar kofer, al' džaba tad nije bilo dovoljno love. Razmatrao sam ga posle bandita, al' uzeh "Frezu". Al' nekad ce i on doći na red. U zdravlje da ga "trošiš" i da uživaš. Lepa mašina. Hvala. Ja sam se odusevio kad sam ga video. Dosao da gledam VStrom, kad sam slucajno video z750s samo sam njega gledao, osmeh sve vreme. To je to bilo. Probao, zagledao. Ocuvan bas. Odmah sam pruzio ruku 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Februar 28, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drug Sad cestitam kupovinu kawe markoneu I naletim na tvoj post Kada se zaprljaju brizgaljke.dizne da zna da se gasi na kocenju To se bas meni desava Reci mi molim te iz iskustva je li to samo to da treba da odradim Ili Kada vec to radim da usput odradim i jos nesto Puno pozdrava I hvalaИзвините што се мешам као "џокер у покер" али као што сам и негде другде написао ПЕТРОЛЕЈ у гориву би могао да одради посао.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...