blazo95 58 Napisano Ponedeljak u 18:25 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 9. 2026. at 19:51, ekozelj je napisao: Ne, DJI Osmo Action 4 NE BRIŠE snimke kad napuni memorijsku karticu. Bolje pogledaj šta si i kako podesio u podešavanjima kamere nego što potpuno neistinitu tvrdnju iznosiš kao činjenicu (Hint: isključi Loop recording)! Korišćenje kvalitetne i originalne kartice se podrazumeva. Kameru imam treću godinu, svaki put snimam dok ne napunim karticu i ni jedan jednini put mi se tako nešto nije desilo. Nemam pojma, meni je izbrisala sve snimke vec dva puta iako mi je loop recording iskljucen. Napuni memoriju, izbrise sve snimke i prestane da snima. Vec dva nervna sloma sam doziveo zbog toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blazo95 58 Napisano Ponedeljak u 18:30 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, markommarko je napisao: Koja su ti podešavanja za kameru - fps, ss, iso? Za ovaj snimak sam koristio 4k 60FPS, ISO 100~200, S1/60 i koristio sam ND 16 filter na kamerici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7763 Napisano juče u 06:06 Advanced Member, 2631 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kove 450 Rally / CF-Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 9. 2026. at 11:27, blazo95 je napisao: Na poslednjoj turi mi se desilo da mi je smrdljivi DJI Osmo 4 izbrisao sve snimke jer je prepunio memoriju. Radi se o 128gb snimaka. Kada mi se to desilo nisam ukljucivao kamericu da snima opet da ne dodje do prepisivanja, pa sam otisao i kupio novu SD karticu. LapTop klinika u BGu mi je rekla da mogu da mi vrate snimke i traze 5000 dinara. Verovatno koriste taj disk drill kao sto si rekao. E, sad je pitanje koliko je zapravo komplikovano da se taj disk drill koristi? Je l on vraca snimke u MP4 formatu ili i tu nesto mora da se cacka? Ili jednostavno da platim tih 5000 i ne razmisljam... Disk Drill sve odradi automatski. Treba mu vremena dok skenira celu karticu i nađe snimke. Ti izabereš koje hoćeš da povratiš i to je to. Prebaci ih na hard disk u istom formatu i sa istim nazivom fajla kako su i na kameri/kartici. I da, tako nešto se apsolutno ne bi trebalo dešavati. Mislim da ne postoji podešavanje koje omogućava kameri da obriše sadržaj kartice kada se ova napuni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8678 Napisano juče u 06:58 Ne silazi, 3693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Recuva, ta app je meni vratila snimke, sto kaze kolega sve po redu kako i jeste. Slucajno sma obrisao pa sam ih vracao, kamera tj kartica kad se napuni ne brise nego samo prestane da snima, dva puta mi se skoro desilo da sam popunio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blazo95 58 Napisano juče u 11:07 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Gliga je napisao: Disk Drill sve odradi automatski. Treba mu vremena dok skenira celu karticu i nađe snimke. Ti izabereš koje hoćeš da povratiš i to je to. Prebaci ih na hard disk u istom formatu i sa istim nazivom fajla kako su i na kameri/kartici. I da, tako nešto se apsolutno ne bi trebalo dešavati. Mislim da ne postoji podešavanje koje omogućava kameri da obriše sadržaj kartice kada se ova napuni. Dakle, nema potrebe da dodatno radim konverziju fajlova kada placeni disk drill vrati snimke? Odmah ih vraca uu mp4 formatu, ili bih morao da radim dodatnu konverziju? Jer sam sa tom tehnologijom poprilicno slab... ovi iz Beograda su rekli da vracaju fajlove samo, a ne rade konverziju u mp4... I onda mi to ne vrsi posao nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8678 Napisano juče u 12:33 Ne silazi, 3693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vrati kako jeste, nista ti ne radis dalje, bude kao da nisi obrisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...