kuks 3 Napisano Februar 21, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuosam da neko proizvodi gumene membrane za karburatore u Beogradu. Dali mozda neko zna neki kontakt? Trbami za mikuni karburatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Februar 21, 2020 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Đura membrane, +381 63 8968694 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuks 3 Napisano Februar 21, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 21, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Mozda imam nove ili polovne membrane, imam ih dosta, ne znam koji je motor u pitanju... 063697094 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Arakis said: Đura membrane, +381 63 8968694 Rajko enciklopedija ( ne zbog godina :-) ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuks 3 Napisano Februar 22, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nije zbog godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 630 Napisano Februar 22, 2020 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za moje Mikuni na XJ600S poručio ove. Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com WWW.ALIEXPRESS.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuks 3 Napisano Februar 22, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala izgleda dacu i ja naruciti sa Aliexpress. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...