Markone88 4883 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege Dajem na poklon ovu kamericu. Probao sam je, radi ali nije neki snimak. Ima i senzor za pokret i punjiva baterija u njoj. Dolazi sa stipaljkom za kacenje. Uz nju ili odvojeno poklanjam i micro SD katrticu od 8 gb. 10 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1032 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari nista. Lep gest svakako. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 997 Napisano Februar 18, 2020 Ol' dirty bastard, 635 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bi to iskoristio ako moze da se vide lepo tablice na snimku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ne treba mi nista ali reko da te pohvalim :-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 18, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale markone 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi! @Djokic pa u sustini je snimak ok, ali ako se kamera postavi u mestu. Ako je malo mrdas onda je losija. Izguglaj malo vidi kakvi su snimci pa ako oces, rado cu ti je dati/poslati 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 997 Napisano Februar 18, 2020 Ol' dirty bastard, 635 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Bre bolje je nego sto sam ocekivao.Stavio bi u kamion da imam snimak ako zatreba nekad. Necu te cimam da pakujes i da saljes, da vidimo na pp ako moz' se dogovorimo oko preuzimanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Djokic said: Bre bolje je nego sto sam ocekivao.Stavio bi u kamion da imam snimak ako zatreba nekad. Necu te cimam da pakujes i da saljes, da vidimo na pp ako moz' se dogovorimo oko preuzimanja. Dogovaramo se za slanje. Hvala svima jos jednom na lepim recima 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...