Gojkoo 0 Napisano Jul 7, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: HONDA SILVER WING 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gojkoo 0 Napisano Jul 7, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: HONDA SILVER WING 600 Prijavi odgovor kao problematičan :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan A bilo je i ...ovakvih...ma sve bih ja to u aps' ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2294 Napisano Jul 7, 2008 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A bilo je i ...ovakvih...ma sve bih ja to u aps' ... Koje table ima ovj motor, mislim iz kog grada? Jel' bio mozda u Jagodini na moto skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan To su sve drogirasi i ludaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako se sad ne srusi server... : Zbog radova na putu Sabac-Valjevo, ide se okolo-naokolo. Za enduro to ne predstavlja problem, ali kad pomislimo na drugare koji bise vole autoput, pa...boli... ;D Posto putokaza nema, s vremena na vreme se izgubimo po malim selima. Nigde ne zurimo, satore imamo ako zatreba... Spomenik palim borcima u I. i II. sv. ratu - Kamenica Radovi na putu Okolina Valjeva. Priroda je stvarno za opustanje SeJoski turizam u razvoju...Mile Jagnjetina....mmmm... Kepo i Nadja...Kepo kaze: Ma necu ja ni kap alkohola, pijem samo sokic... Al` smo ga navukli ;D Pametniji popusta... "Vidi, vidi... Pa ova je skroz dobra masina..." "Tataaaaaa! Necu barbiku, hocu ovoooooo! Tataaaaa... ;D ;D ;D" Neko bi rekao da je na slici dve case piva. I bio bi DELIMICNO u pravu. Ove su PRVE dve case piva na susretu. Koliko god sam se zacudio, Quasaar i ja smo bilil prvi gosti susreta! ;D Bina se postavlja Krce, pravi domacin Casica za dobrodoslicu...par puta Postaviti sator na obali Djetinje je dobra ideja. Postaviti sator ispod mosta na kojem prolazi voz na svakih pola sata 24/7 , nije tako dobra ideja ;D Lepotica i zver. Bukvalno. ;D Hardtail chopper na nasim putevima...Za postovanje! Vesela druzina iz Bijeljine Slovenci, TomoB i mokl Za "rucak" SRNECI GULAS Predstavnik Crne Gore, Gojko Izgleda da delim misljenje sa vise ljudi da je gulas bio ODLICAN Neki skuterasi iz Srema toni i njegova mnooogo lepsa polovina Mama ;D Ja se ne bih kacio sa nama. ;D BobanS i GS Ova slika jos nije za cenzuru. Quasaar , Boban i TomoB Zli admin napusava neke urednike ;D Ej, moj Squi...Nije ti dovoljna jedna ujna? Posle sam skontao da je i Rider_girl na slici...Koja sam ja budala Mixa:- Drago mi je sto smo se upoznali, a sad me pusti da JEDEM! ;D Krcka se suljpa...mmmmm Coppa Italia... Nisam jedini koji ceka sedmicu na Loto. Obelix na MASINI. Beograd? Kuci? Motor? Forum? Realnost? Posao? Ma sve su to nebitne stvari u nekim trenucima Тхе Троублемакер ис геттинг реадз т маке соме троубле...A Bobanu jos uvek nije potrebna cenzura. Alig necu pominjati vise u ovoj temi ;D ( iskreno, ja se i ne secam da je on popio malo vise Jel to znaci da sam i ja? hm..) Shoned 022 i toni. Kilometri nisu bitni, prijateljstvo jeste! I krecemo! Nadja je dala sve od sebe... Nekoliko metara iznad bine :o Nocu je dosta svez vazduh, a Ere su dzentlmeni, ne daju striptizeti da ozebe ;D Pivara ne moze da propadne dok ima moto susreta ;D Povratak, zastoj u saobracaju. Otkacila se prikolica sa kamiona, probila zastitnu ogradu i pala na prugu. Bolje da se ne razmislja o tome sta bi bilo da je voz prolazio, ili da je neko bio neposredno iza u bilo kojem vozilu. :-[ Kolona koja se formirala bila je dugacka par kilometara Ovcarsko-Kablarska klisura. Predivna destinacija za voznju! Ima tu jos dosta ljudi sa kojima sam se sreo a nema ih na slikama. Ima tu i novih i starih poznanstva...Pozdravljam ih sve do sledeceg vidjenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2906 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 2786 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ Joseph B. : A ja mislio da smo dobri ?!! :D Imao si ipak srca da ne stavis sliku na prevoznom sredstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2906 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 2786 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za dva putnika namernika iz Temerina i Valjeva, i ostalo drustvo koje sam upoznao al nazalost na kratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,pa ovaj raznosac pica uopste ne ide tako lose ;D ;D !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2906 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 2786 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zar i ti Brute ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga Stunter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan video koji sam napravio... losa grafika zbog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan A bilo je i ...ovakvih...ma sve bih ja to u aps' ... Koje table ima ovj motor, mislim iz kog grada? Jel' bio mozda u Jagodini na moto skupu U našoj hibridnoj državici je ,na osnovu tablica,nije moguće odrediti iz koga je grada vozilo :D Nije bio u Jagodini,ali je ovaj napaljenko ;D,sa drugom mašinom, dimio u tvojoj Ivanjici prethodnih godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2294 Napisano Jul 8, 2008 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan U našoj hibridnoj državici je ,na osnovu tablica,nije moguće odrediti iz koga je grada vozilo :D Nije bio u Jagodini,ali je ovaj napaljenko ;D,sa drugom mašinom, dimio u tvojoj Ivanjici prethodnih godina Zbog ovoga pitam. Nikad nisam video da je neko ovako obrijao gumu u civilnoj voznji. Cini mi se da su bile neke Somborske ili neke druge Vojvodjanske table Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zar i ti Brute ? Sorry, nisam mogao da odolim !! : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ево фотки и од мене! Крлетов и мој мотор Нисмо смели да прођемо кроз Младеновац, а да не свратимо код ГоранаТинија. Рекао је да свратимо на пиће и ту нема врдања. Знамо сви да је незгодан и лак на песници! Госпон ГоранТини Пиће у младеновцу се састојало од никад боље јагњетине уз незаобилазне пречњаке. Морао сам да се овековечим са једним јер сам приметио да појединци на форуму не знају шта је то пречњак. Е па то је ово! После Младеновца коз Тополу, преко Рудника, ухватили се магистрале и гоњени оном јагњетином правац Ужице. Тамо одмах сусрећемо драге људе из Републике Српске: Бобана, Шарца, Вању Ге Ес-а, Шонета из Добоја... Шарац ми отео онај шатор и одмах га раширио на изузетном месту! Онда се одвезли до центра Ужица, попили кафу и назад у камп. Ноћ пада и креће се у хедонисање! И хедониши и хедониши и хедониши... ;D И није тешко бити умерен у свему сем у претеривању кад имаш с ким! А овај човек је свашта стигао да уради, па и да послуша сина! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na slikama, hvala svima što su se potrudili da ih postave i tako nam pomognu da naša galerija izgleda fenomenalno... Ja trenutno pokušavam da prikupim foto i video snimke od građana nastale za vreme vožnje defilea i tako zaokružim ceo događaj na jednom lepom CD-u... Evo još par sličica iz moje kolekcije... Evo motora a vozača... :o Moj drug Deki u trojci... ;D Lav protiv bika... Kadinjača... U pozadini se vidi spomenik palim borcima... "pao je četrnaesti kilometar al nikad neće Kadinjača" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Морао сам да се овековечим са једним јер сам приметио да појединци на форуму не знају шта је то пречњак. Е па то је ово! ili ti "ZAPONJAC" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Морао сам да се овековечим са једним јер сам приметио да појединци на форуму не знају шта је то пречњак. Е па то је ово! ili ti "ZAPONJAC" Ako je ovo "zaponjac" što se ovoliko izbečio :o ... mora da mu je nešto zapelo... :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan sta da kazem ja sam bio i bilo mi je super a pasulj je bio vrh ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 414 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Stigli sa puta tek u ponedeljak u 00:30, pa krenula radna nedelja i nikako bar par reci da napisem...a posto je do sada sve vec receno, samo cu se kratko zahvaliti domacinima na svemu, a posebno Squirrel-u koji je stigao i pored obaveza da nas vise puta obidje, ere031 je odlicno vodio program, mesto odlicno, ma, sve odlicno! U nedelju smo iskoristili blizinu Tare pa...zaglavili ceo dan u voznji gore-dole, i ponekoj pauzi... I na kraju (dvo)dnevni brojac km, kaze 822km... ...u aparatu 576 slika, a posto je ovo bila prva voznja posle duuugo vremena, gooza utrnula, ali srce puno! Pozz svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 12, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan sve se vrtelo i vrtelo i vrtelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jul 12, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Sto mu gromova otkud ovde dabar..il je cica maca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 14, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ...u aparatu 576 slika... 576 ali sigurno nemas ovu! ;D (ono u daljini si ti negde kod Kremne) PS Nagradno pitanje: Koliko puta smo se sreli u nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...