Maxmax 30 Napisano Februar 17, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Drugari sta sve treba osim sijalica za ugradnju led osvetljenja. Koje sijalice nosi moj motor k1 gsxr 750. Ima li neka posebna majstorija oko tog il se samo zamene sijalice. Opterecuje li instalaciju i regler led osvetljenje il ne. Trebalo bi da su h7 al nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Februar 17, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nista oko elektrike pa bi mi svaki odgovor mnogo znacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10446 Napisano Februar 17, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Arakis je napisao: Što više zameniš običnih sijalica sa LED, to bolje. Razmišljao sam da neke od sijalica zamenim sa LED. Pozadi za poziciju i stop svetlo imam one 5/21w (2 komada). Mislio sam da krenem od njih ali ne znam gde da kupim malo kvalitetnije sijalice? Na kolima gde god sam stavljao LED sijalice morao sam da bacim jer su počele da žmigaju. A vidim da ih i prilikom registracije slabo tolerišu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Februar 17, 2020 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda si nasao neke nekvalitetne LED? Probaj kod www.bear.rs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Februar 17, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Arakis said: www.bear.rs Ja imam lose iskustvo sa njima, i racune da to potvrdim, sijalice sa Aliexpressa prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10446 Napisano Februar 17, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video na njihovom sajtu, navodno daju garanciju od 12 meseci na neke sijalice a na neke ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Februar 17, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ma batalite sijalice kazite mi kako se postavljaju isto ko i ove obicne ili treba neki drugi prikljucak buksna dovod struje il nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15967 Napisano Februar 17, 2020 Integrisan, 9325 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bajker71 je napisao: Razmišljao sam da neke od sijalica zamenim sa LED. Pozadi za poziciju i stop svetlo imam one 5/21w (2 komada). Mislio sam da krenem od njih ali ne znam gde da kupim malo kvalitetnije sijalice? Na kolima gde god sam stavljao LED sijalice morao sam da bacim jer su počele da žmigaju. A vidim da ih i prilikom registracije slabo tolerišu... Ako hocete kvalitet, probajte ovde..... Instrument table Led servis JUBOX.INFO pre 7 minuta, Maxmax je napisao: Ma batalite sijalice kazite mi kako se postavljaju isto ko i ove obicne ili treba neki drugi prikljucak buksna dovod struje il nesto drugo Daj neki sliku sta ti konkretno treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Februar 17, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista posebno samo obicne led sijalice nemam iskustva sa tim samo me interesuje da li se isto menjaju kao obicne ili samo ubodes u grlo i to je to ili nekako drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Februar 17, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Februar 17, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Za moju suzanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 17, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako stavljas Led sijalice, nemas prepravki instalacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Februar 17, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Pa to pitam celo vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Maxmax said: celo vreme Sve vreme 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 18, 2020 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Baš na svom skuteru hoću da promenim celo osvetljenje u led, pa me samo zanimaju iskustva da li se dešavalo nekom da mu požuti far od led sijalica? Majstor iz PGSa mi kaže da se to dešavalo ljudima i čak se nekima topio far. Možda su oni stavljali nešto drugo ne znam, ali zanimaju me iskustva, da li neko ima na motoru/skuteru u faru led sijalice duže vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, el_marco je napisao: Sve vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Kad se stave led ima li mesta da se stavi ona zastitna plastika od pozadi nije li veca led od obicne zbog culera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 19, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moras da pazis koju led sijalicu uzimas, jer zbog tog kulera/ventilatora neces moci da stavis u far ako je manji. Moras da izmeris sve dobro,evo ti moj primer,uzeo sam led sijalicu sa tim kulerom i kada sam trebao da je ubodem u far,malo morgen kuler nije mogao da prodje kroz grlo fara i mogao sam sijalicu samo da poklonim drugu... Bohem, malo mi je cudno to sto cujem iskreno,moje iskustvo kaze da obicna sijalica mnogo vise greje far od led sijaclice, i samim tim od tog silnog zagrejavanja hoce da se pojavi blaga fleka zuckasta... Od led sijalice niti se greje niti bi mogao da dobije tu nijansu, barem tako je neko moje iskustvo,ako gresim neko ce da me ispravi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 19, 2020 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, king_julien said: Bohem, malo mi je cudno to sto cujem iskreno,moje iskustvo kaze da obicna sijalica mnogo vise greje far od led sijaclice, i samim tim od tog silnog zagrejavanja hoce da se pojavi blaga fleka zuckasta... Od led sijalice niti se greje niti bi mogao da dobije tu nijansu, barem tako je neko moje iskustvo,ako gresim neko ce da me ispravi I meni je logično ali to mi kaže majstor da se dešavalo na skuterima, jel imaš duže vreme te sijalice u faru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 19, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na skuteru sam imao skoro pa 2 godine, a sad na motoru godinu dana, ništa primetio nisam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 22, 2020 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/19/2020 at 7:39 PM, king_julien said: Na skuteru sam imao skoro pa 2 godine, a sad na motoru godinu dana, ništa primetio nisam... Hvala puno na odgovoru :-) A reci mi kakva je vidljivost, kao xenon? Nikad nisam video kako to izgleda uživo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 22, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem drugar malo je hebana stvarOno nisu svetla ono su topovi, bukvalno na ulici kada je blagi sumrak možeš da vidiš kako sijaju.a da ne pričam o dugačkim svetlima, iskren da budem hoće malo i da smetaju da ti ljudu blicaju da pređeš na oborena, pa onda im uzvratiš sa dugačkim da vide da si na oborenim U svakom slučaju jesenas se vozim i ulazim u grad, ispred mene auto staje sa strane i otvara prozor i govori "brate jel ti znaš da postoje i oborena svetla" ja reko znam, i onda mu upalim i dugačka da vidi kako Izgleda čovek nije mogao da veruje, mislio je da sam na dugačkimPosle toga sam sa ocem oborio max koliko smo mogli far da oborena svetla što manje smetaju, u svakom slučaju više ne smetamo ljudima, a vidljivost je i dalja odlična.P. S. Otac kaže da za 30 godina u saobraćaju nikada nije imao jača svetla na bilo kom vozilu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 23, 2020 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, king_julien said: Šta da ti kažem drugar malo je hebana stvarOno nisu svetla ono su topovi, bukvalno na ulici kada je blagi sumrak možeš da vidiš kako sijaju. a da ne pričam o dugačkim svetlima, iskren da budem hoće malo i da smetaju da ti ljudu blicaju da pređeš na oborena, pa onda im uzvratiš sa dugačkim da vide da si na oborenim U svakom slučaju jesenas se vozim i ulazim u grad, ispred mene auto staje sa strane i otvara prozor i govori "brate jel ti znaš da postoje i oborena svetla" ja reko znam, i onda mu upalim i dugačka da vidi kako Izgleda čovek nije mogao da veruje, mislio je da sam na dugačkimPosle toga sam sa ocem oborio max koliko smo mogli far da oborena svetla što manje smetaju, u svakom slučaju više ne smetamo ljudima, a vidljivost je i dalja odlična. P. S. Otac kaže da za 30 godina u saobraćaju nikada nije imao jača svetla na bilo kom vozilu Znači ubijaju :-D Super ugradjujem ih onda na moj maxi skuter pa nek im gore beonjale, to čuva glavu u saobraćaju :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 23, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otkidaju, ma jok bre ubijaju Samo gledaj da možeš u far da staviš i gde će kuler da bude. Npr na skuteru nisam mogao da stavim ove koje trenutno imam, a i ove trenutne bukvalno imaju 3mm lufta do stakla fara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17312 Napisano April 4, 2020 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko od kolega ima iskustvo sa ovakvim siajlicama? Planiram da uzmem H7 sa 4300K temperaturom boje. Tehničke karakteristike deluju ubedljivo (55W i 8000 lumena po sijalici, ...). https://www.aliexpress.com/item/4000043442162.html?spm=2114.12010612.8148356.5.3c68741cHz67N9 Promenio April 4, 2020 član zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...