zika56 16908 Napisano Octobar 7, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 9. 2023. at 23:05, Urban Rider je napisao: Royal Enfield Super Meteor 750 iz 1955. Fotografija je preuzeta sa Facebook stranice Hitchcock's Motorcycles. Gotovo identičan sa Triumph Thunderbird iz tih godina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Octobar 22, 2023 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Novembar 14, 2023 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/22/2023 at 6:37 AM, overtone said: Jedan od razloga zašto više ne idem na moto skupove u srbistanu. Do nedavno su ljudi dolazili sa svojim kreacijama, a onda su se umešali zakoni. Kako ovaj to registruje u US, a kako bi to isto kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Novembar 14, 2023 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan @goran-sm Baš o tome razmišljam svaki put kad vidim ovakve motore, kako bi to funkcioniralo kod nas...Pretpostavljam da bi morao ići preko neke registrirane firme koja se bavi preradama tipa Tomić Custom u HR, ne znam ko ima u SRB, pa da kroz njih se uradi atest, homologacija i što treba. Vjerojatno skup sport. Sad priko zime znam upalit ovu ekipu, super snimljeno i jako lijepi (i nepouzdani) motori, fascinira me šarafljenje uz put i ležeran pristup. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 15, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I kod nas u Srbiji nema 2 ista Harley-a...ne znam kako se registruju. Šta kaže @bdada na to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Novembar 15, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nemam pojma, valjda iskopaju nekog ko ima nekog... regularno za sada ne moze i najgore od svega sto u skorijoj buducnosti nece moci. Ozbiljna i veoma strucna ekipa je pokusala da prezentuja ABS-u problematiku ali ocigledno nisu zainteresovani jer ima puno posla a malo para, bezbednosti nema u jednacini. Jedino sto su "olabavili" sa kres barovima pa se mogu provuci ali dalje od toga se nije islo, gde je tek prerada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 15, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno je da se otvore oglasi i sve se vidi...sumnjam da baš svi mogu da se snađu...jedino ako se ne prolazi "na budalu" jer je teško i proveriti kako izgleda original jer ima gomila originalnih varijacija na temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 57 Napisano Novembar 15, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Овако у неким заосталим земљама гледају на увозне моторе, или на моторе преко 250 кубика, тако у веселој СРБ посматрамо прераде. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5408 Napisano Januar 20 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Na jednoj lokalnoj pumpi u Spaniji 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1882 Napisano Januar 22 (promenjeno) Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od većih izvoznih poslova Tomosa 1970. godine je bila distribucija agregata u Finsku. Pa smo se i mi malo igrali. Promenio Januar 22 član feniks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 22 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 11. 2023. at 20:32, overtone je napisao: @goran-sm Baš o tome razmišljam svaki put kad vidim ovakve motore, kako bi to funkcioniralo kod nas...Pretpostavljam da bi morao ići preko neke registrirane firme koja se bavi preradama tipa Tomić Custom u HR, ne znam ko ima u SRB, pa da kroz njih se uradi atest, homologacija i što treba. Vjerojatno skup sport. Sad priko zime znam upalit ovu ekipu, super snimljeno i jako lijepi (i nepouzdani) motori, fascinira me šarafljenje uz put i ležeran pristup. Svatko moze napraviti preradu ,nebitno dali radi firma kao sto je Tomic ili netko sam sebi. Stvar je u tome da svi dijelovi moraju biti homologirani,znaci ne kinesko bez papira... Onda se napravi elaborat i ide na atest. Ako se dira ciklistika onda treba veliki atest. Svaka promjena mora biti upisana i onda je to to. Uglavnom kod nas veliki atest kosta oko 500 eura i motor ide na stazu i tamo se ispituje i to traje koji dan... Meni je igrom slucaja Tomic radio preradu,jako puno je kostalo ali zadovoljan. Koliko para toliko muzike. Uglavnom,sve se moze ali ne za male pare. Dobra prerada kosta a losa ne vrijedi nista jer ne mozes proci na ragistraciji motora 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1412 Napisano Mart 15 Zainteresovan, 674 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto, meni zanimljivo, što sam upravo video. Prenosim sa originalnim tekstom ispod. The 1978 Honda CBX1600 was a special edition 12-cylinder streetbike that was only available in Japan. It made 165bhp, had 48 valves and took 2 mechanics to adjust their clearances. Here it is being ridden by legendary German stunt rider Kaiser Soze at the world press launch in Kazakhstan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16527 Napisano Mart 15 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi mladi rekli: FAKE N GAY. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16527 Napisano Mart 15 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 62 Napisano Mart 15 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Kaizer Soze, stunt driver I premijera u Kazahstanu 1978e... Baš je neko bio inspirisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1412 Napisano Mart 15 Zainteresovan, 674 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam napisao da nije fake. Samo da mi je zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1412 Napisano Mart 15 Zainteresovan, 674 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da je u pitanju fotošopirana CBX1200. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1412 Napisano April 8 Zainteresovan, 674 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne fotografije originalnog Interceptora 750 iz 1967 (nije fora ovog puta): 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16337 Napisano Maj 1 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Suzukijev prvi kvik šifter... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1412 Napisano Maj 15 Zainteresovan, 674 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno restaurirani Kawasaki Z1 iz 1973 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1313 Napisano Jul 11 Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide moderna oprema na ove klasike. Zato iz ormana izvadjena JEB's Clay Regazzoni kaciga... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Jul 12 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/14/2023 at 8:32 PM, overtone said: Sad priko zime znam upalit ovu ekipu, super snimljeno i jako lijepi (i nepouzdani) motori, fascinira me šarafljenje uz put i ležeran pristup. Kapiram da nemaju prednju kočnicu, ali gde im je kvačilo, kako menjaju brzine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Jul 12 (promenjeno) Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco Obicno sa live strane kod agregata imaju polugu sa rucicom i sajlom kvacila, mislim da se to zove "suicide clutch" ali nisam siguran. Promenio Jul 12 član overtone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1882 Napisano Septembar 14 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bavarac sa dušom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...