aca-pn 6410 Napisano Maj 14, 2009 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare si mogao nov da kupis ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog primerka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 21, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ax pa ovaj je sa air bagom... a ne... nista nista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 21, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ax pa ovaj je sa air bagom... a ne... nista nista ;D Jes vala air bag sa pet ncap zvezdica za zastitu pesaka ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupi Alpinestars Bionic 2,sem u Xtreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 22, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupi Alpinestars Bionic 2,sem u Xtreme. Vidi sa ljudima koji donose opremu iz Aunera ili Poloa... ovde probas, tamo porucis i... voila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupi Alpinestars Bionic 2,sem u Xtreme. Vidi sa ljudima koji donose opremu iz Aunera ili Poloa... ovde probas, tamo porucis i... voila ;D Ko donosi, imas li telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 24, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u temi polo luis i cuda dobavljaci http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=1004.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko možda ovaj gladijator iz Louisa: http://www.louis.de/_40678ac1b283348bb9f5b318d07c6bdce8/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=120&wgr=900&list_total=52&anzeige=0&page=0&artnr_gr=208905 Šta mislite o njemu i kako se meri veličina za ovaj gladijator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih isto uzimao taj iz Louisa. Kuvam se u letnjoj moto jakni a ovaj gladijator bi bio idealno resenje (ventilacija + zastita) a i dosta je pristupacan za nas sa tanjim dzepom. Ja sam 188cm sa 89 kg i mislim da bi mi XL bio taman. Voleo bih ipak da se javi neko ko ga vec ima i pomogne nam sa velicinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi baš jasno piše da rastojanje hip(bedra)-ramena treba da bude: Laut CE-Norm maximaler Hüft-Schulter-Abstand Gr. S + M = 45 cm Gr. L + XL = 48 cm Gr. 2XL + 3XL = 51 cm Ne znam odakle se tačno meri. Dobro bi bilo čuti nečija iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Jun 16, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Obično gladijatori odgovaraju za otprilike dve veličine L XL (imaš trake za popuštanje, stezanje...). možda ovakav 80E , nov?. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan dje ima takav nov za 80? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan dje ima takav nov za 80? :o Pa kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan imas pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6195 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako niste videli, dobio sam ovaj Gladijator "D:\SE\Oklop1.jpg" "D:\SE\Oklop2.jpg" Sirok sam i bucmast, odlican mi je. Ortak prodaje iste takve, pa ako nekog zanima... Tu su u Srbiji. Cena 120e. Meni se dopao jer sam ga slatko nosio na reliju, nisam skoro uopste osecao, a imao sam utisak da sam dobro zasticen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...