dankan 377 Napisano Februar 26, 2018 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Naturehike, set za zacine, ulje tecnost za sudove, kafu i secer. Lepa stvar, kompaktna, dimenzije 15x9x8cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 26, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bedak Da li Naturehike ima svoju online prodaju sa internacionalnim slanjem ili njihove stvari moraju da se kupuju samo preko 'distributera' ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 26, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sve od Naturehike imas na Aliju. Samo ne po Dankanovoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Februar 26, 2018 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan ako vas nesto interesuje vicite da proverim cene ovde. A i za kolege sa foruma mogu sitne stvari i da ponesem kada budem dolazio, naravno bez interesa ali koliko mesta imam. Naturehike je zaista napravio revoluciju u kamp opremi sa cenama i dobim nivoom kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 26, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa mene inrteresuju obe stvari koje si postavio. Nemoj vise nista da kacis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 26, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znam za online store na Aliju. Nadao sam se da imaju i online sa povoljnijim cenama. Dankane, naravno da ima nekoliko sitnih stvari. Pišem ti na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16978 Napisano Februar 26, 2018 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, dankan je napisao: Prilikom kampovanja uvek se javi potrena za sedenjem. Konacno sam nasao stolice koje se mogu nositi motorom. Naturehike, sklopive, sa lepom kesicom za pakovanje, dimenzije spakovane 25x8cm, mala je I kada se rasklopi, ali vise nego udobna, jaka, moze da izdrzi. Dobra je i za sedenje prilikom ciscenja motora, odrzavanja idr, sto se kaze moze uvek da se ima pri ruci... Cena 500 dinara komad. Sjajna stolica. Ja sam po sličnoj ceni kupovao mckinley u intersportu (za gp :)), ali je bar 2x veća, nezgodno za topcase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Pogledah sad na Aliju....alaj su ima ceneee...ko da nisu kineski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pokoritelj 3 Napisano Maj 23, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svimaaProšle godine sam kupio jači motor da bih mogao da idem na voznje van grada i totalno se zaljubio u to.Ovo leto sam planirao da kad god mogu odem negde na par dana ili mesec,kako budu obaveze dozvolileTim povodom se javljam ovde, da od iskusnijih saznam šta mi sve treba da bih samo pokupio stvari i otišao da uživam u prirodi Gledao sam neke stvari na aliexpress-u ali sam prvo hteo da vidim šta mi vi predlazete.Ako neko ima spisak po kome ide kada se pakuje može da okači, to će meni mnogo značiti a mislim i ostalima.Plan je da putujem u letnjem periodu.HvalaaПослато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 1, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo kako to izgleda kod mene, bez obzira da li idem 3 dana niz Dunav ili bih isao u Mongoliju 0. Smestajni prostor: Top case, 2 Touratech alu kofera i tank torba. 1. Oprema za motor: Set Prve pomoci, Set za cepovanje guma, kompresor, osnovni alat koji ide uz GS. 2. Oprema za voznju: Jakna, pantalone, cizme, rukavice, kisno odelo, kaciga Nosim za svaki slucaj i kisne navlake za ruke i noge. Mikrofiber krpa za brisanje vizira kacige 3. Odeca: 3-4 majice, obavezno jedna topla dukserica, par gaca, kupace gace, par carapa, donji i gornji deo trenerke 4. Obuca: Patike, papuce 5. Kamp oprema, vreca 1: sator, sekirica, stolicica Kamp oprema, vreca 2: dusek, vreca za spavanje, kompresor za naduvavanje duseka, jastuk na naduvavanje * Vreca 1 je (kao manja) na levom koferu, vreca 2 na desnom 6. Ostala oprema: Gopro kamera, daljinac za Gopro, punjac baterija za gopro. Punjac sa 5 2.4A portovima koji stoji u tank torbi i puni sve potrebne baterije, telefon, papirna mapa (za svaki slucaj), navigacija. Dok ne nabavim laptop nosim Kongston Wireles Card reader i prenosni hard disk od 2Tb. Trangia set za kuvanje sa 1 litar bocim alkohola, pribor za jelo, Mora Companion noz, dzezva bez drske i 2 solje za kafu i posudom za kafu. Baterijska lampa koja moze da se puni preko USB, ili solarno ili rucicom na okretanje. Set zacina i jestivo ulje. Krpa za sudove, bocica za Ferijem, sundjer za pranje posudja. Flasa sa vodom. Cafetin, nesto antibiotika i slicno. Sigurno sam ponesto zaboravio, ali u principu, to je to 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jun 3, 2018 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi mozda moglo da bude zanimljivo nekome od vas kampera: https://www.aliexpress.com/item/New-BRS-1-68kg-Ultralight-Aluminium-Alloy-Folding-Bed-Portable-Bed-Outdoor-Camping-Bed-Table/32505606976.html?scm=1007.14594.99248.0&scm_id=1007.14594.99248.0&scm-url=1007.14594.99248.0&pvid=5a4c40cb-4549-4e2d-8798-f026a83918b2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 3, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, merkao sam ga ja ali još uvek nemam dovoljno velik rezervoar da opravda kupovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pokoritelj 3 Napisano Jun 11, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo kako to izgleda kod mene, bez obzira da li idem 3 dana niz Dunav ili bih isao u Mongoliju 0. Smestajni prostor: Top case, 2 Touratech alu kofera i tank torba. 1. Oprema za motor: Set Prve pomoci, Set za cepovanje guma, kompresor, osnovni alat koji ide uz GS. 2. Oprema za voznju: Jakna, pantalone, cizme, rukavice, kisno odelo, kaciga Nosim za svaki slucaj i kisne navlake za ruke i noge. Mikrofiber krpa za brisanje vizira kacige 3. Odeca: 3-4 majice, obavezno jedna topla dukserica, par gaca, kupace gace, par carapa, donji i gornji deo trenerke 4. Obuca: Patike, papuce 5. Kamp oprema, vreca 1: sator, sekirica, stolicica Kamp oprema, vreca 2: dusek, vreca za spavanje, kompresor za naduvavanje duseka, jastuk na naduvavanje * Vreca 1 je (kao manja) na levom koferu, vreca 2 na desnom 6. Ostala oprema: Gopro kamera, daljinac za Gopro, punjac baterija za gopro. Punjac sa 5 2.4A portovima koji stoji u tank torbi i puni sve potrebne baterije, telefon, papirna mapa (za svaki slucaj), navigacija. Dok ne nabavim laptop nosim Kongston Wireles Card reader i prenosni hard disk od 2Tb. Trangia set za kuvanje sa 1 litar bocim alkohola, pribor za jelo, Mora Companion noz, dzezva bez drske i 2 solje za kafu i posudom za kafu. Baterijska lampa koja moze da se puni preko USB, ili solarno ili rucicom na okretanje. Set zacina i jestivo ulje. Krpa za sudove, bocica za Ferijem, sundjer za pranje posudja. Flasa sa vodom. Cafetin, nesto antibiotika i slicno. Sigurno sam ponesto zaboravio, ali u principu, to je to Hvalaaa puno na odgovoru Dobio sa ideju šta mi još fali.Dosta stvari je naručeno preko interneta i sad ih iščekujem Ostalo je još par sitnica i šator koji sam odlučio da kupim u srb i mislim da sam spreman Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 18, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sa skorašnje ture: Torbica napred iznad fara: -elektronika, punjači,powerbanks (2kom), kablovi, eksterni hdd, baterijska lampa punjiva preko usb, cigarete, čokoladice -sa strane dve flašice po 0.5l voda, benzin, ostalo po potrebi Sva tri su okačena na Blackhawk molle bedreni panel koji je vezan za guvernal i oko štapova. Žuta repna torbica: -sav alat, svećica, sajla kvačila, Slime za gume, krpe Pozadi na sedištu: -kišno odelo u vreći (navlake za čizme, gornji deo, donji deo Goretex) -u duguljastoj cilindričnoj vreći (dry bag) - štapovi za šator, klinovi, kanapi, karabinjeri, španeri, cerada, dušek za spavanje, duks Desna bočna torba: -bivvy vreća (Goretex), lovački nož, alkohol za gorivo, stove, hrana Leva bočna torba: -vreća za spavanje, porcija, silikonska šolja, pribor za jelo, rezervne kese, odeća, higijena, lekovi Ispod desne torbe, ka točku je pričvršćena jednoručna testera sa brzim vađenjem. Kamera je pričvršćena na desni štap, ispod migavca i kablom spojena sa powerbank-om u torbici iznad fara. Daljinac od kamere je na guvernalu, kod levog retrovizora. Telefon/gps je u sredini kod kontakt brave, napajanje sa motora (12-5V 3A). Na leđima camelback 3 litre vode. U kacigu ugrađene stereo BT slušalice. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pokoritelj 3 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Sa skorašnje ture: Torbica napred iznad fara: -elektronika, punjači,powerbanks (2kom), kablovi, eksterni hdd, baterijska lampa punjiva preko usb, cigarete, čokoladice -sa strane dve flašice po 0.5l voda, benzin, ostalo po potrebi Sva tri su okačena na Blackhawk molle bedreni panel koji je vezan za guvernal i oko štapova. Žuta repna torbica: -sav alat, svećica, sajla kvačila, Slime za gume, krpe Pozadi na sedištu: -kišno odelo u vreći (navlake za čizme, gornji deo, donji deo Goretex) -u duguljastoj cilindričnoj vreći (dry bag) - štapovi za šator, klinovi, kanapi, karabinjeri, španeri, cerada, dušek za spavanje, duks Desna bočna torba: -bivvy vreća (Goretex), lovački nož, alkohol za gorivo, stove, hrana Leva bočna torba: -vreća za spavanje, porcija, silikonska šolja, pribor za jelo, rezervne kese, odeća, higijena, lekovi Ispod desne torbe, ka točku je pričvršćena jednoručna testera sa brzim vađenjem. Kamera je pričvršćena na desni štap, ispod migavca i kablom spojena sa powerbank-om u torbici iznad fara. Daljinac od kamere je na guvernalu, kod levog retrovizora. Telefon/gps je u sredini kod kontakt brave, napajanje sa motora (12-5V 3A). Na leđima camelback 3 litre vode. U kacigu ugrađene stereo BT slušalice.HvalaaaПослато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pokoritelj 3 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke stvari koje su meni stigle ovih dana Vecina je sa aliexpress-a i stiglo je u rekordnom roku,10 danaPolamo prikupljam sve potrebno Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 20, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sad stavi brojeve na sliku i nabroj po stavkama, može i sa linkovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Jun 20, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do sada uspeo da se snadjem za sve ovde po povoljnim cenama, osim za lampu. Uskoro stize Rofis MR70, pa javljam utiske. Ukoliko neko ima problem da nadje pravu lampu za sebe, evo idealnog sajta da pojednostavi potragu:http://flashlights.parametrek.com/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pokoritelj 3 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan hahaha evo stizu link-ovi Bidon za vodu od pvc-a https://www.aliexpress.com/item/10L-20L-Durable-PVC-Large-Collapsible-Drinking-Water-Bag-Foldable-Water-Carrier-Container-Bottle-For-Outdoor/32807432330.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.69cb4c4dkF7mdT Podloga za spavanje https://www.aliexpress.com/item/Naturehike-Outdoor-Inflatable-Cushion-Sleeping-Bag-Mat-Fast-Filling-Air-Moistureproof-Camping-Mat-With-Pillow-Sleeping/32740235378.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.69cb4c4dkF7mdT Za kuvanje sam kupio ovako odvojeno a ima mozda bolji komplet,vise kosta a shvatio sam da je i ovako odlicno (mogu staviti link ako nekog zanima) https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Outdoor-Picnic-Stove-New-Mini-Ultra-light-Spirit-Combustor-Alcohol-Stove-Camping-Furnace-Camping/32753458931.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.69cb4c4dkF7mdT https://www.aliexpress.com/item/Ultralight-Camping-Cookware-Utensils-outdoor-tableware-set-Hiking-Picnic-Backpacking-Camping-Tableware-Pot-Pan-1/32821559811.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.69cb4c4dkF7mdT Cinije koje se skupljaju https://www.aliexpress.com/item/Goldbaking-Silicone-Lunch-Box-Collapsible-Food-Container-BPA-Free-Food-Collapsible-Storage-Container-Microwave-Freezer-Safe/32835262956.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.69cb4c4dkF7mdT Mali karabinjeri https://www.aliexpress.com/item/10Pcs-set-Colorful-Aluminum-Spring-Carabiner-Snap-Hook-Hanger-Keychain-Travel-Kit-for-Camping-Hiking-4/32819360629.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.69cb4c4dkF7mdT Kocici https://www.aliexpress.com/item/10pcs-Tent-Pegs-18cm-Aluminum-Tent-Stake-with-Rope-Outdoor-Tent-Nail-Peg-Tent-Accessories-Equipment/32740516669.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.69cb4c4dkF7mdT Zastita od sunca https://www.aliexpress.com/item/Outdoor-Sun-Shelter-Waterproof-Camping-Picnic-Mat-Picnic-Blanket-4-Size-4-Colors-Pergola-Canopy-Tent/32806060818.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dhj3vhm Vreca za spavanje https://www.aliexpress.com/item/LIXADA-190-75cm-Envelope-Sleeping-Bag-Adult-Camping-Outdoor-Mini-Walking-beach-Sleeping-Bags-Ultralight-Travel/32788158360.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dhj3vhm Svetlo/sijalica https://www.aliexpress.com/item/Portable-Solar-Light-15W-130LM-Solar-Powered-Energy-Lamp-5V-LED-Bulb-for-Outdoors-Camping-Light/32821023616.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dhj3vhm Mali mikrofiber peskir https://www.aliexpress.com/item/Dropshipping-Hiking-Towel-Microfiber-Antibacterial-Ultralight-Compact-Quick-Drying-Towel-Camping-Hand-Face-Outdoor-Tools/32825746909.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dhj3vhm to su stvari koje su mi stigle za 8-10 dana a ovo jos cekam https://www.aliexpress.com/item/Outdoor-Camping-Hiking-Manual-Hand-Steel-Rope-Chain-Saw-Portable-Practical-Emergency-Survival-Gear-Steel-Wire/32738771113.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dhj3vhm https://www.aliexpress.com/item/Portable-Silicone-Retractable-Folding-Water-Bottle-Telescopic-Collapsible-Camping-Hiking-Soft-Cups-Outdoor-Tableware-Accessories/32849855104.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dhj3vhm hammcok i druga lampa kupljeno ranije u srbiji posto nemam sator ,gledao sam i to po interenetu ali sam shvatio da cu platiti puno prevoz a da u srbiji ima od 2k pa na gore, pa sam sad u potrazi za nekim pristojnim. za sve gore navedene predmete sam gledao da bude pouzdano, jeftino a da mi brzo stigne, pa ne morate puno tragati ako vam nesto od toga treba 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 20, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sa žica testerom ćeš mnogo da se usrećiš, to ti kažem iz iskustva Ja imam nešto slično ovome, doneo mi brat iz Bugarske za 5 evra: a za čašu imaš bliže, u MMOC na Zrenjanincu u Kotežu:https://www.mmoc.rs/shop/borbena-oprema/foldacup-terenska-casa/ Imam i Fiskars X10 sikirče pa po potrebi pakujem sekiru ili testeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pokoritelj 3 Napisano Jun 21, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Da,toga sam svestan, nego kad sam gledao stvarno je bas jeftino pa rek'o sto da ne kupim Ovo deluje ozbiljnijeA za tu prpdavnicu znam bio sam davno tamo i stalno nameravam da odem opet ali nikako.A posto su danas stigle i case i imaju jedva 150ml, moraci Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 21, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I ova 'vojnička' je od prilike toliko. Ja sam se navadio da trošim poslednje pare kod njih, pa ih u poslednje vreme izbegavam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16939 Napisano Jun 21, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, lord_oblivion je napisao: I ova 'vojnička' je od prilike toliko. Ja sam se navadio da trošim poslednje pare kod njih, pa ih u poslednje vreme izbegavam Sreća pa su mi daleko, inače bih prolazio kao ti. Ja bio jednom i potrošio sve do zadnju paru (uzajmio od drugara za gorivo do Niša). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pokoritelj 3 Napisano Jun 27, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je vreme i za odabir šatora Pošto ja ne znam puno, ako imate neke predloge i savete pišite Razmišljao sam da kupim neki za 3 osobe. Naravno teško da će ikad biti više od 2 osobe ali sam shvatio da će tako biti taman prostora.Godišnje doba za koje kupujem je leto ali u to spada i planina.Ne bih hteo da kupim neki za plazu od 2k ali trenutno nemam puno para da izdvojim samo za to Gledao sam na kupujem prodajem, ima raznih od 4-6 hiljada ali ne znam koji izabrati i da li je to uopste dobro. I da bilo bi lepo da se brzo namesta, mada ako sam dobro shvatio svi novi se lako i brzo namestaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jun 27, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je vreme i za odabir šatora Pošto ja ne znam puno, ako imate neke predloge i savete pišite Razmišljao sam da kupim neki za 3 osobe. Naravno teško da će ikad biti više od 2 osobe ali sam shvatio da će tako biti taman prostora.Godišnje doba za koje kupujem je leto ali u to spada i planina.Ne bih hteo da kupim neki za plazu od 2k ali trenutno nemam puno para da izdvojim samo za to Gledao sam na kupujem prodajem, ima raznih od 4-6 hiljada ali ne znam koji izabrati i da li je to uopste dobro. I da bilo bi lepo da se brzo namesta, mada ako sam dobro shvatio svi novi se lako i brzo namestaju.Odmah uzmi za 3 kineza ne ides na zimovanje motorom,kad ubaci sve stvari kofere kacigu cizme moto odelo da imas mesta i za sebeПослато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...