zekazmaj 16 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Pa dobro Vlado, ispade ja najgori od sve dece. hik. ziveli! Ti si bio pod stresom pa ce ti progledati kroz prste ...znao su unapred da ce biti stresa (: BTW kako ti ljubimac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zeko, jel mene pitas za ljubimca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Zeko, jel mene pitas za ljubimca? Tebe tebe. Popravi li ga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Alnaser je u pitanju, ali srecom nije nista strasno (skupo). Za par dana stize deo. Bice spreman za sledecu voznju, samo da ne zajebe opet na licu mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, da Svetlana i ja ne popismo rakijicu pre vidikovca, tesko da bismo isli 2 km kroz sumu po kisi do vidikovca pesice..... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 18, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Pa dobro Vlado, ispade ja najgori od sve dece. hik. ziveli! Ti si bio pod stresom pa ce ti progledati kroz prste ...znao su unapred da ce biti stresa (: ajd da podelim krivicu s kepom, pljoska je moja ;D priznajem ;D a upravo je i deo moje (ne)obavezne opreme. to mi je ostalo jos iz armije dok sam vozio jednog pukovnika. nisam smeo da krenem na put a da u rancu nemam nesto zestoko. i zaista je stres u pitanju. na putu covek moze svasta da dozivi, vidi (ne daj Boze) a onda jedna ljuta dobro dodje cak i onima koji nikad nisu u zivotu cvrcnuli e sad, iskustvo cini da pljoska i kamera ne idu nikada zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan E bas vam je bilo lepo, da sam poludeo od zavisti, pa mi je sad zao sto nisam i ja isao na vase ohrabrivanje s vama mojim skootom da vas malo upropastim...hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Pa dobro Vlado, ispade ja najgori od sve dece. hik. ziveli! Ti si bio pod stresom pa ce ti progledati kroz prste ...znao su unapred da ce biti stresa (: ajd da podelim krivicu s kepom, pljoska je moja ;D priznajem ;D a upravo je i deo moje (ne)obavezne opreme. to mi je ostalo jos iz armije dok sam vozio jednog pukovnika. nisam smeo da krenem na put a da u rancu nemam nesto zestoko. i zaista je stres u pitanju. na putu covek moze svasta da dozivi, vidi (ne daj Boze) a onda jedna ljuta dobro dodje cak i onima koji nikad nisu u zivotu cvrcnuli e sad, iskustvo cini da pljoska i kamera ne idu nikada zajedno Samo se secam da je bila jako pitka! Kad bolje razmislim, jeftini a bolji komad opreme do sada nisam probao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Jun 18, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i cestitam!!! Vidim da je provod bio odlican kao i ekipa! Slike su za svaku pohvalu. Ja sam svratio na Mecavnik u povratku iz Trebinja, ali je bilo vec kasno. Jos jednom, veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Awwwwwwwwwwwwwwww. Iduće godine vam se pridružim makar to bilo na biciklu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kuglager ...vala da znas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 27, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan da ne bi odgovarao na pp svima, ko je trazio DVD - poslati po Srbiji trebalo bi da stignu uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...