bojanubijus 1 Napisano Jun 1, 2008 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem radilicu za BMW R25, ne mora da je u odlicnom stanju, samo da nije prepravljana. kontakt: bojanubijus@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Jun 1, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze dali te intresuje iskljucivo orginal? drugar je na njegovu 25-icu stavljao klipnjacu i lezaj od mz-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanubijus 1 Napisano Jun 1, 2008 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Utome i jeste problem. I na mom motoru je ugradjena radilica sa klipnjacom od MZ. Klipnjaca od MZ je kraca od BMW-ove za oko 5mm i sira za 3mm pa da bi stala na BMW moraju da se obruse tegovi. Tako da sada imam radilicu na koju ne mogu da vratim originalnu klipnjacu. Samo original mi odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Jun 1, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan aha sada mi je jasno ti hoces da vratis orginal...vidi sa dzerijem iz gm ostavio sam ti broj u drugoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...