kepo 4527 Napisano Januar 21, 2020 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao sam tri sezone 950 S 2004, a vozio sam od drugara i obican. Iskreno, pre bih ti preporucio obican. Rastojanje od sedista do nogara je isto ako ti je problem zbog duzine nogu. Obican ima mnogo nize teziste i mnogo se lakse i sigurnije vozi. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 375 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, kepo je napisao: Posedovao sam tri sezone 950 S 2004, a vozio sam od drugara i obican. Iskreno, pre bih ti preporucio obican. Rastojanje od sedista do nogara je isto ako ti je problem zbog duzine nogu. Obican ima mnogo nize teziste i mnogo se lakse i sigurnije vozi. vazan detalj..... obraticu paznju prilikom probne voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5849 Napisano Januar 21, 2020 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 20.1.2020 at 14:19, Jovan Ristic je napisao: Izvinjavam se kolegi na off u. Samo da pitam sve što pljuju BMW, KTM, Ducati, Apriliu, Hondi i sve ostale brendove od kojih verovatno nisu posedovali nijedan od modela. Da li ste sve vaše zaključke o tome da su ti motori loši stekli iz ličnog iskustva tako što ste posedovali te motore, ili iz rekla - kazala slučaja? On 20.1.2020 at 21:15, Krokodilo je napisao: Да - Izvinite da li se za Kraljevo ide pravo ili desno? - Da... Djevuška blondinka P.S. App naslova teme: bih, bi, bi, bismo, biste, bi (BIH nije samo susedna država)... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2880 Napisano Januar 22, 2020 Ne silazi, 4983 postova Prijavi odgovor kao problematičan Значи ДА,све што напишем овде, базира се на мог личног искуства.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Januar 22, 2020 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ima ovde ljudi koji imaju svoja lična iskustva. Neki su odmah odustali jer je radnja bila zatvorena, drugima to nije bio problem pa su dobili ono što su želeli. Sada jedna grupa tih uživa u svom motociklu, drugu nerviraju neke periferne stvari i sitnice koje se dešavaju na motoru a treći su u ozbiljnom problemu sa kvarovima gde je uzrok kvara/problema veoma diskutabilan i uvek ima svoju pozadinu. Ima tu malo i do različite perspective kako ko doživljava ono sa čim se suočava a da ne pričamo o koraku dalje da zna da prepozna uzrok problema koji vrlo često dolazi od korisnika motora. Vezano za different perspective... 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Januar 22, 2020 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Za pristojan model male kilometraže i normalnog održavanja spremi se da izdvojiš od 6000e+ Ovo je ono što sam naučio iz ličnog iskustva dok sam gledao par komada pre 2...3 god. Sve oko 4000..4500e su previše istrošeni. A da...KTM definitivno mami osmeh ko ni jedan drugi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Januar 22, 2020 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, kepo said: Obican ima mnogo nize teziste i mnogo se lakse i sigurnije vozi. Ovo je i moj utisak posle probe "S" i običnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14524 Napisano Januar 22, 2020 Ne silazi, 6130 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MaRRe je napisao: Za pristojan model male kilometraže i normalnog održavanja spremi se da izdvojiš od 6000e+ Ovo je ono što sam naučio iz ličnog iskustva dok sam gledao par komada pre 2...3 god. Sve oko 4000..4500e su previše istrošeni. A da...KTM definitivno mami osmeh ko ni jedan drugi Moj KTM950SM je bio 2006 godiste sa pravih 10.000 KM i prodavao sam ga za 4200 EUR. Na zalost prodaja je otisla po zlu ali to je druga tema. Sve jedan sraf na njemu je bio iz originala, gume su bile iz prve ugradnje, nikada nista odvrnuto nije bilo samo je imao akrape original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2880 Napisano Januar 22, 2020 Ne silazi, 4983 postova Prijavi odgovor kao problematičan Имао Супер Дјук, на 1000ку почео да зеза бенекс, на 3000де хидраулични затезач задњег цилиндра, брзо после тога хидраулични на предњем. Имао 250ку, у годину дана: усисни вентили, водна пумпа а да не причам каква је била осовина водне пумпе где упире семеринг(та осовина је у склопу брегасте иначе). Имао 450ку поломила држач брегастих на пола. Редовно мењано уље и то строго Моторекс, филтри микрофилтри итд, итд. Е сад осмех на лицу ДА али богами и сузе/нервозу.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2880 Napisano Januar 22, 2020 Ne silazi, 4983 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ту гуму од карбуратора до филтер кутије која се отворила ко п..да нисам ни поменуо. На неких 100км од куче блатњавог пута, кад видиш да губиш расхладу богами има псовања ту достаSent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 375 Napisano Januar 22, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da rezimiram #Krokodilo Kada nabavim masinu.... Dodjem kod tebe..na probu.....i ako prezivi tih 100-150km u okolini tvoje kuće.....taj je dooobar....neunistiv... Tada mogu da ga platim vlasniku 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2880 Napisano Januar 22, 2020 Ne silazi, 4983 postova Prijavi odgovor kao problematičan Важи VIRGO договорено.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 375 Napisano Januar 22, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Krokodilo je napisao: Важи VIRGO договорено. RESPECT prijatelju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 375 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari.... Evo da se pohvalim... Uzeo sam mašinu što mi greje dušu KTM 950 ADVENTURE S 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Februar 24, 2020 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Najlepša komb boja I samo da znaš ako imaš fleku ulja ispod TO JE DOBRO! Znači da ima ulja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 24, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doooobar Znaci preziveo probu kod krokodila Bravo Sa srecom Da te dugo sluzi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2880 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 4983 postova Prijavi odgovor kao problematičan Честитам, честитам и да га у здравље тераш.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 375 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krokodilo je napisao: Честитам, честитам и да га у здравље тераш. Sent from my SM-G955F using Tapatalk hvala prijateju... pa cim malo otopli da se provozam u tvoj kraj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, VIRGO je napisao: Drugari.... Evo da se pohvalim... Uzeo sam mašinu što mi greje dušu KTM 950 ADVENTURE S Boga mi se imas cime i pohvaliti. Lep, lep.. Cestitam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 375 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan hvala punoo pre 2 minuta, Simon69 je napisao: Boga mi se imas cime i pohvaliti. Lep, lep.. Cestitam!!! jos mi je draze da sam upoznao par exta ljudi vlasnika KTM a koji su mi nesebicno pomogli sto savetima sto probom... hvala svima.....pa da se druzimo i zalijemo uz VoPi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 180 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 186 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobar je možda KTM ,jedino mi nije jasno zašto ne plate nekog dizajnera nego ovako liči na motokultivator. I ružna devojka može da bude uzbudljiva u krevetu ali je sa lepoticom uživanje neuporedivo veće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano April 13, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, waterman je napisao: Ma dobar je možda KTM ,jedino mi nije jasno zašto ne plate nekog dizajnera nego ovako liči na motokultivator. I ružna devojka može da bude uzbudljiva u krevetu ali je sa lepoticom uživanje neuporedivo veće. Dobar jeste, sve je u oku. Lepota je prolazna, i ruznu s vremenom zavolis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...